Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prestatie Meesters
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,5 Prestatie Meesters heeft een gemiddelde beoordeling van 9,5 (uit 8 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,5
Gemiddeld cijfer voor Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie
Gebaseerd op 8 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
Robert-Jan Boudewijn, CFA
starstarstarstarstar_half
Robert-Jan Boudewijn, CFA
9
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Goede wetenschappelijke onderbouwing (ik houd zelf niet zo van zweverigheid, dus dit was perfect voor mij) en hierdoor veel nieuwe inzichten gekregen. Ook belangrijk: Rik en Harold nemen echt de tijd voor je!" - 22-09-2019 08:47

"Goede wetenschappelijke onderbouwing (ik houd zelf niet zo van zweverigheid, dus dit was perfect voor mij) en hierdoor veel nieuwe inzichten… alles lezen - 22-09-2019 08:47

Startdata en plaatsen

placeUtrecht CS (BCN)
27 okt. 2020 tot 28 okt. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 27 oktober 2020, 09:00-17:00, Leer maximaal beïnvloeden
event 28 oktober 2020, 09:00-17:00, Pas performance management toe

Beschrijving

 • Wil je totale persoonlijke effectiviteit en vitaliteit vinden in je werk en je leven?
 • En wil je een duurzaam succesvolle carrière manifesteren vanuit flow?
 • Wil je investeren in je emotionele intelligentie
 • Zou je willen ontdekken wie je echt bent en wat je missie is?
 • En wil je levens- én werkgeluk en vervuling vinden?

Dan is de training van Prestatie Meesters precies voor jou!

Je kunt het ebook 'In 7 stappen naar Meesterschap' downloaden van de website van Prestatie Meesters: www.prestatiemeesters.nl (Wanneer je de training boekt, doe het dan wel via Springest of Intermediair.)

Prestatie Meesters brengt je voor het eerst in Nederland een trainingsprogramma dat doorbraken in wes…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mindfulness, NLP, Effectief beïnvloeden, Beïnvloeden en Persoonlijke effectiviteit.

 • Wil je totale persoonlijke effectiviteit en vitaliteit vinden in je werk en je leven?
 • En wil je een duurzaam succesvolle carrière manifesteren vanuit flow?
 • Wil je investeren in je emotionele intelligentie
 • Zou je willen ontdekken wie je echt bent en wat je missie is?
 • En wil je levens- én werkgeluk en vervuling vinden?

Dan is de training van Prestatie Meesters precies voor jou!

Je kunt het ebook 'In 7 stappen naar Meesterschap' downloaden van de website van Prestatie Meesters: www.prestatiemeesters.nl (Wanneer je de training boekt, doe het dan wel via Springest of Intermediair.)

Prestatie Meesters brengt je voor het eerst in Nederland een trainingsprogramma dat doorbraken in westerse wetenschap combineert met oosterse wetenschap, om je carrière en leven zo vorm te geven dat jij er gelukkig, productief en vitaal van wordt (nooit meer burn-out klachten) en vanuit waar je een bron van inspiratie zult zijn voor je omgeving. 

De training van Prestatie Meesters combineert de volgende elementen (allemaal direct toepasbaar en met praktische oefeningen die je direct kunt integreren in je leven!):

 • Zorg ervoor dat je begrijpt hoe je onderbewuste brein, NLP en neuroplasticiteit werken. 
  Het gaat niet om het leren van bijvoorbeeld  NLP op zichzelf staand. Het gaat om puur die relevante tools eruit te halen die maximaal resultaat boeken met minimale inspanning. Leer tevens hoe je stress respons werkt én hoe je structureel vitaal blijft! Vanuit vitaliteit kun je voor maximaal effect middels NLP (veelal onderbewuste) beperkende ideeën over jezelf omzetten in bekrachtigende ideeën over jezelf. In de training van Prestatie Meesters leer je precies dit en je krijgt relevante tools vanuit de NLP en aanverwante wetenschap aangereikt die je meteen kunt toepassen.

