Pro Education

Logo van Pro Education
Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Telefoon 020 56 77 999Laat telefoonnummer zien

Overzicht

Ervaringen (55)

2fiach_work fiach_work
“ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zowel de s...”

 

Opleidingen voor hoogopgeleide professionals

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Met een hoge waardering (8,0 in 2010) en op 6 locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, R…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Opleidingen voor hoogopgeleide professionals

Onze erkende opleidingen onderscheiden zich door flexibel, praktijkgericht onderwijs, kleine groepen en persoonlijke aandacht. U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Met een hoge waardering (8,0 in 2010) en op 6 locaties: Amsterdam, Arnhem, Eindhoven, Rotterdam, Utrecht en Zwolle. Pro Education vergroot uw voorsprong!

Onze opleidingsdomeinen zijn:

 • Management
 • Projectmanagement
 • ICT Management
 • Learning & Development
 • Mediation
 • Coaching
 • Social Work
 • Psychologie

Redenen om voor Pro Education te kiezen:

Flexibel onderwijs

U kunt bij Pro Education terecht voor een volledige master- of post-bacheloropleiding, maar ook voor een kortlopende masterclass of cursus. Masterclasses zijn ook onderdeel van een langerlopend traject, zodat u meerdere korte opleidingen kunt combineren tot een post-bachelor of een mastergraad. De meeste opleidingen hebben meerdere startmomenten per jaar en worden op meerdere locaties gegeven. Voor u betekent dit maximale flexibiliteit, want u kiest zelf het tempo, de plaats en het startmoment van de opleiding. 

Praktijkgericht

Uitgangspunt van onze opleidingen zijn praktijksituaties, die we naast de theorie leggen. We focussen op 'wat werkt', zodat u het geleerde direct in de praktijk kunt toepassen. Dit is een belangrijk voordeel, ook voor uw werkgever. Doordat wij beschikken over een groot netwerk van opleiders uit de praktijk en gerenommeerde samenwerkingspartners is de inhoud van onze opleidingen afgestemd op de laatste ontwikkelingen in uw vakgebied. 

Dubbel rendement

Tijdens de opleiding brengt u uw eigen praktijkcases in. U gaat aan de slag met een onderzoek, advies of opdracht, waardoor u niet alleen aan uw eigen leerdoelen werkt, maar ook aan een vraagstuk voor uw eigen organisatie. Zo halen u én uw werkgever maximaal rendement uit de opleiding. 

Waardevolle nieuwe contacten

Uw mededeelnemers zijn uw peers, die qua opleidingsniveau en werkervaring – maar ook qua persoonlijke ambities en doelstellingen – veel met u gemeen hebben. Wij zorgen ervoor dat de opleidingsgroepen evenwichtig zijn samengesteld. Dit komt de uitwisseling van ideeën, ervaringen en oplossingen ten goede. U doet waardevolle nieuwe contacten op tijdens uw opleiding, waardoor u uw zakelijke en persoonlijke netwerk uitbreidt. 

Goed bereikbare locaties

Pro Education kent een zeer groot aantal opleidings- en trainingsplaatsen. Er is dus altijd een opleiding bij u in de buurt. Voor elke opleiding en training wordt aangegeven waar, op welke dag of avond en op welk tijdstip u deze kunt volgen. Pro Education maakt gebruik van uitstekende locaties, die makkelijk bereikbaar zijn met openbaar en eigen vervoer. Tijdens de bijeenkomsten wordt gebruik gemaakt van moderne onderwijsfaciliteiten.  

Kleine studiegroepen

U volgt het programma in een kleine groep, zodat er ruime gelegenheid is om diep op de materie in te gaan en uw vragen te bespreken met de opleider en uw mededeelnemers. Er is ook voldoende mogelijkheid om uw eigen casuïstiek in te brengen. 

Onze opleiders

De opleiders van Pro Education zijn stuk voor stuk hooggekwalificeerde professionals met ruime praktijkervaring. Wij zijn er trots op dat onze opleiders hun kennis en ervaring beschikbaar willen stellen. Aan de hand van een uitgebreid evaluatie- en feedbackprogramma monitoren wij de kwaliteit van het aangeboden onderwijs. Zo werken we continu aan het behalen en behouden van een hoge mate van klanttevredenheid. 

