Pro Education

Logo van Pro Education
Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Overzicht

Ervaringen (55)

fiach_work fiach_work (2)
“ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zowel de s...”

 

Opleidingen voor hoogopgeleide professionals

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Met een hoge waardering (8,0 in 2010) en op 6 locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, R…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Opleidingen voor hoogopgeleide professionals

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Met een hoge waardering (8,0 in 2010) en op 6 locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Pro Education vergroot uw voorsprong!

Onze opleidingsdomeinen zijn:

 • Management
 • Projectmanagement
 • ICT Management
 • Learning & Development
 • Mediation
 • Coaching
 • Social Work
 • Psychologie

Redenen om voor Pro Education te kiezen:

Flexibel onderwijs

U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Masterclasses zijn ook onderdeel van een langerlopend traject, zodat u meerdere korte opleidingen kunt combineren tot een post-bachelor of een mastergraad. De meeste opleidingen hebben meerdere startmomenten per jaar en worden op meerdere locaties gegeven. Voor u betekent dit maximale flexibiliteit, want u kiest zelf het tempo, de plaats en het startmoment van de opleiding. 

Praktijkgericht

Uitgangspunt van onze opleidingen zijn praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen op 'wat werkt', zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is een belangrijk voordeel, ook voor uw werkgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners is de inhoud van onze opleidingen afgestemd op de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. 

Dubbel rendement

Tijdens de opleiding brengt u uw eigen praktijkcases in. U gaat aan de slag met een onderzoek, advies of opdracht, waardoor u niet alleen aan uw eigen leerdoelen werkt, maar ook aan een vraagstuk voor uw eigen organisatie. Zo halen u én uw werkgever maximaal rendement uit de opleiding. 

Waardevolle nieuwe contacten

Uw mededeelnemers zijn uw peers, die qua opleidingsniveau en werkervaring – maar ook qua persoonlijke ambities en doelstellingen – veel met u gemeen hebben. Wij zorgen ervoor dat de opleidingsgroepen evenwichtig zijn samengesteld. Dit komt de uitwisseling van ideeën, ervaringen en oplossingen ten goede. U doet waardevolle nieuwe contacten op tijdens uw opleiding, waardoor u uw zakelijke en persoonlijke netwerk uitbreidt. 

Goed bereikbare locaties

Pro Education kent een zeer groot aantal opleidings- en trainingsplaatsen. Er is dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Voor elke opleiding en training wordt aangegeven waar, op welke dag of avond en op welk tijdstip u deze kunt volgen. Pro Education maakt gebruik van uitstekende locaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van moderne onderwijsfaciliteiten.  

Kleine studiegroepen

U volgt het programma in een kleine groep, zodat er ruime gelegenheid is om diep op de materie in te gaan en uw vragen te bespreken met de opleider en uw mededeelnemers. Er is ook voldoende mogelijkheid om uw eigen casuïstiek in te brengen. 

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid. 

Persoonlijke aandacht en advies

Weet u niet helemaal zeker met welke opleiding u uw doelstellingen het beste bereikt? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en geven u een deskundig advies. Als tijdens het adviesgesprek blijkt dat de opleiding die u op het oog heeft niet goed aansluit bij uw doelstellingen of ervaring, dan geven wij dat aan. Wij zoeken samen met u naar de beste opleidingsmogelijkheid voor uw specifieke situatie. Deze persoonlijke benadering zult u ook tijdens en na de opleiding merken. Deelnemers en oud-deelnemers geven aan dat de persoonlijke aanpak en de praktijkgerichtheid van de opleidingen belangrijke redenen zijn om voor Pro Education te kiezen. 

