phone

Hulp bij het zoeken en inschrijven

Bel met een Springest adviseur.

Thuisstudie Zelfvertrouwen cursussen en trainingen

Bekijk ook: Persoonlijke kracht, Assertiviteit, Zelfkennis, zelfsturing en zelfmanagement, Communicatieve vaardigheden, Zelfbewustzijn, Persoonlijke ontwikkeling, Persoonlijk Leiderschap, Hooggevoeligheid, NLP en Persoonlijke presentatie & uitstraling.

Bekijk ook: Persoonlijke kracht, Assertiviteit en Zelfkennis, zelfsturing en zelfmanagement.

check_box_outline_blank
Thumbnail 14 cursus omgaan met faalangst trainer

Trainer Faalangst en Weerbaarheid

Logo van NHBO thuiscursus
Thumbnail 14 cursus omgaan met faalangst trainer

Een diploma Faalangst coach halen op je eigen tempo? Of wil je beter leren omgaan met iemand met faalangst? Bij NHBO Thuisstudie bepaal jij…

Te weinig zelfvertrouwen, op uw werk of misschien ook in de privé omgeving? Met een cursus kun je gericht aan uw zelfvertrouwen werken. In onderstaand overzicht vindt u allerlei cursussen en trainingen die u hierbij kunnen helpen. Het gaat veelal om uitgebreidere cursussen die zelfvertrouwen als een van de onderwerpen behandelen. U werkt dan aan bredere vaardigheden die uiteindelijk zullen bijdragen aan meer zelfvertrouwen. Klik snel door en vraag als u interesse heeft, meer informatie aan!

Hoe vergroot ik mijn zelfvertrouwen?

Een gunstig zelfbeeld helpt ons om onszelf te vertrouwen. Complimenten zijn goed voor het zelfvertrouwen, kritiek is juist bedreigend. Kritiek is niet altijd terecht, maar een zelfverzekerd iemand moet er wel mee om kunnen gaan.

Voor een zelfverzekerde houding helpt de juiste kleding, die met aandacht en een beetje durf is gekozen. Denkt u aan uw lichaamshouding: rechtop staan, zitten of lopen! U merkt vanzelf dat u zich sterker gaat voelen. Als u dan ook nog uw eigen krachten leert kennen en benutten, zal uw omgeving steeds positiever op u reageren. En dat is weer goed voor het zelfvertrouwen…