 • Zet mindfulness in – om nooit meer onnodige stress te kennen
  Zorg ervoor dat je middels mindfulness je stress respons gaat managen zodat je geen onnodige stress meer in je lichaam houdt (stress die er dus voor zorgt dat je ziek wordt, omdat het al je reserves opmaakt en je lichaam richt op fight / flight en niet op bouwen). Mindfulness – op de juiste manier toegepast – is een zeer krachtig gereedschap om maximale effectiviteit te vinden in je leven en carrière. Prestatie Meesters leert mensen hoe mindfulness toe te passen door de dag heen zodat je nooit meer onnodige stress hoeft te kennen!

 • Zet mindfulness in – emotionele intelligentie voor optimaal samenwerken en optimale relaties
  In de training van Prestatie Meesters leer je hoe emotionele intelligentie verband houdt met mindfulness. Én hoe je communicatie en samenwerken totaal kunt optimaliseren. Mindfulness is dé tool (of volgens Forbes zijn emotionele intelligentie en mindfulness zelfs een en hetzelfde) om zelfbewustzijn, maar ook omgevingsbewustzijn te creëren (EI/EQ). Prestatie Meesters leert je als cursist om mindful de dag door te gaan zodat je zeer kwalitatieve relaties zult bouwen met je omgeving en conflict weg te nemen – wat weer tot veel meer werkplezier leidt en meer vitaliteit.

 • Zet meditatie in – voor totale helderheid, vervulling en inspiratie. Ook in turbulente tijden!
  Van Ray Dalio (oprichter Bridgewater, grootste Hedgefund ter wereld) tot Marc Benioff (oprichter Salesforce) zweren erbij: meditatie zorgt ervoor dat je in tijden van turbulentie en/of crisis helder kunt blijven, innerlijke rust kunt ervaren en geïnspireerd blijft. En dat is precies ook wat meditatie voor de trainers van Prestatie Meesters al jaren doet. Als ervaringsdeskundigen helpen zij cursisten de mystiek rondom meditatie op te helderen en alles te leren over hoe meditatie werkt (met wetenschappelijke onderbouwingen en praktische tools). Prestatie Meesters leert je vervolgens hoe je meditatie kunt integreren in je dagelijks leven.

 • Gebruik state management – bepaal zelf hoe je je voelt én wat je uitstraalt door de dag heen
  Dit onderdeel gaat over de realiteit en de grote invloed die je daar op hebt. State management is een totaal baanbrekend concept en krijgen we bizar genoeg nergens geleerd als professional. Je leert in de training van Prestatie Meesters om je eigen ‘state of being’ te managen door mentale segmentatie en hoe je je focus kunt gebruiken om heel boeiend en grensverleggend resultaat te boeken in hoe je je voelt door de dag heen. Daarnaast leer je op deze manier je omgeving te beïnvloeden op manieren die je niet had verwacht!

 • Pas Performance Management toe!
  Performance Management houdt een combinatie in van je missie ontdekken en van daaruit geïnspireerde lange termijn doelen stellen. Wij wisten het al (en in het oosten wisten ze dit ook al), maar nu wordt het bevestigd in een recente studie door Prof. dr. Michaela Schippers bij Erasmus Business Universiteit: Performance Management is cruciaal om mensen betere performance te geven én uitval significant te verlagen.

 • Performance Management – Ontdek je missie / Ikigai en leef van hieruit
  In de training van Prestatie Meesters leer je je eigen drijfveren kennen en je leert kennen waar je wel en waar je geen energie van krijgt. Je leert je missie ofwel Ikigai ontdekken. En dat is geen missie die conceptueel is of iets groots. Nee het gaat om je innerlijke missie die meer een frequentie / emotie is waar jij als uniek persoon echt energie van krijgt. En dat is echt op micro niveau, waardoor je binnen een bepaalde baan – bijvoorbeeld project manager – je op die taken gaat focussen waar je energie van krijgt. En als iedereen vanuit die missie zijn of haar baan gaat invullen dan krijg je exponentieel resultaat zonder uitval.

