Ervaringen met NEN 1010

8,2
Gemiddeld cijfer voor NEN 1010 producten
Gebaseerd op 149 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Homma
8
NEN 1010: basis

"De leraar die kon alles goed verwoorden. Hij was duidelijk in zijn verhaal. Ik kon alles goed begrijpen wat hij vertelde Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 6." - 20-07-2021 00:00

"De leraar die kon alles goed verwoorden. Hij was duidelijk in zijn verhaal. Ik kon alles goed begrijpen wat hij vertelde Ik geef de train… alles lezen - 20-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Paul Janssen
Eigenaar klusbedrijf
8
NEN 1010 voor monteurs

"Goede cursus, veel van opgestoken.
kleine groep, goede leerkrachten.
Cursus zou wel over 3 dagen verspreid mogen worden gezien de hoeveelheid leerstof.
Goede vooropleiding is wel een prè, op maar de volgende cursus." - 19-07-2021 08:59

"Goede cursus, veel van opgestoken. kleine groep, goede leerkrachten. Cursus zou wel over 3 dagen verspreid mogen worden gezien de hoeveelh… alles lezen - 19-07-2021 08:59

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010 - Ontwerpen

"De trainer gaf goed en op een leuke manier les. en had zeer veel kennis , De NEN 1010 is over het algemeen saaie stof. Hij kon ingewikkelde vraagstukken in JIP en Janneke taal uitleggen. " - 16-07-2021 00:00

"De trainer gaf goed en op een leuke manier les. en had zeer veel kennis , De NEN 1010 is over het algemeen saaie stof. Hij kon ingewikkelde… alles lezen - 16-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 1010: basis

"Duidelijk uitgelegd op een zeer luchtige wijze Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 15-07-2021 00:00

"Duidelijk uitgelegd op een zeer luchtige wijze Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training… alles lezen - 15-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"Fijne en duidelijke docent, training was makkelijk te volgen. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 14-07-2021 00:00

"Fijne en duidelijke docent, training was makkelijk te volgen. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma v… alles lezen - 14-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010 - Ontwerpen

"Zeer positief. Er werd goed ingegaan op onze situaties in de praktijk Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 12-07-2021 00:00

"Zeer positief. Er werd goed ingegaan op onze situaties in de praktijk Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele prog… alles lezen - 12-07-2021 00:00

starstarstarstarstar
Dodde
10
NEN 1010 - Ontwerpen

"Geweldige docent, veel geleerd en was perfecte aansluiting op onze werkzaamheden. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 10." - 12-07-2021 00:00

"Geweldige docent, veel geleerd en was perfecte aansluiting op onze werkzaamheden. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van h… alles lezen - 12-07-2021 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NEN 1010: basis

"Docent neem zijn tijd om alles duidelijk uit te leggen. Cursus is niet saai. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 04-07-2021 00:00

"Docent neem zijn tijd om alles duidelijk uit te leggen. Cursus is niet saai. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het he… alles lezen - 04-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Dhr. Remco Jongsma
9
NEN 1010: basis

"zeer goed inhoudelijk, ook zeer flexibel ingesprongen op specifieke doelgroep van de deelnemers Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 25-06-2021 00:00

"zeer goed inhoudelijk, ook zeer flexibel ingesprongen op specifieke doelgroep van de deelnemers Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De… alles lezen - 25-06-2021 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NEN 1010: basis

"Goede uitleg en uitgebreid tijd voor vragen en voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 31-05-2021 00:00

"Goede uitleg en uitgebreid tijd voor vragen en voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van… alles lezen - 31-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 1010: basis

"mark gaf duidelijke antwoorden op onze vragen . ik heb het als zeer leerzaam ervaren . Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 28-05-2021 00:00

"mark gaf duidelijke antwoorden op onze vragen . ik heb het als zeer leerzaam ervaren . Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud v… alles lezen - 28-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 1010: basis

"- deskundig weet waar hij over praat Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 6." - 27-05-2021 00:00

"- deskundig weet waar hij over praat Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer i… alles lezen - 27-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"ik vond het een prettige dag, goede uitleg. vooral over het geen wat eventueel voor kan komen in de ziekenhuizen. Ik geef de trainer van deze cursus een 1. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 2." - 27-05-2021 00:00

"ik vond het een prettige dag, goede uitleg. vooral over het geen wat eventueel voor kan komen in de ziekenhuizen. Ik geef de trainer van de… alles lezen - 27-05-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Lonsain
7
NEN 1010: basis

