Preface | ROI Driven Online Marketing Bureau

Adres:

Stationsplein 45
3013AK Rotterdam

Beschrijving

Preface is een snel groeiend online marketing bureau uit Rotterdam voor ambitieuze ROI gedreven opdrachtgevers. We zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening, die bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Vanaf de oprichting van het marketing bedrijf wordt er met passie gewerkt aan groei. Meetbaar resultaat staat centraal en Preface realisee…

Lees de volledige beschrijving

Preface is een snel groeiend online marketing bureau uit Rotterdam voor ambitieuze ROI gedreven opdrachtgevers. We zijn trots op de kwaliteit van onze dienstverlening, die bestaat uit een combinatie van zoekmachine marketing, online adverteren en web analytics. Vanaf de oprichting van het marketing bedrijf wordt er met passie gewerkt aan groei. Meetbaar resultaat staat centraal en Preface realiseert iedere dag vele duizenden euro’s aan extra omzet én winst voor onze klanten en partners, zowel nationaal als internationaal.

We groeien door beter te worden. Met een getalenteerd en gedreven team streeft Preface er naar om de positie van haar (inter)nationale klanten verder uit te bouwen. Dat doen we door continue te investeren in goede mensen, state-of-the-art in eigen beheer ontwikkelde marketing technologie, een sterke focus op het delen van kennis, het investeren in samenwerking en een sterke drive om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen.

Onze online marketeers zijn gecertificeerd op het gebied van Google AdWords en Google Analytics. Preface is binnenkort geaccrediteerd als Google Partner en Microsoft Advertising Accredited Professional. Bovendien wordt er door ons nauw samengewerkt met allerlei partners, zoals Facebook, LinkedIn, YouTube en Twitter.

Ervaring met Preface | ROI Driven Online Marketing Bureau?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Preface | ROI Driven Online Marketing Bureau? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Producten (0)

Preface | ROI Driven Online Marketing Bureau heeft momenteel geen gepubliceerde producten.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 88.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 111.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!