Training Systeemsnugger adviseren

Niveau
Tijdsduur
Logo van Plan B Voor de verandering
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Plan B Voor de verandering heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 2 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Plan B Voor de verandering biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Utrecht

Beschrijving

Maak veranderen makkelijker!

Na deze training weet je hoe je als adviseur de change-goeroe voor organisaties in verandering wordt!

Je bent een ervaren adviseur. Met echt genoeg vlieguren. En toch… Soms heb je het gevoel dat je zoveel meer zou kunnen betekenen als adviseur. Als ‘ze’ je nou maar eens de goede vraag zouden stellen of die veranderopdracht zouden geven. Of je ruikt dat er iets niet klopt, je voelt dat er van alles en nog wat speelt, maar het lukt je maar niet om de vinger erop te leggen, laat staan je opdrachtgevers ervan te laten profiteren. Of je ziet met lede ogen aan dat er niks gebeurt met jouw ‘geniale’ adviezen terwijl het MT dat je adviseert toch overduidelijk last ervaart van de huidige manier van …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Adviesvaardigheden, Beïnvloeden, Consultancy, Gesprekstechnieken en Pitchen.

Maak veranderen makkelijker!

Na deze training weet je hoe je als adviseur de change-goeroe voor organisaties in verandering wordt!

Je bent een ervaren adviseur. Met echt genoeg vlieguren. En toch… Soms heb je het gevoel dat je zoveel meer zou kunnen betekenen als adviseur. Als ‘ze’ je nou maar eens de goede vraag zouden stellen of die veranderopdracht zouden geven. Of je ruikt dat er iets niet klopt, je voelt dat er van alles en nog wat speelt, maar het lukt je maar niet om de vinger erop te leggen, laat staan je opdrachtgevers ervan te laten profiteren. Of je ziet met lede ogen aan dat er niks gebeurt met jouw ‘geniale’ adviezen terwijl het MT dat je adviseert toch overduidelijk last ervaart van de huidige manier van doen. Je werkt je de blubber om een serieuze gesprekspartner te zijn voor het bestuur, maar je lijkt eerder als een veredelde praatpaal cq secretaresse te worden ingezet. Je opdrachtgevers zijn zeer tevreden over je bijdrage en jij bent nog niet eens half begonnen.

Klinkt bekend? Voor jou als adviseur frustrerend en zo nu en reden om jezelf een groentje in plaats van een ervaren professional te voelen.

Wil jij tot de adviseurs horen die werkelijk, definitief en nooit-te-vergeten bijdragen aan organisaties in verandering? Is het (allang) tijd dat jij niet meer tot één van de velen hoort en dat je je onderscheidt? Zowel in je onconventionele blik op veranderen, in je (soms pijnlijk) afwijkende veranderstrategie, als in je unieke manier waarop je je opdrachtgevers in verandering bedient? Omdat er anders alleen maar meer van hetzelfde gebeurt in organisaties in verandering, in plaats van werkelijk iets anders? Realiseer jij je dat je meer en meer moet ondernemen om zelf nog te leren en snak je naar een succesomgeving met gelijkgestemden waar je je aan kunt laven? Als je eigenlijk met je hart al weet dat dit voor jou geldt, ook al is je hoofd nog niet helemaal zover, dan ben je bij ons aan het goede adres!

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Plan B Voor de verandering, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.