#1 Training Bewustzijnsontwikkeling voor Professionals – Ongeëvenaarde persoonlijke effectiviteit en vervulling – NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Prestatie Meesters
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 Prestatie Meesters heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

9,7
Gemiddeld cijfer voor #1 Training Bewustzijnsontwikkeling voor Professionals – Ongeëvenaarde persoonlijke effectiviteit en vervulling – NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica
Gebaseerd op 6 ervaringen Lees alle ervaringenchevron_right
starstarstarstarstar
Thomas Aelen
Principal Recruiter
10
Krachtig Manifesteren voor Professionals - NLP, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit

"Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de rest van de trainingen die ik heb gekregen voorheen. Vond de trainers prettig, goed luisteren en met op maat advies ook specifiek voor mij. mooie combi van nlp, mindfulness, meditatie en praktisch doelen halen. Absolute aanrader voor iedereen die open staat voor vertraging, verdieping en vooruitgang! " - 09-09-2019 18:47

"Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de re… alles lezen - 09-09-2019 18:47

Startdata en plaatsen

Utrecht (naast CS)
21 jan. 2020 tot 22 jan. 2020
check_circle Startgarantie
Toon rooster
event 21 januari 2020, 09:00-17:00, BCN

Beschrijving

Nieuw in Nederland! Ben je klaar voor een totaal nieuw kaliber training voor professionals? Wil jij jezelf ongekend ontwikkelen en je carrière en leven naar een nieuw niveau tillen?

Je toekomst begint NU!

  Prestatie Meesters brengt je voor het eerst in Nederland een trainings-programma dat doorbraken in Westerse wetenschap combineert met Oosterse wetenschap, om zo resultaat te boeken in je leven en carrière die velen niet voor mogelijk houden.

  De vier domeinen die Prestatie Meesters combineert:

  • Missie en Doelen
  • NLP/NAC en Neurowetenschap
  • Mindfulness en Meditatie
  • Kwantumfysica en Invloed

  De training Manifesteren voor Professionals:

  Ben jij een professional of zelfstandige / …

  Lees de volledige beschrijving

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

  Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Meditatie, Mindfulness, NLP, Persoonlijke effectiviteit en Zelfbewustzijn.

  Nieuw in Nederland! Ben je klaar voor een totaal nieuw kaliber training voor professionals? Wil jij jezelf ongekend ontwikkelen en je carrière en leven naar een nieuw niveau tillen?

  Je toekomst begint NU!

  Prestatie Meesters brengt je voor het eerst in Nederland een trainings-programma dat doorbraken in Westerse wetenschap combineert met Oosterse wetenschap, om zo resultaat te boeken in je leven en carrière die velen niet voor mogelijk houden.

  De vier domeinen die Prestatie Meesters combineert:

  • Missie en Doelen
  • NLP/NAC en Neurowetenschap
  • Mindfulness en Meditatie
  • Kwantumfysica en Invloed

  De training Manifesteren voor Professionals:

  Ben jij een professional of zelfstandige / ZZP’er die het maximale uit zijn / haar carrière en leven wil halen? Met de training van Prestatie Meesters zorg je ervoor dat je jouw carrière, jouw business en jouw leven naar ongekende hoogten kan tillen. Je wordt doeltreffender, productiever, creatiever en je zal stressvolle situaties significant beter aankunnen – je wordt een bron van rust en inzicht in een wereld van chaos. Je wordt een ongekende professional of zelfstandige / ZZP’er.

  En omdat Prestatie Meesters jou helpt vanuit je missie te gaan leven, zul je een inspirator worden zonder uitgeput te raken. Op gebied van communicatie en relaties bouwen, word je ongeëvenaard. Je kan een visie voor de toekomst gaan creëren die is ingegeven door het potentieel dat je ziet, in plaats van de beperkingen. Van daaruit zet je krachten in werking die hun weerga niet kennen. Hiermee leg je de basis voor ambitieuze doelen op welk vlak dan ook. Qua ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit is dit een training die haar weerga niet kent!

  Dit is een heel ander kaliber training dan b.v. NLP business practitioner, NLP master practitioner of NLP coach, of de doorgaande mindfulness of meditatie training. Dit is anders dan alle andere trainingen die je kan vinden op gebied van persoonlijke effectiviteit. De training van Prestatie Meesters gaat ver voorbij al deze type trainingen en trekt training naar een heel nieuw meta-niveau! 

