Ervaringen met Fysieke & Mentale Weerbaarheid

8,8
Gemiddelde score van Fysieke & Mentale Weerbaarheid producten
Gebaseerd op 29 ervaringen
starstarstarstarstar_border
John Dekker
(Jongeren)coach
8
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Opleiding is goede combi van theorie en praktijk. Goed onderbouwde kennis. Fijne en deskundige docenten. Kleinschalig en persoonlijk. Goede verzorging qua eten en drinken. Fijne plek om te verblijven. Jammer genoeg wel betaald parkeren. " - 04-04-2021 12:06

"Opleiding is goede combi van theorie en praktijk. Goed onderbouwde kennis. Fijne en deskundige docenten. Kleinschalig en persoonlijk. Goede … alles lezen - 04-04-2021 12:06

Dank je wel voor je mooie referentie! We zien je graag terug op de bijeenkomsten van de kenniskring!

- 04-04-2021 12:06
starstarstarstarstar_half
J Veerman
Trainer weerbaarheid/ coördinerend begeleider
9
Allround Trainer Weerbaarheid - Train de trainer

"Een mooie opleiding waarin theorie en praktijk goed op elkaar zijn afgestemd. Je wordt op verschillende manieren uitgedaagd om te groeien in het vak van weerbaarheidstrainer. Dit binnen een prettige en gezellige leeromgeving. Echt een aanrader!" - 27-11-2020 19:17

"Een mooie opleiding waarin theorie en praktijk goed op elkaar zijn afgestemd. Je wordt op verschillende manieren uitgedaagd om te groeien in… alles lezen - 27-11-2020 19:17

starstarstarstarstar_half
Karin Aarts
Senior vpk en allround weerbaarheidstrainer
9
Allround Trainer Weerbaarheid - Train de trainer

"Fijne opleiding waar deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Door gedegen theorie en uitdaging in de praktijk leer je om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast ontkom je niet aan persoonlijke ontwikkeling wat deze opleiding zeker anders maakt dan andere. Niet even snel een diploma halen maar iets waar je moeite voor moet doen. Het eindresultaat mag er wezen, doorleefde trainers die weten wat belangrijk is, wat past, wat wel en niet aansluit en waarom en dit kunnen vertalen naar de praktijk. Een aanrader. " - 10-11-2020 19:05

"Fijne opleiding waar deskundigheid en betrokkenheid hoog in het vaandel staan. Door gedegen theorie en uitdaging in de praktijk leer je om h… alles lezen - 10-11-2020 19:05

Eline van der Woude
starstarstarstarstar_half
Eline van der Woude
Preventiemedewerker
9
Allround Trainer Weerbaarheid - Train de trainer

"De opleiding tot allround trainer weerbaarheid is een hele interessante, leuke en gedegen opleiding om te volgen. De opleiding is betrokken en persoonlijk maar ook vakkundig en professioneel vormgegeven. Er komen interessante onderwerpen aan bod die te maken hebben met weerbaarheid. Er wordt gewerkt aan eigen (fysieke) weerbaarheid en er wordt veel aandacht besteed aan hoe je zelf een programma in elkaar zet om de weerbaarheid te bevorderen. Een aanrader voor iedereen die zich wil specialiseren in het geven van weerbaarheidstrainingen!" - 05-11-2020 08:42

"De opleiding tot allround trainer weerbaarheid is een hele interessante, leuke en gedegen opleiding om te volgen. De opleiding is betrokken … alles lezen - 05-11-2020 08:42

starstarstarstarstar_half
Arnold Nieuwland
GGZ/freelance weerbaarheidstrainer
9
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Ik heb tijdens deze opleiding een informele en gemoedelijke sfeer ervaren. Onder begeleiding van gedreven en deskundige docenten uit het werkveld. Met een goede mix van theorie en praktijk en dat op een prachtige en goed bereikbare locatie. Absoluut een aanrader!" - 13-03-2020 16:26

"Ik heb tijdens deze opleiding een informele en gemoedelijke sfeer ervaren. Onder begeleiding van gedreven en deskundige docenten uit het wer… alles lezen - 13-03-2020 16:26

starstarstarstarstar_border
Gerdien De kam
Trainer
8
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Informeel, kennis, ervaring, theorie, praktijk, koppeling naar maatschappelijke thema’s...kortom ik beveel deze opleiding aan voor iedereen die verdieping zoekt in het geven van individuele weerbaarheid trajecten. Prettige en open sfeer en ruimte voor dialoog. Bedankt! " - 10-03-2020 11:42