 • Performance Management – stel 360 graden doelen en bereik ongekende doelen
  Om echt het leven te leiden dat jij wilt, is het zaak om 360 graden doelen te stellen. Dit houdt in dat je (lange termijn) doelen stelt in alle domeinen van je leven. Door het stellen van 360 graden doelen, zorg je voor ‘perseverance’, inspiratie, energie, focus en zeker ook balans in je leven en in je carrière. In de training van Prestatie Meesters leer je precies hoe dit werkt.

 • Leer met Prestatie Meesters hoe je maximale invloed uitoefent op situaties!
  Wanneer we NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, state management én Performance Management inzetten dan kunnen we grote invloed op ons leven gaan uitoefenen. Dit wordt echter ongekende invloed, wanneer we de recentste inzichten op gebied van realiteit en invloed erbij pakken. Want door de praktische tools uit de training van Prestatie Meesters in te zetten, kun je maximale invloed gaan uitoefenen. Zowel op jezelf als op situaties! Dit is beïnvloeding op het 2e meta niveau. Zet je schrap voor totale transformatie van jezelf en je leven. Welkom bij Prestatie Meesters!

Door een combinatie van neurowetenschap, NLP, mindfulness, meditatie, state management, je missie ontdekken en van daaruit 360 graden doelen stellen...wordt je een nieuw iemand die vitaal, totaal vervuld, geïnspireerd, inspirerend en succesvol door het leven gaat!

De training Manifesteren voor Professionals:

Ben jij een professional of zelfstandige / ZZP’er die het maximale uit zijn / haar carrière en leven wil halen? Met de training van Prestatie Meesters zorg je ervoor dat je jouw carrière, jouw business en jouw leven naar ongekende hoogten kan tillen.Je wordtdoeltreffender, productiever, creatiever en je zal stressvolle situaties significant beter aankunnen – je wordt een bron van rust en inzicht in een wereld van chaos. Je wordt een ongekende professional of zelfstandige / ZZP’er. Zonder stress- of burn-out klachten: Deze training biedt door meta-cognitie jouw alle handvatten voor totaal stressmanagement.

En omdat Prestatie Meesters jou helpt vanuit je missie te gaan leven, zul je een inspirator worden zonder uitgeput te raken. Op gebied van communicatie en relaties bouwen, word je ongeëvenaard. Je kan een visie voor de toekomst gaan creëren die is ingegeven door het potentieel dat je ziet, in plaats van de beperkingen. Van daaruit zet je krachten in werking die hun weerga niet kennen. Hiermee leg je de basis voor ambitieuze doelen op welk vlak dan ook. Qua groei in persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling is dit een training die haar weerga niet kent.

Dit is een heel ander kaliber training dan andere trainingen of behandelingen op gebied van burn-out, NLP, of de doorgaande mindfulness of meditatie training. En het is anders dan alle andere trainingen die je kan vinden op gebied van persoonlijke effectiviteit. De training van Prestatie Meesters gaat ver voorbij al deze type trainingen en trekt training naar een heel nieuw meta-niveau! 

Neem deel aan onze training en word de bewuste schepper van jouw leven en carrière.

Resultaat:

Doordat Prestatie Meesters de 4 kennisthema's (1. Missie & doelen, 2. NLP & neurowetenschap, 3. mindfulness & meditatie en 4. kwantumfysica en invloed) integreren in een grensverleggende training, bereik je het volgende resultaat:

 • Je begrijpt welke krachten werkzaam zijn bij toewerken naar een doel;
 • Je hebt geleerd hoe deze krachten maximaal te kunnen beïnvloeden;
 • Je kunt dit toepassen voor zowel zakelijke doelen als doelen in je privéleven;
 • Sterke groei in persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling.

Door de unieke opzet van de training, leidt dit daarnaast tot de volgende resultaten:

 • Ontdekken wie je in werkelijkheid bent;
 • Inzicht in je unieke levensdoelen;
 • Bewuster leven en werken;
 • Je passie leven;
 • Grote slag in kwaliteit van communicatie en bouwen van relaties;
 • Stressreductie en vitaliteitstoename;
 • De oplossing de rest van je leven voor burn-out klachten.