Persoonlijke aandacht en advies

Weet u niet helemaal zeker met welke opleiding u uw doelstellingen het beste bereikt? Dan kunt u vrijblijvend telefonisch contact opnemen met een van onze opleidingsadviseurs. Wij nemen alle tijd om uw vragen te beantwoorden en geven u een deskundig advies. Als tijdens het adviesgesprek blijkt dat de opleiding die u op het oog heeft niet goed aansluit bij uw doelstellingen of ervaring, dan geven wij dat aan. Wij zoeken samen met u naar de beste opleidingsmogelijkheid voor uw specifieke situatie. Deze persoonlijke benadering zult u ook tijdens en na de opleiding merken. Deelnemers en oud-deelnemers geven aan dat de persoonlijke aanpak en de praktijkgerichtheid van de opleidingen belangrijke redenen zijn om voor Pro Education te kiezen. 

Ervaringen

"De opleiding vond ik zeer nuttig voor mijn dagelijkse praktijk. De lessen worden gegeven door docenten die zelf werken in de branche, daardoor wordt de theorie vaak verhelderd met duidelijke praktijkvoorbeelden." - Gert-Jan Putten, Adviesbureau Peutz 

Feiten Pro Education

 • 2002 Opgericht binnen Hogeschool van Amsterdam
 • 2004 Verzelfstandiging
 • 40% van de deelnemers heeft tijden of na de opleiding bij Pro Education promotie gemaakt
 • 97% van de deelnemers rapporteert één of meer positieve loopbaaneffecten tijdens of kort na de opleiding
 • Ruim 50% van de oud-deelnemers zegt meer zelfvertrouwen te hebben gekregen
 • 4 op de 10 mensen hebben een structurele salarisstijging gekregen van gemiddeld 230 euro per maand

Sinds 2012 behorend bij NCOI Opleidingsgroep

Pro Education is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep, de grootste opleider van werkend Nederland. NCOI Business School en Hogeschool NCOI zijn als rechtspersonen bevoegd in het kader van de WHW om graden (Bachelor/Master) te verlenen en het MBO College van NCOI als rechtspersoon in het kader van de WEB om officiële MBO-diploma's uit te reiken. Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ook ISO-gecertificeerd.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Pro Education (Deel je ervaring)

8,1Gebaseerd op 55 ervaringen van 19 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Enkele ervaringen met cursussen van Pro Education

Master Management & ICT, specialisatie Business Proces…

Master Management & ICT, specialisatie Business Proces Management

Logo van Pro Education

ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zowel de structuur waardoor het langer werd en de kosten waardoor het duurder werd. Dit zorgde ervoor dat ik hem niet meer kon afmaken bij ProEd/NCOI. Veel van mijn medestudenten zaten in precies dezelfde situatie en NCOI heeft helemaal geen rekening hiermee gehouden. Een sterke afrader dus. Je gaat veel tijd en energie in zo'n opleiding stoppen dus zoiets mag simpelweg niet gebeuren. ik heb deze opleiding gevolgd en helaas gedurende de opleiding heeft ProEd/NCOI besloten om behoorlijk wat wijzigingen door te voeren in zow… Lees volledige ervaring

Associate Master Veranderingsmanagement

Associate Master Veranderingsmanagement

Logo van Pro Education

De masterclass heeft enorm geholpen om veranderingen teweeg te brengen in de organisatie. Het geeft praktische handvatten om meteen mee aan de slag te kunnen. Een goede combinatie van theorie en praktijk. Zeer inspirerende docenten! De masterclass heeft enorm geholpen om veranderingen teweeg te brengen in de organisatie. Het geeft praktische handvatten om meteen mee aan … Lees volledige ervaring

Voortgezette opleiding Jeugd, gezin & context

Voortgezette opleiding Jeugd, gezin & context

Logo van Pro Education

Deze voortgezette opleiding heeft mij écht een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Zeer deskundige en inspirerende docenten, en leuke groepsgenoten. Alles is goed geregeld, informatie is op tijd beschikbaar en de docenten komen hun afspraken na. Deze voortgezette opleiding heeft mij écht een stap verder gebracht in mijn ontwikkeling. Zeer deskundige en inspirerende docenten, en leuke… Lees volledige ervaring

Masterclass Systeemgericht Werken

Masterclass Systeemgericht Werken

Logo van Pro Education

Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd. Heb veel geleerd hetgeen ik goed kan toepassen in mijn praktijk. Ook zeer leerzaam om andere studenten te leren kennen.
Door de ervaren docent heb ik mij nog meer geinspireerd gevoeld systeemgericht te werken.
Ik heb met veel plezier de opleiding gevolgd. Heb veel geleerd hetgeen ik goed kan toepassen in mijn praktijk. Ook zeer leerzaam om andere s… Lees volledige ervaring

Leergang Mediation (NMI-opleiding)

Leergang Mediation (NMI-opleiding)

