Ervaringen met Bedrijfsvoering van elektrische installaties (BEI)

7,9
Gemiddeld cijfer voor Bedrijfsvoering van elektrische installaties (BEI) producten
Gebaseerd op 11 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
Inspectie van elektrische installaties

"De training waar ik aan deelgenomen heb is anders verlopen dan ik ben voorgelicht door mijn leidinggevende. Hij was opzoek naar een cursus verdieping in de NEN 2767 maar daarentegen kregen wij een cursus inspectie NEN 1010 en NEN 3140." - 07-07-2020 00:00

"De training waar ik aan deelgenomen heb is anders verlopen dan ik ben voorgelicht door mijn leidinggevende. Hij was opzoek naar een cursus v… alles lezen - 07-07-2020 00:00

starstar_halfstar_borderstar_borderstar_border
Ripassa, M.L.T.
3
Inspectie van elektrische installaties

"Ondanks dat ik het gevoel heb dat Jay zijn best wilde doen, is er volledig de plank misgeslagen. De eerste cursus dag begon al zonder lesmateriaal. Vervolgens kregen we een huiswerkopdracht mee die de volgende lesdag amper besproken is. Op de derde lesdag moest er een rapportage beoordeeld worden. Hiervan was na het lezen van de eerste regel al duidelijk dat het rapport verworpen kon worden, vervolgens werd hier nog ruim 2 uur over na gediscussieerd. Kortom essenti�le onderdelen zijn niet besproken, er werd teveel van het onderwerp afgedwaald en te lang doorgegaan over onderwerpen welke korter besproken konden worden. Voor een cursus die gegeven is door DE NEN, had ik zeker meer verwacht Ik moet dan ook helaas zeggen dat het de slecht gegeven cursus is die ik tot nu toe heb gehad." - 07-07-2020 00:00

"Ondanks dat ik het gevoel heb dat Jay zijn best wilde doen, is er volledig de plank misgeslagen. De eerste cursus dag begon al zonder lesmat… alles lezen - 07-07-2020 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Inspectie van elektrische installaties

"Sterke punten van deze training: Zeer enthousiaste docent. De les stof is voor mij te veel omdat ik geen mogelijkheid heb om te studeren, werk en mantelzorg kosten mij veel tijd. Helaas kreeg na de cursus de mogelijkheid voor een paar uur studie verlof. Eventuele verbetertips voor deze training: De lesstof betreffende aarding / vereffening een hele dag, les voor uittrekken ." - 08-11-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: Zeer enthousiaste docent. De les stof is voor mij te veel omdat ik geen mogelijkheid heb om te studeren, we… alles lezen - 08-11-2018 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
Inspectie van elektrische installaties

"Sterke punten van deze training: de kennis en Enthousiasme van de docent, . Eventuele verbetertips voor deze training: misschien in de praktijk op inspectie, niet alleen foto's bekijken. er wordt veel in korte tijd snel besproken." - 05-04-2018 00:00

"Sterke punten van deze training: de kennis en Enthousiasme van de docent, . Eventuele verbetertips voor deze training: misschien in de pra… alles lezen - 05-04-2018 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
Inspectie van elektrische installaties

"Sterke punten van deze training: De docent beantwoorden de vragen, war wij mee zaten in een moeilijke situatie, als wij er zelf niet uitkwamen wat veilig of niet veilig was. Door zijn enorme enthousiasme bleef de les zeer interessant. Eventuele verbetertips voor deze training: ik heb geen verbeterpunten." - 21-12-2017 00:00

"Sterke punten van deze training: De docent beantwoorden de vragen, war wij mee zaten in een moeilijke situatie, als wij er zelf niet uitkwam… alles lezen - 21-12-2017 00:00

starstarstarstarstar_border
Kort, F.P.
8
Inspectie van elektrische installaties

"Sterke punten van deze training: de Docent reageert meteen op voorbeelden uit de praktijk en gebruikt deze in de training. Eventuele verbetertips voor deze training: Ik zou graag meer reken opdrachten zien om de gemeten waardes te controleren of zij voldoen aan de norm ." - 21-12-2017 00:00

"Sterke punten van deze training: de Docent reageert meteen op voorbeelden uit de praktijk en gebruikt deze in de training. Eventuele verbet… alles lezen - 21-12-2017 00:00

Wilbert van Gilst
starstarstarstarstar_border
Wilbert van Gilst
Electromonteur bij Endenburg Elektrotechniek
8
Inspectie elektrische installaties volgens NEN 1010 en NEN 3140

""Zeer interessante cursus, heel leerzaam voor elke vorm van electrotechniek. Een stuk verdieping in de theorie en goede informatie om te beginnen met inspecteren volgens de NEN-1010 en NEN-3140. Heel leerzaam zeker een aanraden." " - 03-07-2017 15:35

""Zeer interessante cursus, heel leerzaam voor elke vorm van electrotechniek. Een stuk verdieping in de theorie en goede informatie om te beg… alles lezen - 03-07-2017 15:35

Wilbert van Gilst
starstarstarstarstar_border
Wilbert van Gilst
Electromonteur bij Endenburg Elektrotechniek
8
Inspectie elektrische installaties volgens NEN 1010 en NEN 3140

"Zeer interessante cursus, heel leerzaam voor elke vorm van electrotechniek. Een stuk verdieping in de theorie en goede informatie om te beginnen met inspecteren volgens de NEN-1010 en NEN-3140. Heel leerzaam zeker een aanraden." - 25-06-2017 10:47

"Zeer interessante cursus, heel leerzaam voor elke vorm van electrotechniek. Een stuk verdieping in de theorie en goede informatie om te begi… alles lezen - 25-06-2017 10:47

starstarstarstarstar_half
Wouter Jansen
Application & Project Engineer
9
Tijdelijke elektrische installaties

"De inhoud van de interne opleiding 'Veilig opstellen van een tijdelijk evenement' sluit zeer goed aan bij de dagelijkse toepassingen van Energyst Rental Solutions. De trainer heeft veel ervaring en een goede kennis op dit gebied." - 21-04-2017 10:18

"De inhoud van de interne opleiding 'Veilig opstellen van een tijdelijk evenement' sluit zeer goed aan bij de dagelijkse toepassingen van Ene… alles lezen - 21-04-2017 10:18

starstarstarstarstar_border
Ronald van de Brande
8
Tijdelijke elektrische installaties

"Ik vond het een interessante cursus.
Zeer praktisch gericht met een goede duidelijke uitleg.
Zeer kundige Leraar.
Omdat het best veel stof was voor twee dagen hebben we flink moeten doorpakken mischien was een halve dag extra net wat rustiger geweest.

" - 21-04-2017 09:29

"Ik vond het een interessante cursus. Zeer praktisch gericht met een goede duidelijke uitleg. Zeer kundige Leraar. Omdat het best veel st… alles lezen - 21-04-2017 09:29

starstarstarstarstar
Babet Vismans
P&O manager
10
NEN 3140: Inspecteren elektrische installaties conform NEN 1010

"Goede cursus! Direct toepasbaar mits je een goede elektrische basisniveau hebt. De docent hielp na de cursus ook goed bij advies in de aanschaf van de benodigde meetapparatuur. Veel cursus voor je geld in 1 dag. " - 06-07-2015 22:49

"Goede cursus! Direct toepasbaar mits je een goede elektrische basisniveau hebt. De docent hielp na de cursus ook goed bij advies in de aansc… alles lezen - 06-07-2015 22:49