Solliciteren als zelfstandig professional (Basis)

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Martin de Bruin
Logo van PMBA Projectmanagement & Bancair Advies

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

PMBA Projectmanagement & Bancair Advies biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

Beschrijving:

Vaste contracten zijn minder interessant voor de jongere generatie. Vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt, wanneer en voor wie is belangrijker dan 40 jaar voor één werkgever te werken. Het aantal zzp’ers in Nederland is de laatste jaren dan ook gegroeid tot 1 miljoen in 2019 en neemt jaarlijks verder toe. Wil jij ook als zzp’er of zelfstandig professional aan de slag en voor verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland werken, maar durf je de stap nog niet te nemen? Ik kan je het laatste duwtje in de rug geven om nu toch echt die stap te maken en uit je comfortzone te komen. In deze cursus geef ik je talloze tips & tricks zodat je zelf actief kunt gaan sollicitere…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Solliciteren, Schriftelijke communicatie, Personal branding, Elevator pitch en Duurzame inzetbaarheid.

Beschrijving:

Vaste contracten zijn minder interessant voor de jongere generatie. Vrijheid om zelf te bepalen waar je werkt, wanneer en voor wie is belangrijker dan 40 jaar voor één werkgever te werken. Het aantal zzp’ers in Nederland is de laatste jaren dan ook gegroeid tot 1 miljoen in 2019 en neemt jaarlijks verder toe. Wil jij ook als zzp’er of zelfstandig professional aan de slag en voor verschillende opdrachtgevers in binnen- en buitenland werken, maar durf je de stap nog niet te nemen? Ik kan je het laatste duwtje in de rug geven om nu toch echt die stap te maken en uit je comfortzone te komen. In deze cursus geef ik je talloze tips & tricks zodat je zelf actief kunt gaan solliciteren als zelfstandig professional. Ben je al actief als zelfstandig professional? Ook dan is deze cursus super interessant voor het binnenhalen van nieuwe opdrachten.

Programma:

 1. Je passie bepalen met de Gouden Cirkel
 2. Je droomopdracht schetsen met de VIP-methode
 3. Verkenning van de arbeidsmarkt voor zelfstandig professionals
  • Wet WAB en de kansen voor zelfstandig professionals
  • Wet DBA en de kansen voor zelfstandig professionals
  • Opkomst van de Platformeconomie en de kansen voor zelfstandig professionals
  • Opkomst van ZP coöperaties en de kansen voor zelfstandig professionals
  • The War for talent en de kansen voor zelfstandig professionals
 4. Van payrolling naar modelovereenkomsten: diverse contractvormen
 5. Zo haal je de opdracht binnen
  • Netwerken
  • Brokers
  • Intermediairs
  • Indeed
  • Platforms
 6. Tools ter ondersteuning van de zelfstandig professional
 7. Arbeidsmarkt van de toekomst

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.
Martin de Bruin - Innovatie en Riskmanagement
Martin de Bruin
Innovatie en Riskmanagement

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met PMBA Projectmanagement & Bancair Advies, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.