Logo van Pro Education

Een boeiende masterclass. Combinatie lesstof en oefeningen zeer leerzaam. Studiemateriaal pittig en veel. Gevarieerde groep waarin een ontspannen sfeer heerste. We zijn gedeeltelijk verder gegaan als intervisiegroep. Een boeiende masterclass. Combinatie lesstof en oefeningen zeer leerzaam. Studiemateriaal pittig en veel. Gevarieerde groep waarin een ontsp… Lees volledige ervaring

Post Bachelor Management

Post Bachelor Management

Logo van Pro Education

Veel praktijk, ondersteund met theorie. Dat maakt en houdt de opleiding boeiend. Docenten van hoge kwaliteit. Ik heb met veel plezier de gehele opleiding gevolgd en mijn 'rugzak' gevuld met kennis & ervaring! Veel praktijk, ondersteund met theorie. Dat maakt en houdt de opleiding boeiend. Docenten van hoge kwaliteit. Ik heb met veel plezier de geh… Lees volledige ervaring

Master-afstudeerfase Management & ICT

Master-afstudeerfase Management & ICT

Logo van Pro Education

ik ben erg tevreden, leer veel! geeft veel inzicht en leert mij de praktijk aan de theorie te verbinden. Het onderzoek doen geeft veel inzicht ik ben erg tevreden, leer veel! geeft veel inzicht en leert mij de praktijk aan de theorie te verbinden. Het onderzoek doen geeft veel inzic… Lees volledige ervaring

Post Bachelor Management voor Overheid en Non-Profit

Post Bachelor Management voor Overheid en Non-Profit

Logo van Pro Education

Hoog theoretisch en praktijkniveau van de docenten. Zeer goede organisatie van de leermodules met veel afwisselende werkvormen. Alle theorie wordt tevens aangeleverd in fysieke als digitale hand-outs. Veel ruimte voor eigen inbreng en uitwisseling van ervaringen uit meerdere werkvelden. Goed georganiseerd coachingstraject met afwisselende werkvormen, o.a. 'bij elkaar in de keuken kijken'.
Het volgen van deze opleiding heeft mijn denk- en werkniveau verrijkt naar een hoog strategisch niveau. Ik heb de opleiding ervaren als een cadeautje en had dit veel eerder moeten doen. Ik ben er in alle opzichten rijker van geworden ondanks het feit dat ik reeds een jarenlange ervaring heb als manager op midden- en hoger managementniveau.
Een aanrader!
Hoog theoretisch en praktijkniveau van de docenten. Zeer goede organisatie van de leermodules met veel afwisselende werkvormen. Alle theorie… Lees volledige ervaring

Associate Master Management & ICT

Associate Master Management & ICT

Logo van Pro Education

Ik vind ProEducation een zeer professioneel opleidingsinstituut, goed georganiseerd en met ervaren docenten. En de locatie is Amsterdam Z.O. is prima bereikbaar en uitgerust. Ik vind ProEducation een zeer professioneel opleidingsinstituut, goed georganiseerd en met ervaren docenten. En de locatie is Amsterdam Z.O.… Lees volledige ervaring

Post Bachelor Kwaliteitsmanagement

Post Bachelor Kwaliteitsmanagement

Logo van Pro Education

prima goede service, regelmatig contact zeker in de voorperiode.
Lesmateriaal was compleet en je kon ten alle tijde terecht voor vragen of opmerkingen.
prima goede service, regelmatig contact zeker in de voorperiode.
Lesmateriaal was compleet en je kon ten alle tijde terecht voor vragen of op…
Lees volledige ervaring

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

Post Bachelor Coaching en Begeleiding

Logo van Pro Education

De trainers zijn zeer goed onderlegd en hebben een zeer goed opgebouwd lesprogramma in de aanbieding. De begeleiding is wat afstandelijk. je moet echt zelf initiatief nemen als je met een probleem te kampen hebt. De trainers zijn zeer goed onderlegd en hebben een zeer goed opgebouwd lesprogramma in de aanbieding. De begeleiding is wat afstandelijk. je… Lees volledige ervaring

Masterclass Strategie en Omgeving

Masterclass Strategie en Omgeving

Logo van Pro Education

Goede opbouw van de opleiding om te komen tot een gefundeert strategisch plan. Iedere week vormt een stukje puzzel van het totaal. Goede opbouw van de opleiding om te komen tot een gefundeert strategisch plan. Iedere week vormt een stukje puzzel van het totaal. Lees volledige ervaring

Master Management & ICT

Master Management & ICT

Logo van Pro Education

helemaal goed. Mijn probleem emt de locatie betrof de oude situatie toen de lessen neit in Amsterdam werden gegeven helemaal goed. Mijn probleem emt de locatie betrof de oude situatie toen de lessen neit in Amsterdam werden gegeven Lees volledige ervaring

Associate Master Informatiemanagement

Associate Master Informatiemanagement

Logo van Pro Education

Prima Masterclass.