"Informeel, kennis, ervaring, theorie, praktijk, koppeling naar maatschappelijke thema’s...kortom ik beveel deze opleiding aan voor iedereen… alles lezen - 10-03-2020 11:42

starstarstarstarstar_border
Andreas achternaam
8
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Vlotte training om bewustzijn te creëren voor agressie. Waarin een kennismaking werd gemaakt met je eigen grenzen als het gaat om agressie en hoe daarop te reageren. Aangevuld met praktijkvoorbeelden en oefeningen. " - 04-03-2020 14:55

"Vlotte training om bewustzijn te creëren voor agressie. Waarin een kennismaking werd gemaakt met je eigen grenzen als het gaat om agressie e… alles lezen - 04-03-2020 14:55

starstarstarstarstar_border
Lindsey Scholten
8
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Ik ben erg enthousiast over de training. Je komt veel nuttige informatie tegen, waar je in je dagelijkse leven/ werk iets mee kan, maar vooral waar je iets aan hebt. " - 13-02-2020 20:08

"Ik ben erg enthousiast over de training. Je komt veel nuttige informatie tegen, waar je in je dagelijkse leven/ werk iets mee kan, maar voor… alles lezen - 13-02-2020 20:08

starstarstarstarstar
Monique Visscher
10
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Tijdens deze training wordt je zelf ook aan het denken gezet. Er wordt een beroep gedaan op je intuïtie. De basisoefeningen die bij de training horen zijn leuk, maar ook wel eye-openers!
Ik kijk uit naar een vervolg!" - 30-01-2020 17:55

"Tijdens deze training wordt je zelf ook aan het denken gezet. Er wordt een beroep gedaan op je intuïtie. De basisoefeningen die bij de train… alles lezen - 30-01-2020 17:55

starstarstarstarstar_border
Hennie de jong
gastvrouw
8
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Mijn ervaring met deze training is heel positief heb bijzondere dingen geleerd die ik in op de werkvloer en in privézaken goed kan gebruiken. Daarbij bracht de trainer het ook enthousiast aan mij over." - 10-12-2019 19:16

"Mijn ervaring met deze training is heel positief heb bijzondere dingen geleerd die ik in op de werkvloer en in privézaken goed kan gebruiken… alles lezen - 10-12-2019 19:16

starstarstarstarstar_border
Hillie Braaksma
Begeleider A
8
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Vond het een nuttige training waar je weer even duidelijk word gemaakt wat je mogelijkheden zijn naar de cliënt toe en naar de werkgever. Denk wel dat dit eens in de zoveel tijd herhaald moet worden." - 10-12-2019 12:17

"Vond het een nuttige training waar je weer even duidelijk word gemaakt wat je mogelijkheden zijn naar de cliënt toe en naar de werkgever. De… alles lezen - 10-12-2019 12:17

starstarstarstarstar_half
Wies Van der Grift
Ondersteunend begeleider A
9
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Vond ik voldoende voor mijn locatie.
De presentatie inhoud was heel duidelijk verwoord.
De trainer deed het op een duidelijke manier. Ik heb verder geen op- of aanmerkingen.
Bedankt voor de leuke cursus.
" - 10-12-2019 10:16

"Vond ik voldoende voor mijn locatie. De presentatie inhoud was heel duidelijk verwoord. De trainer deed het op een duidelijke manier. Ik h… alles lezen - 10-12-2019 10:16

starstarstarstarstar_half
Anneke Labrie
Verpleegkundige
9
Weerbaarheid in de Zorg; omgaan met agressie op de werkvloer

"Ik vond het een super leuke workshop. Veel praktijkvoorbeelden en heel boeiend verteld. Echt een aanrader!!
Hopelijk krijgen we ook nog de verdiepingstraining.

