Persoonlijkheids Analyse met ODC en coachgesprek

Niveau
Tijdsduur

Persoonlijkheids Analyse met ODC en coachgesprek

Peter Ketel Coaching
Logo van Peter Ketel Coaching

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Peter Ketel Coaching biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Nijmegen

Beschrijving

Wat is ODC?

Het Odin Development Compass (ODC) is een uniek meetinstrument dat zelfinzicht geeft en succesvol maakt. De succesfactor berust op het unieke karakter van de ODC, die het mogelijk maakt om onbewuste drijfveren in beeld te brengen. Daarmee is de ODC de enige assessmenttool die de natuurlijke kracht van de deelnemer gefundeerd aantoont. De ODC-meting geeft zeer specifieke handvatten om succesvolle authenticiteit te ontwikkelen in werk en privé. Aan de basis van de ODC ligt het gedachtengoed van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. De ODC-meting is gebaseerd op langjarig onderzoek, ontwikkeling en validatie door Odin company. De betrouwbaarheid van de ODC is volgens gan…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: ODC, Zelfontwikkeling, Zelfbewustzijn, Persoonlijke drijfveren en Vitaliteit.

Wat is ODC?

Het Odin Development Compass (ODC) is een uniek meetinstrument dat zelfinzicht geeft en succesvol maakt. De succesfactor berust op het unieke karakter van de ODC, die het mogelijk maakt om onbewuste drijfveren in beeld te brengen. Daarmee is de ODC de enige assessmenttool die de natuurlijke kracht van de deelnemer gefundeerd aantoont. De ODC-meting geeft zeer specifieke handvatten om succesvolle authenticiteit te ontwikkelen in werk en privé. Aan de basis van de ODC ligt het gedachtengoed van de analytische psychologie van Carl Gustav Jung. De ODC-meting is gebaseerd op langjarig onderzoek, ontwikkeling en validatie door Odin company. De betrouwbaarheid van de ODC is volgens gangbare maatstaven 84%.

Hoe ziet de ODC meting eruit?

De deelnemer ontvangt via de email een inlogcode waarmee hij kan inloggen op de website van de ODIN Company en de vragenlijst kan invullen. Dit duurt ca. 10 minuten. De meting is de enige in zijn soort die behalve van tekst ook uitgaat van afbeeldingen om de drijfveren en de competenties in beeld te brengen. Zowel het persoonlijke bewuste als het persoonlijke onbewuste worden hiermee in kaart gebracht.

En dan?

Na de meting krijg je op de boerderij van Peter Ketel in Dreumel een coachgesprek van ca 1,5 uur.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.