Balansmeting inclusief adviesgesprek

Tijdsduur
Trainer
Fiona Kloosterman
Logo van PintaPeople BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,4 PintaPeople BV heeft een gemiddelde beoordeling van 9,4 (uit 10 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze test

PintaPeople BV biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Breda, Delft, Den Haag, Groningen, Hilversum, Leiden, Rotterdam, Utrecht

Beschrijving

Niet lekker in je vel? Vage klachten? Druk? Stress? Moe? Als je in balans bent, gaat alles vanzelf. Je bent evenwichtig, energiek, optimistisch en ontspannen. En je kunt tegen een stootje als het even tegen zit.

De Balansmeting kan als onderdeel van een traject worden ingezet of als eenmalig meetmoment.

WAT DOET DE BALANSMETING?

Onze Balansmeting biedt je prachtig inzicht in je eigen balans, energie en veerkracht vanuit verschillende invalshoeken. Wetenschappelijk onderbouwd, op papier en klip en klaar ontvang je na invullen van een online vragenlijst de staat van je huidige mentale weerbaarheid. We gebruiken het als extra handvat om te werken aan preventie of herstel bij stress, onbalans…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Sociaal plan, Medezeggenschap, Reorganisatie, Stress en Time management.

Niet lekker in je vel? Vage klachten? Druk? Stress? Moe? Als je in balans bent, gaat alles vanzelf. Je bent evenwichtig, energiek, optimistisch en ontspannen. En je kunt tegen een stootje als het even tegen zit.

De Balansmeting kan als onderdeel van een traject worden ingezet of als eenmalig meetmoment.

WAT DOET DE BALANSMETING?

Onze Balansmeting biedt je prachtig inzicht in je eigen balans, energie en veerkracht vanuit verschillende invalshoeken. Wetenschappelijk onderbouwd, op papier en klip en klaar ontvang je na invullen van een online vragenlijst de staat van je huidige mentale weerbaarheid. We gebruiken het als extra handvat om te werken aan preventie of herstel bij stress, onbalans en tegenslag.

De uitkomsten van de Balansmeting komen in de vorm van een rapportage. Deze rapportage maakt helder hoe het écht met je gaat onder de oppervlakte en vormen een goede gespreksopener. Zo ontstaat er ruimte voor groei.

VIJF LAGEN VAN INZICHT

Het model onderscheidt vijf lagen.

  • In de diepste laag, de kern behandelen we persoonskenmerken die een extra risico geven of juist weerstand bieden voor het krijgen van stress.
  • De tweede laag, bronnen, geeft karaktertrekken weer die van invloed zijn op stress. In de volgende laag wordt gekeken naar je gevoel van regie over je eigen leven. Naarmate je meer denkt invloed te hebben op wat er om je heen gebeurt zal je over het algemeen beter in staat zijn met stressfactoren om te gaan.
  • In de derde laag wordt gekeken naar hoeveel spanning en stress je ervaart. Als je veel spanning ervaart dan is het de vraag hoe je ermee omgaat. Iemand met hoge veerkracht kan flexibel omgaan met stress, tegenslagen en frustraties.
  • De buitenste laag toont de gevolgen van de manier waarop je met deze spanning en stress om gaat. Namelijk: Wat betekent het voor je energieverdeling?

Hieruit kan worden afgeleid hoeveel risico je momenteel loopt om een burn-out te krijgen.

VOORDELEN BALANSMETING

  • Laagdrempelig
  • Makkelijk thuis achter de computer in te vullen
  • Vergroten van zelfinzicht en ontwikkelmogelijkheden
  • De B-indicator vertelt je klip en klaar je risico op burnout
  • Preventie, verzuimreductie en productiviteit

De Balansmeting vindt plaats in samenwerking met de Balanskliniek en L&D Support.

INVESTERING

€ 299,- voor een meting inclusief gesprek

VRAAG NU EEN BALANSMETING AAN

En de vragenlijst wordt je zo snel mogelijk toegestuurd.

Training en coaching op gebied van persoonlijk leiderschap en personal branding & LinkedIn, zowel open training als in-company/maatwerk. We helpen je te weten wat je wil én we helpen je het daadwerkelijk te bereiken. Van diepgaand en intensief tot heel praktisch achter een laptop, onder één dak.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze test. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Fiona Kloosterman - Senior trainer / coach persoonlijk leiderschap en personal branding
Fiona Kloosterman
Senior trainer / coach persoonlijk leiderschap en personal branding
9,3

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met PintaPeople BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.