Ervaringen met Architectuur

8,3
Gemiddelde score van Architectuur producten
Gebaseerd op 9 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Architecture Awareness

"Het trainingsmateriaal (en de inhoud daarvan) is duidelijk en de interactieve groepsopdrachten zijn leuk. Ook is het positief dat de 2-trainingsdagen goed gevuld worden en dat er ruimte was voor vragen. Een laatste punt is dat het lesmateriaal nog voor een klassikale setting was bedoeld, maar dit was geen probleem voor de virtuele sessie (de trainer ging hier goed mee om)
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 8
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 10
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 10
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 10
Hoe waardeer je Trainer? 8" - 07-10-2020 00:00

"Het trainingsmateriaal (en de inhoud daarvan) is duidelijk en de interactieve groepsopdrachten zijn leuk. Ook is het positief dat de 2-train… alles lezen - 07-10-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Christophe Verweij
8
Opleiding Communiceren en visualiseren architectuur

"De opleiding Communiceren en visualiseren architectuur is verrassend en heel leuk. Had meer visualiseren verwacht maar de focus op storytelling is minstens zo leuk. De docent heeft praktijkervaring en geeft praktische voorbeelden. Er is ook genoeg ruimte voor discussie. " - 11-02-2020 12:35

"De opleiding Communiceren en visualiseren architectuur is verrassend en heel leuk. Had meer visualiseren verwacht maar de focus op storytell… alles lezen - 11-02-2020 12:35

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Architecture Awareness

"- Goed bereikbare locatie met genoeg parkeerruimte.
- Ontvangst was goed.
- Tijdens de cursus werd er de ruimte gegeven om praktijk casus te bespreken.
- Tijdens de cursus werd er genoeg ruimte gegeven om eventueel andere onderwerpen aan te kaarten.
" - 07-10-2019 00:00

"- Goed bereikbare locatie met genoeg parkeerruimte. - Ontvangst was goed. - Tijdens de cursus werd er de ruimte gegeven om praktijk casus… alles lezen - 07-10-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Erick Staal
8
Opleiding Communiceren en visualiseren architectuur

"De opleiding is heel interactief. Er wordt direct feedback gegeven en er hangt een goede sfeer. De docent is zeer ervaren in zijn vakgebied, zeer mensgericht en kan goed analyseren" - 05-09-2019 14:34

"De opleiding is heel interactief. Er wordt direct feedback gegeven en er hangt een goede sfeer. De docent is zeer ervaren in zijn vakgebied,… alles lezen - 05-09-2019 14:34

starstarstarstarstar_half
Remco den Broeder
9
Opleiding Communiceren en visualiseren architectuur

"In de opleiding worden er goede werkvormen, presentaties, centrale analyses en feedback gegeven. De ervaren docent heeft veel kennis en geeft goede praktijkvoorbeelden. De locatie en faciliteiten zijn helemaal top. " - 05-09-2019 14:29

"In de opleiding worden er goede werkvormen, presentaties, centrale analyses en feedback gegeven. De ervaren docent heeft veel kennis en geef… alles lezen - 05-09-2019 14:29

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
Architecture Awareness

"Faciliteiten op de academy
Trainer maakte ook de combi met Agile Werken terwijl training en boek nog volledig op prince2 was. Voor mij erg waardevol
Hoe waardeer je de trainingsmaterialen? 6
In hoeverre heb je geleerd wat je wilde leren? 6
In hoeverre zou je deze training aanbevelen? 4
In hoeverre is het geleerde toepasbaar? 8
Hoe waardeer je Trainer? 6" - 11-04-2019 00:00

"Faciliteiten op de academy Trainer maakte ook de combi met Agile Werken terwijl training en boek nog volledig op prince2 was. Voor mij erg w… alles lezen - 11-04-2019 00:00

starstarstarstarstar_border
Rik de Vries
8
Opleiding Communiceren en visualiseren architectuur

"De opleiding is proactief, er worden goede discussies gevoerd, nuttige tips gegeven door een bekwame docent. De docent is kundig, een goede verteller,een goede luisteraar, en heeft een analytisch vermogen." - 31-10-2018 12:09

"De opleiding is proactief, er worden goede discussies gevoerd, nuttige tips gegeven door een bekwame docent. De docent is kundig, een goede … alles lezen - 31-10-2018 12:09

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
Architecture Awareness

"Op de aangeboden lesstof en de opdrachten die erbij horen om de theorie concreet te maken. Ook de manier waarop de docent de les geeft en reageert op vragen en opmerkingen is iets om trots op te zijn." - 12-11-2016 00:00

"Op de aangeboden lesstof en de opdrachten die erbij horen om de theorie concreet te maken. Ook de manier waarop de docent de les geeft en re… alles lezen - 12-11-2016 00:00

starstarstarstarstar
Kimberley Veenhof
10
Architecture Awareness

"Er is voor bijna iedereen die de cursus volgde voldaan aan de expectations. Doormiddel van oefeningen was de training ook interactief." - 11-11-2016 00:00

"Er is voor bijna iedereen die de cursus volgde voldaan aan de expectations. Doormiddel van oefeningen was de training ook interactief. " - 11-11-2016 00:00