De 4 kennisthema's dieper uitgelegd:

Missie & doelen:

In de 2-daagse training van Prestatie Meesters word je uitgenodigd om erachter te komen waar jij energie van krijgt, waar je goed in bent en waar jij waarde kan toevoegen in de ‘marketplace’. Van daaruit maken we een succesvolle beweging richting het blootleggen van jouw missie en het stellen van 360° doelen. Dat zijn doelen die gaan over ieder domein in jouw leven. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelen holistisch stelt en je van daaruit vervulling zal vinden over de volle breedte van je leven.

NLP en Neurowetenschap:

Wat we veelal over het hoofd zien is dat het voor 95-98% niet ons bewuste brein is dat keuzes voor ons maakt en onze acties domineert. Het is voor 95-98% ons onderbewuste brein dat hier verantwoordelijk voor is! Dus hoe goed wij ideeën ook kunnen vinden, hoe mooie strategieën wij ook bedenken: Het integreren van nieuwe inzichten in ons leven en echt volledig in onze kracht gaan staan is een heel ander onderwerp.

Nog interessanter is dat de inhoud van ons onderbewuste brein het resultaat is van het verleden. Wij worden op onderbewust niveau gestuurd door “softwareprogramma’s” die zijn geprogrammeerd vanuit in het verleden verkregen ideeën en meegemaakte gebeurtenissen. In dat licht worden drie vragen uitermate belangrijk:

 • Helpt alle onderbewuste software gebaseerd op ons verleden om onze grootste toekomstige doelen te behalen?
 • Hoe kun je serieuze vernieuwing in je leven brengen?
 • Welke rol spelen mijn beperkende overtuigingen in stress en burn-out?

Voor het antwoord daarop komen NLP (Neuro Linguïstic Programming), NAC (Neuro Associative Conditioning) en inzichten vanuit de neurowetenschap in beeld. Begrijpen hoe de brein werkt, maar ook de stress respons en stressmanagemenent biedt enorme inzichten. En wanneer wij dit combineren met mindfulness en meditatie, dan hebben wij ineens tools om in ons ‘onderbewuste brein’ te sleutelen: Je kan met NLP/NAC leren jezelf te herprogrammeren om jezelf naar een nieuw plan te tillen, met stress om te gaan en een nieuwe toekomst te creëren.

Mindfulness en Meditatie:

Als ‘vervolgstap’ op NLP/NAC en neurowetenschap, komen we aan bij een domein waar nog steeds veel mysterie omheen hangt: mindfulness en meditatie. Als pioniers op dit vlak hebben wij gezamenlijk 30+ jaar ervaring met het combineren van mindfulness en meditatie om succesvol te leven, een prachtige carrière te bouwen en stressmanagement volledig meesteren. Vanuit deze positie helpen wij jou graag het mysterie ontrafelen, de ongekende mogelijkheden te ontdekken en te gaan toepassen om succes te bereiken in jouw leven en carrière.

Onderzoek naar de effecten van mindfulness en meditatie heeft wereldwijd een grote vlucht genomen. Jaarlijks worden meer dan 1500 wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van mindfulness en meditatie uitgevoerd. Met grootse resultaten: stressreductie, rust vinden, sterk verbeterde focus, authentieke communicatie of bijvoorbeeld het tegengaan van burn-outs, het kan inmiddels allemaal worden toegeschreven aan technieken uit de mindfulness en meditatie.

Minstens net zo interessant is dat creativiteit, inspiratie en werkelijk vernieuwende inzichten niet ontspringen op het niveau van de ‘bewuste mind’. Het is voor werkelijk nieuwe inzichten en ‘genialiteit’ belangrijk dat je kan tappen uit een bron van inspiratie die alleen bestaat in de stilte ‘achter de mind’. De stilte is een plek waar je kan afstemmen op een groter intelligentie-veld, waar je visualisatie en creatie op een ander niveau kan laten gebeuren.