  Neem deel aan onze training en word de bewuste schepper van jouw carrière en business.

  Resultaat:

  Doordat Prestatie Meesters de 4 kennisthema's (1. Missie & doelen, 2. NLP & neurowetenschap, 3. mindfulness & meditatie en 4. kwantumfysica en invloed) integreren in een grensverleggende training, bereik je het volgende resultaat:

  • Je begrijpt welke krachten werkzaam zijn bij toewerken naar een doel;
  • Je hebt geleerd hoe deze krachten maximaal te kunnen beïnvloeden;
  • Je kunt dit toepassen voor zowel zakelijke doelen als doelen in je privéleven;
  • Sterke groei in persoonlijke effectiviteit.

  Door de unieke opzet van de training, leidt dit daarnaast tot de volgende resultaten:

  • Ontdekken wie je in werkelijkheid bent;
  • Inzicht in je unieke levensdoelen;
  • Bewuster leven en werken;
  • Je passie leven;
  • Grote slag in kwaliteit van communicatie en bouwen van relaties;
  • Stressreductie en vitaliteitstoename.

  De 4 kennisthema's dieper uitgelegd:

  Missie & doelen:

  In de 2-daagse training van Prestatie Meesters word je uitgenodigd om erachter te komen waar jij energie van krijgt, waar je goed in bent en waar jij waarde kan toevoegen in de ‘marketplace’. Van daaruit maken we een succesvolle beweging richting het blootleggen van jouw missie en het stellen van 360° doelen. Dat zijn doelen die gaan over ieder domein in jouw leven. Dit zorgt ervoor dat je jouw doelen holistisch stelt en je van daaruit vervulling zal vinden over de volle breedte van je leven.

  NLP en Neurowetenschap:

  Wat we veelal over het hoofd zien is dat het voor 95-98% niet ons bewuste brein is dat keuzes voor ons maakt en onze acties domineert. Het is voor 95-98% ons onderbewuste brein dat hier verantwoordelijk voor is! Dus hoe goed wij ideeën ook kunnen vinden, hoe mooie strategieën wij ook bedenken: Het integreren van nieuwe inzichten in ons leven en echt volledig in onze kracht gaan staan is een heel ander onderwerp.

  Nog interessanter is dat de inhoud van ons onderbewuste brein het resultaat is van het verleden. Wij worden op onderbewust niveau gestuurd door “softwareprogramma’s” die zijn geprogrammeerd vanuit in het verleden verkregen ideeën en meegemaakte gebeurtenissen.In dat licht worden twee vragen uitermate belangrijk:

  • Helpt alle onderbewuste software gebaseerd op ons verleden om onze grootste toekomstige doelen te behalen?
  • Hoe kun je serieuze vernieuwing in je leven brengen?

  Voor het antwoord daarop komen NLP (Neuro Linguïstic Programming), NAC (Neuro Associative Conditioning) en inzichten vanuit de neurowetenschap in beeld. En wanneer wij dit combineren met mindfulness en meditatie, dan hebben wij ineens tools om in ons ‘onderbewuste brein’ te sleutelen: Je kan leren jezelf te herprogrammeren om een nieuwe toekomst te creëren!

  Mindfulness en Meditatie:

  Als ‘vervolgstap’ op NLP/NAC en neurowetenschap, komen we aan bij een domein waar nog steeds veel mysterie omheen hangt: mindfulness en meditatie. Als pioniers op dit vlak hebben wij gezamenlijk 30+ jaar ervaring met het combineren van mindfulness en meditatie om succesvol te leven en carrière te bouwen. Vanuit deze positie helpen wij jou graag het mysterie ontrafelen, de ongekende mogelijkheden te ontdekken en te gaan toepassen om succes te bereiken in jouw leven en carrière.

  Onderzoek naar de effecten van mindfulness en meditatie heeft wereldwijd een grote vlucht genomen. Jaarlijks worden meer dan 1500 wetenschappelijke onderzoeken naar de effecten van mindfulness en meditatie uitgevoerd. Met grootse resultaten: stressreductie, rust vinden, sterk verbeterde focus, authentieke communicatie of bijvoorbeeld het tegengaan van burnouts, het kan inmiddels allemaal worden toegeschreven aan technieken uit de mindfulness en meditatie.