Er was veel ruimte voor vragen en eigen inbreng. De trainer vertelde op een inspirerende manier waardoor je bij de les bleef. Ook het oefenen van het geleerde was erg leuk" - 27-11-2019 07:35

"Ik vond het een super leuke workshop. Veel praktijkvoorbeelden en heel boeiend verteld. Echt een aanrader!! Hopelijk krijgen we ook nog de … alles lezen - 27-11-2019 07:35

starstarstarstarstar_half
Ineke van Dalen
OOP MBO
9
Weerbaarheid in het Onderwijs; Omgaan met grensoverschrijdend gedrag

"Deze training wordt op een boeiende en zeer plezierige manier gegeven.Een training die je hand vaten geeft om makkelijker om te gaan met deze doelgroep en ook in het dagelijks leven ;-)" - 12-11-2019 13:54

"Deze training wordt op een boeiende en zeer plezierige manier gegeven.Een training die je hand vaten geeft om makkelijker om te gaan met dez… alles lezen - 12-11-2019 13:54

starstarstarstarstar_border
Schurink
Begeleidende functie binnen de asielketen
8
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"In Juni 2019 heb ik deze opleiding afgerond. Pluspunten vond ik de huiselijke sfeer en de laagdrempeligheid van de trainers. Daarnaast kon de trainer de theoretische kennis goed omvormen naar de praktijk. Onze groep bestond uit 8 cursisten met allen zijn/haar eigen achtergrond. De ene cursist was meer ervaren dan de ander, maar dat stoorde absoluut niet tijdens de opleiding. " - 01-08-2019 16:18

"In Juni 2019 heb ik deze opleiding afgerond. Pluspunten vond ik de huiselijke sfeer en de laagdrempeligheid van de trainers. Daarnaast kon d… alles lezen - 01-08-2019 16:18

starstarstarstar_halfstar_border
Romy Spikker
Programmabegeleider COA
7
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Als COA medewerker zie ik deze opleiding als een hele mooie aanvulling op mijn werk. De afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik erg goed! De trainers zorgen voor een laagdrempelige, gezellige en professionele sfeer. " - 05-07-2019 10:12

"Als COA medewerker zie ik deze opleiding als een hele mooie aanvulling op mijn werk. De afwisseling tussen theorie en praktijk vond ik erg g… alles lezen - 05-07-2019 10:12

starstarstarstarstar
Beney Kennet
Experience coaching en training, Jongerenproject First Things First
10
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"De opleiding was een goede aanvulling op mijn achtergrond als All-round weerbaarheidstrainer. Je leert de omslag te maken van het werken met groepen naar een individuele aanbod. Er is aandacht voor een aantal belangrijke onderwerpen als veerkracht, stress, rouw en verlies. Het fijne is dat er door professionals uit de praktijk les gegeven wordt waardoor de kennisoverdracht vloeiend gaat. De opbouw tijdens de lesdagen is prettig te noemen omdat er een goede afwisseling is tussen theorie en praktijk. Het lesmateriaal is overzichtelijk, ondersteunend en praktisch. Al met al veel lof voor deze opleiding en de uitvoering hiervan!" - 04-07-2019 19:36

"De opleiding was een goede aanvulling op mijn achtergrond als All-round weerbaarheidstrainer. Je leert de omslag te maken van het werken met… alles lezen - 04-07-2019 19:36

starstarstarstarstar_border
E.F.J. Hagen
leerkracht
8
Allround Trainer Weerbaarheid - Train de trainer

"Een opleiding waarvan de deelnemers heel verschillende achtergronden hebben, waardoor het interessant wordt. De theoretische onderbouwing is uitgebreid en duidelijk. De intervisie bijeenkomsten zijn een waardevolle toevoeging. De opleiding geeft het juiste aantal uren aan, maar als je verder weg woont is je tijdsinvestering groter.
" - 02-07-2019 14:51

"Een opleiding waarvan de deelnemers heel verschillende achtergronden hebben, waardoor het interessant wordt. De theoretische onderbouwing is… alles lezen - 02-07-2019 14:51

Bas Looijen
starstarstarstarstar
Bas Looijen
Docent weerbaarheid & bewegingsonderwijs ROC midden Nederland
10
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Deze opleiding als aanvulling op mijn huidige werkzaamheden als trainer weerbaarheid om de vertaling te maken naar het individuele vlak. Laagdrempelig gestart, inhoudelijk praktisch en toepasbaar en theoretisch goed onderbouwd. Erg persoonlijk en prettig contact met oog voor individuele kwaliteiten en gericht op de innovatie in het vakgebied en de samenleving/maatschappij." - 01-07-2019 08:51

