Ervaringen met Meettechniek

8,8
Gemiddelde score van Meettechniek producten
Gebaseerd op 10 ervaringen
starstarstarstarstar_half
Michael van de Ven
Cnc draaier
9
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Hele leerzame avonden gehad. Met een fijne man die alles duidelijk heeft uitgelegd. Veel geleerd en ook veel. Gelachen. Raad het ook zeker andere collega's en bedrijven aan. Dank je wel " - 13-03-2019 09:03

"Hele leerzame avonden gehad. Met een fijne man die alles duidelijk heeft uitgelegd. Veel geleerd en ook veel. Gelachen. Raad het ook zeker a… alles lezen - 13-03-2019 09:03

starstarstarstarstar_border
Bram van der Linden
Cnc Frezer/Programeur
8
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Duidelijke uitleg met voorbeelden uit praktijk.ook inbreng van eigen tekeningen mogelijk.
goed en overzichtelijk lesmateriaal,
snelheid werd goed aangepast aan deelnemers, zeker als opfris cursus na 20 jaar een aanrader. (in de loop der jaren is er echt wel een en ander veranderd)" - 05-03-2019 14:58

"Duidelijke uitleg met voorbeelden uit praktijk.ook inbreng van eigen tekeningen mogelijk. goed en overzichtelijk lesmateriaal, snelheid we… alles lezen - 05-03-2019 14:58

starstarstarstarstar
Han van Heeswijk
10
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Hier kan ik echt iets mee. Goede uitleg. Sprekende voorbeelden. Direct toepasbaar. Goed lesmateriaal met voldoende voorbeelden en oefeningen. Ik zou niet weten wat er beter zou moeten worden aan deze training. Misschien eerder op de dag." - 26-02-2019 12:09

"Hier kan ik echt iets mee. Goede uitleg. Sprekende voorbeelden. Direct toepasbaar. Goed lesmateriaal met voldoende voorbeelden en oefeningen… alles lezen - 26-02-2019 12:09

starstarstarstarstar_border
Tijmen Spoor
CNC-frezer programmeur.
8
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Trainer kwam over als een man die de stof zelf zeer goed beheerst.
Uitleg was duidelijk, zeker wanneer op het whiteboard getekend.
Misschien in het vervolg wat assertiever zijn met het doornemen van vragen, door mensen aan te wijzen om de vraag te beantwoorden. " - 26-02-2019 10:33

"Trainer kwam over als een man die de stof zelf zeer goed beheerst. Uitleg was duidelijk, zeker wanneer op het whiteboard getekend. Misschi… alles lezen - 26-02-2019 10:33

starstarstarstarstar_half
Robert Jansen
Werkplaats draaier Frezer.
9
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Jos heeft het voor mij goed uitgelegd met duidelijk les materiaal en voorbeelden.
Het fijnste vond ik dat hij rustig les gaf op een mooi tempo.
Bij deze bedankt voor deze cursus. " - 26-02-2019 09:23

"Jos heeft het voor mij goed uitgelegd met duidelijk les materiaal en voorbeelden. Het fijnste vond ik dat hij rustig les gaf op een mooi t… alles lezen - 26-02-2019 09:23

starstarstarstarstar_half
Sanne Wolf
9
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Jos geeft heel duidelijk les en heeft veel geduld als je het niet in een keer snapt. Hij gebruikt allerlei atributen om het begrijpelijker te maken. En er zit af en toe ook wat humor in om het extra leuk te houden. " - 26-02-2019 08:22

"Jos geeft heel duidelijk les en heeft veel geduld als je het niet in een keer snapt. Hij gebruikt allerlei atributen om het begrijpelijker t… alles lezen - 26-02-2019 08:22

starstarstarstarstar_border
Gerrit van Eersel
8
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Duidelijke uitleg.
Praktijkvoorbeelden.
Opgaven maken, maakt het duidelijk.
Alles behandeld.
Kleine groep.
Goede begeleiding.
Iets meer uitleg in hand out over waarom/wanneer iets wordt toegepast (bv MMP of LMP) maakt zoeken later makkelijker.
Hand out ook digitaal aanreiken.
" - 30-11-2018 07:39

"Duidelijke uitleg. Praktijkvoorbeelden. Opgaven maken, maakt het duidelijk. Alles behandeld. Kleine groep. Goede begeleiding. Iets mee… alles lezen - 30-11-2018 07:39

starstarstarstarstar_half
Mark van Vught
R&D Engineer
9
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"Zeer fijne cursus in een kleine groep. Erg veel ruimte voor vragen en Jos neemt buiten en contacturen om ook de tijd voor begeleiding. De stof wordt helder met praktische voorbeelden uitgelegd. Daarnaast was er zelfs tijd om uitgebreid een eigen probleem met de groep door te nemen. Deze cursus is zeker aan te raden voor anderen." - 28-11-2018 12:27

"Zeer fijne cursus in een kleine groep. Erg veel ruimte voor vragen en Jos neemt buiten en contacturen om ook de tijd voor begeleiding. De st… alles lezen - 28-11-2018 12:27

starstarstarstarstar_half
van Heeswijk
CAD-Engineer
9
Cursus Vorm- & plaatstoleranties

"De cursus Vorm-& plaatstoleranties van Inventas heeft mij zeker opgeleverd wat ik ervan verwacht had. De stof werd helder en beknopt uitgelegd en we konden veel oefenen. De trainer had voldoende praktijkvoorbeelden en er was veel interactie. Top!" - 28-11-2018 11:37

"De cursus Vorm-& plaatstoleranties van Inventas heeft mij zeker opgeleverd wat ik ervan verwacht had. De stof werd helder en beknopt uitgele… alles lezen - 28-11-2018 11:37

starstarstarstarstar_half
Fred Ferwerda
9
Cursus Kalibreren van geometrische meetmiddelen

"Ik heb een veel bredere kijk op het kalibreren gekregen en kan hierdoor op een meer efficiente manier mijn werk doen.Met dank aan onze inspirerende cursusleider,Edo Kremer." - 14-11-2009 19:17

"Ik heb een veel bredere kijk op het kalibreren gekregen en kan hierdoor op een meer efficiente manier mijn werk doen.Met dank aan onze inspi… alles lezen - 14-11-2009 19:17