  Minstens net zo interessant is dat creativiteit, inspiratie en werkelijk vernieuwende inzichten niet ontspringen op het niveau van de ‘bewuste mind’. Het is voor werkelijk nieuwe inzichten en ‘genialiteit’ belangrijk dat je kan tappen uit een bron van inspiratie die alleen bestaat in de stilte ‘achter de mind’. De stilte is een plek waar je kan afstemmen op een groter intelligentie-veld, waar je visualisatie en creatie op een ander niveau kan laten gebeuren.

  Kwantumfysica en Invloed:

  Kwantum-wat?! Het combineren van missie en doelen, NLP/NAC, neurowetenschap, mindfulness en meditatie brengt je naar ongekende hoogten wanneer het gaat om succes behalen. Er is alleen nog één stap verder die wij moeten maken voor maximale invloed en maximaal succes: het benutten van de mogelijkheden van kwantumfysica. De communicatie met (en de beïnvloeding van) de wereld om je heen ligt een stuk anders dan je is verteld door je ouders of je leraren! Je gedachten zijn veel sterker dan je ooit voor mogelijk had gehouden: je gedachten creëren namelijk de werkelijkheid om je heen. 

  Wederom als ervaringsdeskundigen, helpt Prestatie Meesters jou om kennis te maken met dit grensverleggende domein. Jij kan namelijk het leven manifesteren dat jij wil manifesteren.

  Word je al benieuwd naar jouw nieuwe leven? Lees dan verder over de structuur van de training.

  Opbouw van de training:

  Vanuit gezamenlijk ruim 30 jaar ervaring met toepassen van NLP/NAC, meditatie, mindfulness en (neuro- & kwantum-) wetenschap in het dagelijks leven, gecombineerd met het stellen én behalen van doelen binnen het bedrijfsleven en daarbuiten, laten de trainers je in de training op een geweldige wijze kennismaken met het 7-stappenplan dat je leven ingrijpend zal veranderen. Qua ontwikkeling van persoonlijke effectiviteit is dit een training die haar weerga niet kent!

  Eerste dag: In deze 2-daagse training reiken we op de eerste dag de theorie aan van manifesteren en het uitoefenen van Meta2 Invloed. Hierbij zullen we op een no-nonsense manier kennis maken met spiritualiteit. Niet als doel op zich, maar om de persoonlijke effectiviteit maximaal te kunnen vergroten! We werken met beeldmateriaal van wetenschappelijke inzichten en zullen verschillende ervaringsoefeningen doen om hier bekend mee te raken. Omdat de concepten voor veel deelnemers volledig nieuw zijn, lopen praktijkcases uit het leven van de trainers als een rode draad door de dag heen. Beeldmateriaal waarmee aangetoond wordt dat door juist gebruik van manifestatiekracht, het halen van onvoorstelbare doelen echt mogelijk is.

  Tweede dag: Op de tweede dag gaan we praktisch aan de slag met het toepassen van de theorie. Voor de grootste impact maken we dit zo persoonlijk mogelijk. Een belangrijk onderdeel hierbij is daarom een goal-setting workshop, waarbij de deelnemers via een geleid proces in detail hun eigen levensdoelen definiëren. Het resultaat daarvan vormt vervolgens de grondstof voor het manifestatieproces. Op deze wijze leren de deelnemers maximaal invloed te hebben op hun eigen leven en leggen ze een basis voor ambitieuze doelen op welk vlak dan ook.

  Ben jij klaar voor een heel nieuw kaliber training? Dus geen NLP business practitioner, NLP master practitioner of NLP coach of een doorgaande mindfulness of meditatie training? Ben jij klaar voor een training waarmee je jouw leven, jouw relaties en je carrière in de hoogste versnelling kan transformeren?

  Schrijf je dan nu in voor onze 2-daagse training bij Prestatie Meesters!