Ervaringen

"De opleiding vond ik zeer nuttig voor mijn dagelijkse praktijk. De lessen worden gegeven door docenten die zelf werken in de branche, daardoor wordt de theorie vaak verhelderd met duidelijke praktijkvoorbeelden." - Gert-Jan Putten, Adviesbureau Peutz 

Feiten Pro Education

 • 2002 Opgericht binnen Hogeschool van Amsterdam
 • 2004 Verzelfstandiging
 • 40% van de deelnemers heeft tijden of na de opleiding bij Pro Education promotie gemaakt
 • 97% van de deelnemers rapporteert één of meer positieve loopbaaneffecten tijdens of kort na de opleiding
 • Ruim 50% van de oud-deelnemers zegt meer zelfvertrouwen te hebben gekregen
 • 4 op de 10 mensen hebben een structurele salarisstijging gekregen van gemiddeld 230 euro per maand

Sinds 2012 behorend bij NCOI Opleidingsgroep

Pro Education is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep, de grootste opleider van werkend Nederland. NCOI Business School en Hogeschool NCOI zijn als rechtspersonen bevoegd in het kader van de WHW om graden (Bachelor/Master) te verlenen en het MBO College van NCOI als rechtspersoon in het kader van de WEB om officiële MBO-diploma's uit te reiken. Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ook ISO-gecertificeerd.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Pro Education (Deel je ervaring)

8,1 Gebaseerd op 55 ervaringen van 19 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Pro Education ervaringen

Master Management & ICT, specialisatie Business Proces…

ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zowel de structuur waardoor het langer werd en de kosten waardoor het duurder werd. Dit zorgde ervoor dat ik hem niet meer kon afmaken bij ProEd/NCOI. Veel van mijn medestudenten zaten in precies dezelfde situatie en NCOI heeft helemaal geen rekening hiermee gehouden. Een sterke afrader dus. Je gaat veel tijd en energie in zo'n opleiding stoppen dus zoiets mag simpelweg niet gebeuren.

"ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zow…" -

Lees volledige ervaring

Master Management & ICT, specialisatie Business Proces Management is niet meer beschikbaar

Associate Master Veranderingsmanagement

De masterclass heeft enorm geholpen om veranderingen teweeg te brengen in de organisatie. Het geeft praktische handvatten om meteen mee aan de slag te kunnen. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Zeer inspirerende docenten!

"De masterclass heeft enorm geholpen om veranderingen teweeg te brengen in de organisatie. Het geeft praktische handvatten om meteen mee aan …" -

Lees volledige ervaring

Associate Master Veranderingsmanagement is niet meer beschikbaar

Voortgezette opleiding Jeugd, gezin & context

Deze voortgezette opleiding heeft mij écht een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Zeer deskundige en inspirerende docenten, en leuke groepsgenoten. Alles is goed geregeld, informatie is op tijd beschikbaar en de docenten komen hun afspraken na.

"Deze voortgezette opleiding heeft mij écht een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Zeer deskundige en inspirerende docenten, en leuke…" -

Lees volledige ervaring

Voortgezette opleiding Jeugd, gezin & context is niet meer beschikbaar

Masterclass Systeemgericht Werken

Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd. Heb veel geleerd hetgeen ik goed kan toepassen in mijn praktijk. Ook zeer leerzaam om andere studenten te leren kennen.
Door de ervaren docent heb ik mij nog meer geinspireerd gevoeld systeemgericht te werken.

"Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd. Heb veel geleerd hetgeen ik goed kan toepassen in mijn praktijk. Ook zeer leerzaam om andere s…" -

Lees volledige ervaring

Masterclass Systeemgericht Werken is niet meer beschikbaar

Masterclass Systeemgericht Werken

De masterclass systeemgericht werken geeft woorden aan handelingen die je in je dagelijks werk doet. Door de theoretische verdieping wordt je bewust van de manier waarop systemen rondom jongeren op een positieve manier ingezet kunnen worden.

"De masterclass systeemgericht werken geeft woorden aan handelingen die je in je dagelijks werk doet. Door de theoretische verdieping wordt j…" -

Lees volledige ervaring

Masterclass Systeemgericht Werken is niet meer beschikbaar

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten

Beantwoorde vragen

Pro Education heeft 7 vragen beantwoord.

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 36.347 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO
Not for humans