Realiteit en Invloed:

Het combineren van missie, doelen, NLP/NAC, neurowetenschap, mindfulness en meditatie zorgt ervoor dat je een significante stap maakt om duurzaam vervuld, succesvol en vitaal te leven. Er is echter nog één stap verder die wij moeten maken om volledige invloed uit te oefenen. Het is een laatste stap die ons totaal eigenaarschap geeft om een vervuld, succesvol en vitaal leven te leiden. Deze laatste stap is het integreren van de recentste inzichten op het gebied van Realiteit en Invloed. Wederom als ervaringsdeskundigen, helpt Prestatie Meesters jou om kennis te maken met dit grensverleggende domein.


In dit thema snijden de ervaringsleer van bewustzijnsontwikkeling en de postmoderne wetenschap van kwantumfysica elkaars wegen. We duiken diep in het begrip realiteit, en leren hoe we daar maximaal invloed op uit kunnen oefenen.


Vanuit de kwantumfysica komt het inzicht dat niets is wat het lijkt en dat de waarnemer (jij) en het waargenomene (de wereld om je heen) niet los van elkaar gezien kunnen worden. Daarnaast is alles op het meest fundamentele niveau één energetisch veld. Wat je als gevorderde meditatiebeoefenaar kunt ervaren, wordt nu onderschreven door de wetenschap: Jij bent dezelfde energie als waar jouw omgeving van is ‘gemaakt’.


De afgelopen 15 jaar zijn er veel wetenschappelijke experimenten succesvol uitgevoerd, waarin dit gegeven werd benut om de waarnemer zijn omgeving te laten beïnvloeden. Het blijkt dat jij niet los kan worden gezien van jouw omgeving en dat je jouw realiteit zelf maakt.


Het zijn inzichten als deze die een nieuw perspectief op de wereld om ons heen geven. Het zijn inzichten die ons potentieel geven om onze omgeving te beïnvloeden op niveaus die we voorheen niet voor mogelijk hielden. Doelen bereiken krijgt ineens een geheel andere betekenis!

Ben jij klaar voor een heel nieuw kaliber training? Waarmee je totaal stressmanagement kunt hanteren in jouw leven en burn-out klachten achter je kunt laten. Maar nog veel meer dan dat! Jezelf echt helemaal gaan ontdekken een een maximaal leven leiden?

Een nieuw soort training die voorbij gaat aan training / coaching op gebied van stressmanagement, burn-out trajecten, NLP of een doorgaande mindfulness of meditatie training. 

Prestatie Meesters biedt je groei in persoonlijke effectiviteit en persoonlijke ontwikkeling op een heel nieuw niveau. Ben jij klaar voor een training waarmee je jouw leven, jouw relaties, je missie en je carrière in de hoogste versnelling kan transformeren?

Schrijf je dan nu in voor onze 2-daagse training bij Prestatie Meesters.
Twijfel je nog: Neem contact met ons op voor vragen.

Je kunt het ebook 'In 7 stappen naar Meesterschap' downloaden van de website van Prestatie Meesters: www.prestatiemeesters.nl (Wanneer je de training boekt, doe het dan wel via Springest of Intermediair.)

9,5
Gemiddeld cijfer voor Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie
Gebaseerd op 8 ervaringen
Robert-Jan Boudewijn, CFA
starstarstarstarstar_half
Robert-Jan Boudewijn, CFA
9
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Goede wetenschappelijke onderbouwing (ik houd zelf niet zo van zweverigheid, dus dit was perfect voor mij) en hierdoor veel nieuwe inzichten gekregen. Ook belangrijk: Rik en Harold nemen echt de tijd voor je!" - 22-09-2019 08:47

"Goede wetenschappelijke onderbouwing (ik houd zelf niet zo van zweverigheid, dus dit was perfect voor mij) en hierdoor veel nieuwe inzichten… alles lezen - 22-09-2019 08:47

Michelle Kurvers
starstarstarstarstar_half
Michelle Kurvers
9
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Een ontzettend goede training die nieuwe perspectieven biedt voor persoonlijke effectiviteit. Inspirerend. Bedankt voor de geweldige inzichten en toepasbare handvatten - ik ben dit echt aan het integreren in mijn leven. Ik kan de training van Prestatie Meesters echt iedereen aanraden die verder wil in persoonlijke ontwikkeling." - 22-09-2019 08:40