"Deze opleiding als aanvulling op mijn huidige werkzaamheden als trainer weerbaarheid om de vertaling te maken naar het individuele vlak. Laa… alles lezen - 01-07-2019 08:51

marlies van kuringen
starstarstarstarstar_border
marlies van kuringen
individueel & teamcoach en All Round Weerbaarheidstrainer
8
Allround Trainer Weerbaarheid - Train de trainer

"Een mooie en goede opleiding waarbij je wordt ondersteund door gespecialiseerde en vooral gepassioneerde trainers waardoor je een breed scala van mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen als een All Round Weerbaarheidstrainer voor je eigen doelgroep. " - 30-06-2019 09:04

"Een mooie en goede opleiding waarbij je wordt ondersteund door gespecialiseerde en vooral gepassioneerde trainers waardoor je een breed scal… alles lezen - 30-06-2019 09:04

starstarstarstarstar
Raaijmakers
Docent LO
10
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Hele goede begeleiding, inhoudelijk precies gevonden waar ik naar zocht. Ook een hele goede ervaring gehad met de trainer die beschikt over een grote kennis en een prettige manier van werken heeft. Daarnaast ook nog eens op een prachtige locatie in het centrum van Utrecht." - 12-04-2019 08:52

"Hele goede begeleiding, inhoudelijk precies gevonden waar ik naar zocht. Ook een hele goede ervaring gehad met de trainer die beschikt over … alles lezen - 12-04-2019 08:52

Ellen Dekker
starstarstarstarstar
Ellen Dekker
Weerbaarheidstrainer en sociaal werker
10
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"De opleiding was goed georganiseerd en veel geleerd. Goed opgeleide trainers. Fijne samenwerking.
Mocht je op zoek zijn naar een goede coachen opleiding, maar ook voor de post HBO weerbaarheid." - 12-04-2019 07:37

"De opleiding was goed georganiseerd en veel geleerd. Goed opgeleide trainers. Fijne samenwerking. Mocht je op zoek zijn naar een goede coa… alles lezen - 12-04-2019 07:37

starstarstarstarstar_half
Willemijn Noordhoff
9
Weerbaarheid / Filosoferen met Kinderen - Train de trainer

"Een zeer bijzondere vorm van onderwijs voor kinderen. Een prachtige mix van weerbaarheidsoefeningen en filosofie. Inmiddels ben ik het gaat toepassen in mijn werk en het is fascinerend waar kinderen mee komen. Casper Uneken is een zeer ervaren docent en geeft les met veel helderheid en humor." - 16-09-2018 15:21

"Een zeer bijzondere vorm van onderwijs voor kinderen. Een prachtige mix van weerbaarheidsoefeningen en filosofie. Inmiddels ben ik het gaat … alles lezen - 16-09-2018 15:21

starstarstarstarstar
Tim De Wit
Docent
10
Weerbaarheid / Filosoferen met Kinderen - Train de trainer

"Dit is een zeer goede training. Duidelijk veel handvaten gekregen omtrent filosofie in een groep en de bijbehorende groepsdynamica. Door de persoonlijke begleiding veel geleerd. Mooie werkvormen en sterke docent!" - 14-09-2018 19:03

"Dit is een zeer goede training. Duidelijk veel handvaten gekregen omtrent filosofie in een groep en de bijbehorende groepsdynamica. Door de … alles lezen - 14-09-2018 19:03

Jeantine Harms-Steenbergen
starstarstarstarstar
Jeantine Harms-Steenbergen
Weerbaarheid en Agressietrainingen
10
Coach Individuele Weerbaarheid - Train de trainer

"Het goede aan deze training is, dat er heel veel oog is voor het individuele leertraject en de potentie die de zelf cursisten hebben. De vak- en achtergrondkennis die Berendineke Steenbergen heeft, is enorm en heeft mij zeer geïnspireerd. De cursus had van mij echt langer mogen duren. ik ga zeer veel van het geleerde gebruiken in mijn vak. " - 13-08-2018 13:45

"Het goede aan deze training is, dat er heel veel oog is voor het individuele leertraject en de potentie die de zelf cursisten hebben. De vak… alles lezen - 13-08-2018 13:45