Er werd gewerkt met praktijkvoorbeelden van de bedrijven/organisaties van de deelnemers. Maakt het praktisch toepasbaar en interessant .


Prima Masterclass.

Er werd gewerkt met praktijkvoorbeelden van de bedrijven/organisaties van de deelnemers. Maakt het praktisch toepasbaar en…
Lees volledige ervaring

Master Management en Innovatie

Master Management en Innovatie

Logo van Pro Education

De master Management & Innovation is een bijzondere bedrijfskundige opleiding waarin ook de persoonlijke ontwikkeling van de student een belangrijke plek heeft. In korte tijd en op een prettige maar intensieve manier ontwikkel je de competenties om een goede change manager of consultant te zijn. Wat mij vooral aansprak was het moderne lesmateriaal en wijze waarop het leerproces plaats vond en de persoonlijke benadering door de kernopleiders. Ook samenwerking in de groep was inspirerend, ik onderhoud nog steeds leuke contacten met mijn medestudenten. De master Management & Innovation is een bijzondere bedrijfskundige opleiding waarin ook de persoonlijke ontwikkeling van de student een bel… Lees volledige ervaring

Associate Master Enterprise Architectuur

Associate Master Enterprise Architectuur

Logo van Pro Education

De opleiding heeft me prima op weg geholpen om het proces van het werken onder architectuur in mijn werkomgeving te introduceren en te ontwikkelen. De opleiding heeft me prima op weg geholpen om het proces van het werken onder architectuur in mijn werkomgeving te introduceren en te ontwi… Lees volledige ervaring

Masterclass Programmamanagement

Masterclass Programmamanagement

Logo van Pro Education

Zeer inspirerende docenten. Ruime inbreng van hun ervaringen, met alle valkuilen die ze zelf mee hebben gemaakt. Lessen waren voor mij zeer verhelderend en direct toepasbaar in mijn eigen werkgebied.
Voor alle (aankomende) projectmanagers/leiders een musthave.
Zeer inspirerende docenten. Ruime inbreng van hun ervaringen, met alle valkuilen die ze zelf mee hebben gemaakt. Lessen waren voor mij zeer … Lees volledige ervaring

Masterclass Procesmanagement

Masterclass Procesmanagement

Logo van Pro Education

Enthousiaste en zeer kundige universitaire docenten die zeer aansprekende casussen doornamen, deels bekend uit het nieuws, waardoor je een goed beeld kreeg van de ins en outs van procesmanagement. E.e.a. werd op grondige wijze van theoretische diepgang voorzien. Daarnaast waren er oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan, wat de hele cursus tot een geheel maakte van een goede balans tussen theorie, praktijk en zelf doen.
Zowel bruikbaar in de eigen werkpraktijk als om complexe processen waarover je in de media leest te volgen.
Enthousiaste en zeer kundige universitaire docenten die zeer aansprekende casussen doornamen, deels bekend uit het nieuws, waardoor je een g… Lees volledige ervaring

Masterclass Projectmanagement

Masterclass Projectmanagement

Logo van Pro Education

Interessante afwisseling tussen theorie met praktijkopdrachten (eerste 4 bijeenkomsten) en persoonlijke vaardigheden (laatste 4 bijeenkomsten).

Docente (Saskia Emmerik) met uitstekende didactische vaardigheden en volop praktijkervaring.

Interessante mede-cursisten, met diverse achtergronden en ervaringen.

Gunstige dagindeling voor een zzp-er, vanwege het feit dat de cursus 's middags en 's avonds gegeven wordt en er dus tijd overblijft om 's ochtends fakturabel te zijn.
Interessante afwisseling tussen theorie met praktijkopdrachten (eerste 4 bijeenkomsten) en persoonlijke vaardigheden (laatste 4 bijeenkomste… Lees volledige ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Staat de training niet in deze lijst? Vul de naam dan in op het formulier.
(optioneel)
/ 10
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
Door op "Deel je ervaring" te klikken, ga je akkoord met de voorwaarden

Opleidingen & Trainingen

Beantwoorde vragen

Pro Education heeft 7 vragen beantwoord.

Keurmerken

 • Logo van Cedeo
 • Logo van NRTO
 • Logo van Meest populair
Not for humans