"Een ontzettend goede training die nieuwe perspectieven biedt voor persoonlijke effectiviteit. Inspirerend. Bedankt voor de geweldige inzicht… alles lezen - 22-09-2019 08:40

starstarstarstarstar
Thomas Aelen
Principal Recruiter
10
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de rest van de trainingen die ik heb gekregen voorheen. Vond de trainers prettig, goed luisteren en met op maat advies ook specifiek voor mij. mooie combi van nlp, mindfulness, meditatie en praktisch doelen halen. Absolute aanrader voor iedereen die open staat voor vertraging, verdieping en vooruitgang! " - 09-09-2019 18:47

"Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de re… alles lezen - 09-09-2019 18:47

starstarstarstarstar
Peter Zijlweg
10
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"De training manifesteren voor professionals gaat verder dan de gewone training! Zoveel inzicht en onderbouwing met prachtige wetenschappelijke inzichten + de combi met praktische oefeningen: ik zeg chapeau! Veel aan gehad. En de trainers zijn echt top, oprechte ervaringsdeskundigen 'who walk the walk'. Dit is er eentje voor iedereen die een grote slag wil maken in persoonlijke ontwikkeling. Aanrader!" - 07-09-2019 22:38

"De training manifesteren voor professionals gaat verder dan de gewone training! Zoveel inzicht en onderbouwing met prachtige wetenschappelij… alles lezen - 07-09-2019 22:38

Yago Hamwijk
starstarstarstarstar_half
Yago Hamwijk
Head of sales
9
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Zeer goede en kundige mindfulness training gehad van Rik. In de praktijk heb ik hier erg veel aan gehad. Ik kan deze training iedereen aanraden.

Via deze weg wil ik Rik nogmaals bedanken! " - 05-09-2019 13:22

"Zeer goede en kundige mindfulness training gehad van Rik. In de praktijk heb ik hier erg veel aan gehad. Ik kan deze training iedereen aanra… alles lezen - 05-09-2019 13:22

starstarstarstarstar
Joppe Beurskens
10
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Fijne complete cursus op een voor mij voorheen nog onbekend gebied waar ik zeker wat aan ga hebben in de toekomst. Bij vragen kon ik achteraf nog makkelijk bij ze terecht. Zeker een aanrader als je opzoek ben naar iets nieuws." - 05-09-2019 13:21

"Fijne complete cursus op een voor mij voorheen nog onbekend gebied waar ik zeker wat aan ga hebben in de toekomst. Bij vragen kon ik achtera… alles lezen - 05-09-2019 13:21

starstarstarstarstar_half
Johnny Lemstra
3e-lijns Cisco consultant
9
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Via via bij deze training terecht gekomen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moet zeggen dat ik veel heb geleerd op een mooie manier. Deze materie heb ik nog nooit ergens gezien! Echt heel gaaf. Wat een compliment voor de trainers, snel, accuraat en veel humor. Echt een aanrader!" - 05-09-2019 10:36

"Via via bij deze training terecht gekomen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moet zeggen dat ik veel heb geleerd op een mooi… alles lezen - 05-09-2019 10:36

starstarstarstarstar
Maarten de Bruin
IT development engineer
10
Manifesteren voor Professionals | Bewustzijnsontwikkeling met maximale toepassing | Mindfulness, NLP, Realiteit en Invloed | Persoonlijke Effectiviteit 2.0 | Communicatie

"Sterk boven verwachting! Dit is wel echt de meest complete en bizarre training die ik heb gehad. Totaal anders dan wat er in de markt is. Veel geleerd, zelfs ook echt aan het toepassen in mijn leven. Heeft mij voor altijd veranderd. En de trainers zijn ervaren en interactief. Klasse!" - 05-09-2019 10:32

"Sterk boven verwachting! Dit is wel echt de meest complete en bizarre training die ik heb gehad. Totaal anders dan wat er in de markt is. Ve… alles lezen - 05-09-2019 10:32

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.