  9,7
  Gemiddeld cijfer voor #1 Training Bewustzijnsontwikkeling voor Professionals – Ongeëvenaarde persoonlijke effectiviteit en vervulling – NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica
  Gebaseerd op 6 ervaringen
  starstarstarstarstar
  Thomas Aelen
  Principal Recruiter
  10
  Krachtig Manifesteren voor Professionals - NLP, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit

  "Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de rest van de trainingen die ik heb gekregen voorheen. Vond de trainers prettig, goed luisteren en met op maat advies ook specifiek voor mij. mooie combi van nlp, mindfulness, meditatie en praktisch doelen halen. Absolute aanrader voor iedereen die open staat voor vertraging, verdieping en vooruitgang! " - 09-09-2019 18:47

  "Heb de training als erg behulpzaam ervaren. All round approach wat mij betreft en daarmee voor mij een totaal ander soort training dan de re… alles lezen - 09-09-2019 18:47

  starstarstarstarstar
  Peter Zijlweg
  10
  Krachtig Manifesteren voor Professionals - NLP, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit

  "De training manifesteren voor professionals gaat verder dan de gewone training! Zoveel inzicht en onderbouwing met prachtige wetenschappelijke inzichten + de combi met praktische oefeningen: ik zeg chapeau! Veel aan gehad. En de trainers zijn echt top, oprechte ervaringsdeskundigen 'who walk the walk'. Dit is er eentje voor iedereen die een grote slag wil maken in persoonlijke ontwikkeling. Aanrader!" - 07-09-2019 22:38

  "De training manifesteren voor professionals gaat verder dan de gewone training! Zoveel inzicht en onderbouwing met prachtige wetenschappelij… alles lezen - 07-09-2019 22:38

  Yago Hamwijk
  starstarstarstarstar_half
  Yago Hamwijk
  Head of sales
  9
  Krachtig Manifesteren voor Professionals (NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit)

  "Zeer goede en kundige mindfulness training gehad van Rik. In de praktijk heb ik hier erg veel aan gehad. Ik kan deze training iedereen aanraden.

  Via deze weg wil ik Rik nogmaals bedanken! " - 05-09-2019 13:22

  "Zeer goede en kundige mindfulness training gehad van Rik. In de praktijk heb ik hier erg veel aan gehad. Ik kan deze training iedereen aanra… alles lezen - 05-09-2019 13:22

  starstarstarstarstar
  Joppe Beurskens
  10
  Krachtig Manifesteren voor Professionals - NLP, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit

  "Fijne complete cursus op een voor mij voorheen nog onbekend gebied waar ik zeker wat aan ga hebben in de toekomst. Bij vragen kon ik achteraf nog makkelijk bij ze terecht. Zeker een aanrader als je opzoek ben naar iets nieuws." - 05-09-2019 13:21

  "Fijne complete cursus op een voor mij voorheen nog onbekend gebied waar ik zeker wat aan ga hebben in de toekomst. Bij vragen kon ik achtera… alles lezen - 05-09-2019 13:21

  starstarstarstarstar_half
  Johnny Lemstra
  3e-lijns Cisco consultant
  9
  Krachtig Manifesteren voor Professionals (NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit)

  "Via via bij deze training terecht gekomen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moet zeggen dat ik veel heb geleerd op een mooie manier. Deze materie heb ik nog nooit ergens gezien! Echt heel gaaf. Wat een compliment voor de trainers, snel, accuraat en veel humor. Echt een aanrader!" - 05-09-2019 10:36

  "Via via bij deze training terecht gekomen en het heeft al mijn verwachtingen overtroffen. Ik moet zeggen dat ik veel heb geleerd op een mooi… alles lezen - 05-09-2019 10:36

  starstarstarstarstar
  Maarten de Bruin
  IT development engineer
  10
  Krachtig Manifesteren voor Professionals (NLP, neurowetenschap, mindfulness, meditatie, kwantumfysica, persoonlijke effectiviteit)

  "Sterk boven verwachting! Dit is wel echt de meest complete en bizarre training die ik heb gehad. Totaal anders dan wat er in de markt is. Veel geleerd, zelfs ook echt aan het toepassen in mijn leven. Heeft mij voor altijd veranderd. En de trainers zijn ervaren en interactief. Klasse!" - 05-09-2019 10:32

  "Sterk boven verwachting! Dit is wel echt de meest complete en bizarre training die ik heb gehad. Totaal anders dan wat er in de markt is. Ve… alles lezen - 05-09-2019 10:32

  Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

  Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

  Aanhef
  (optioneel)
  (optioneel)
  (optioneel)
  (optioneel)
  infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
  (optioneel)
  (optioneel)
  (optioneel)

  Heb je nog vragen?

  (optioneel)
  We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
  Meer info vind je in ons privacybeleid.