Ervaringen met Monteur producten

8,9
Gemiddelde score van Monteur producten
Gebaseerd op 8 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Andre de Ruiter
Directeur/eigenaar
8
Monteur/Chauffeur/Technicus als ambassadeur, Open training, 1 dag

"Wij hebben drie monteurs van ons bedrijf deze training laten volgen. Alle drie hebben veel geleerd en kwamen met een positief gevoel terug. Na ongeveer 4 weken intern een evaluatiegesprek gevoerd en nog steeds bleek dat zij dagelijks veel uit deze training meenemen. Wat nog belangrijker voor ons is dat wij steeds meer positieve feedback van onze klanten krijgen over onze monteurs" - 05-09-2018 09:02

"Wij hebben drie monteurs van ons bedrijf deze training laten volgen. Alle drie hebben veel geleerd en kwamen met een positief gevoel terug. … alles lezen - 05-09-2018 09:02

starstarstarstarstar_border
Rensen
8
De monteur als instructeur (Dag)

"Een cursus waar ik van te voren niet wist wat ik er van moest verwachten heeft mij een andere kijk gegeven op verschillende karakters en denkwijze van mensen. Hoe brengt men zijn ervaring over." - 03-10-2017 16:38

"Een cursus waar ik van te voren niet wist wat ik er van moest verwachten heeft mij een andere kijk gegeven op verschillende karakters en den… alles lezen - 03-10-2017 16:38

starstarstarstarstar
Herman Evers
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging
10
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging (MABO)

"Inhoudelijk zeer leerzame cursus en nog geen moment slaapverwekkend geweest. Inhoudelijk en in details op de verschillende onderwerpen ingegaan. Cursusleiding heeft kennis van zaken en weet het op een intressante mannier weer te geven. " - 15-06-2017 10:04

"Inhoudelijk zeer leerzame cursus en nog geen moment slaapverwekkend geweest. Inhoudelijk en in details op de verschillende onderwerpen ingeg… alles lezen - 15-06-2017 10:04

starstarstarstar_halfstar_border
Dave Langenberg
Hulp monteur bliksembeveiliging
7
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging (MABO)

"Enorm leerzame cursus. Nadruk ligt wat meer op aardung als op bliksem beveiliging. Fijne leraar, neemt de tijd voor leerlingen en legt duidelijk en rustig uit. Misschien is wat meer praktijk briet verkeerd." - 30-05-2017 14:41

"Enorm leerzame cursus. Nadruk ligt wat meer op aardung als op bliksem beveiliging. Fijne leraar, neemt de tijd voor leerlingen en legt duide… alles lezen - 30-05-2017 14:41

starstarstarstarstar_half
Kevin Scholtze
Monteur/inspecteur bliksembeveiliging en aardig systemen
9
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging (MABO)

"Ik vind dat de cursus zeer goed gegeven is door Dhr Luppens . Ik heb de manier van aanpak van Dhr Luppens als zeer prettig ervaren,Ik heb veel van hem geleerd ondanks ik al bijna 5 jaar in het vak zit. Dus bij deze bedankt voor de cursus en ga zo door zou ik zeggen !." - 20-12-2016 19:42

"Ik vind dat de cursus zeer goed gegeven is door Dhr Luppens . Ik heb de manier van aanpak van Dhr Luppens als zeer prettig ervaren,Ik heb ve… alles lezen - 20-12-2016 19:42

starstarstarstarstar
Pedro van Laarhoven
bliksem monteur
10
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging (MABO)

"ik vond het een zeer leerzaam maar ook leuke opleiding dacht natuurlijk alles te weten maar toch kom er dan achter dat je nooit te oud bent om te leren ha nogmaals zeer leerzaam bedankt namens pedro " - 20-12-2016 16:28

"ik vond het een zeer leerzaam maar ook leuke opleiding dacht natuurlijk alles te weten maar toch kom er dan achter dat je nooit te oud bent … alles lezen - 20-12-2016 16:28

starstarstarstarstar
Kees Visser
Eerste monteur aarding en bliksem
10
Monteur Aarding en Bliksembeveiliging (MABO)

"met veel plezier de training gevolgd was erg leerzaam en goede praktijkvoorbeelden een cursus die echt aan te raden is en gegeven door een goede docent ik kijk er met plezier op terug" - 12-01-2016 20:23

"met veel plezier de training gevolgd was erg leerzaam en goede praktijkvoorbeelden een cursus die echt aan te raden is en gegeven door een g… alles lezen - 12-01-2016 20:23

starstarstarstarstar_half
Cor Van Zuijlen
monteur
9
De servicemonteur als ambassadeur (Dag)

"Zou u de training aanbevelen: 9
Mijn ervaring: het was een leerzame cursus, werd leuk les gegeven , zeer realistisch met de rollenspellen die we gedaan hebben.
De locatie is goed te bereiken en de lunch is goed verzorgd
" - 19-03-2015 22:58

"Zou u de training aanbevelen: 9 Mijn ervaring: het was een leerzame cursus, werd leuk les gegeven , zeer realistisch met de rollenspellen d… alles lezen - 19-03-2015 22:58