"Bovenstaande vraag met 7 beantwoord omdat de training mijn verwachting heeft overtroffen. In plaats van een saaie training over normen een zeer interactieve, op ons werkgebied gerichte training, waar ik veel van heb geleerd. Mijn compliment aan trainer Pouw." - 26-05-2021 00:00

"Bovenstaande vraag met 7 beantwoord omdat de training mijn verwachting heeft overtroffen. In plaats van een saaie training over normen een z… alles lezen - 26-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"Cursus op locatie was goed naar onze situatie gebracht. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 19-05-2021 00:00

"Cursus op locatie was goed naar onze situatie gebracht. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze … alles lezen - 19-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Patrick Hoving
8
NEN 1010 - Ontwerpen

"Op het moment van inschrijven dacht ik hoe zal dat gaan een online training?! Maar het viel 100% mee. De verbindingen waren goed, het onderling contact kon goed worden opgebouwd en er was ruimte voor het stellen van vragen. Wel kan ik mij voorstellen dat het voor de docent lastiger is geweest om goed in te schatten of hetgeen overgebracht wordt ook daadwerkelijk aankomt bij de studenten. " - 28-04-2021 00:00

"Op het moment van inschrijven dacht ik hoe zal dat gaan een online training?! Maar het viel 100% mee. De verbindingen waren goed, het onderl… alles lezen - 28-04-2021 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NEN 1010 - Ontwerpen

"Ik vind de online training erg goed want kan beter zien de presentatie en ook de toelichting van de docent. Beter contact met docent voor vragen. De trainer geef ik een 10." - 22-04-2021 00:00

"Ik vind de online training erg goed want kan beter zien de presentatie en ook de toelichting van de docent. Beter contact met docent voor vr… alles lezen - 22-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"Ik heb genoten van de kennis van de heer Pouw. Hij neemt de tijd wanneer je een vraag hebt en legt het uit met een dosis humor. Enorme kennis en hij heeft mij enthousiast gemaakt om verder te leren voor de toekomst" - 20-04-2021 00:00

"Ik heb genoten van de kennis van de heer Pouw. Hij neemt de tijd wanneer je een vraag hebt en legt het uit met een dosis humor. Enorme kenni… alles lezen - 20-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"Het was jammer dat er een oude link gestuurd was. Hierdoor startte de training een half uur te laat. De trainer was erg goed en kundig! Ook het digitale schetsbord werd veel gebruikt op een prettige manier. Het cursusmateriaal werd als leidraad gebruikt en er was veel ruimte voor het beantwoorden van vragen. Hiervoor nam de trainer soms erg veel tijd. Dit leidde bijvoorbeeld tot een uitgebreide uitleg over de werking van zonnepanelen. Dat had wat mij betreft niet gehoeven omdat het te ver van de NEN 1010 af staat. Liever had ik dan wat meer inhoud over zonnepanelen uit de NEN 1010 doorgenomen." - 19-04-2021 00:00

"Het was jammer dat er een oude link gestuurd was. Hierdoor startte de training een half uur te laat. De trainer was erg goed en kundig! Ook … alles lezen - 19-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 1010: basis

"Heel leuk en informatief verhaal. Iedereen blijft hierbij goed bij de les. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 07-04-2021 00:00

"Heel leuk en informatief verhaal. Iedereen blijft hierbij goed bij de les. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hel… alles lezen - 07-04-2021 00:00

starstarstarstarstar
Boere
10
NEN 1010: basis

"In de training zat een rode leidraad en er werd extra aandacht aan onderwerpen met betrekking tot ons werkveld besteed. Daarbij veel praktijk voorbeelden. Super. De trainer geef ik een 9." - 07-04-2021 00:00

"In de training zat een rode leidraad en er werd extra aandacht aan onderwerpen met betrekking tot ons werkveld besteed. Daarbij veel praktij… alles lezen - 07-04-2021 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NEN 1010: basis

"Pouw is een zeer prettige trainer, kan erg fijn en vermakelijk vertellen, wat de training een stuk leuker maakt Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 07-04-2021 00:00

"Pouw is een zeer prettige trainer, kan erg fijn en vermakelijk vertellen, wat de training een stuk leuker maakt Ik geef de trainer van deze … alles lezen - 07-04-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
NEN 1010 Industrie

"Dit was de eerste keer online vandaar tij te weinig voor veel zaken. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 18-02-2021 00:00

"Dit was de eerste keer online vandaar tij te weinig voor veel zaken. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele progra… alles lezen - 18-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Dhr. Geert Cuveele
8
NEN 1010 Industrie

"Voor mij, als Belg, is online training een groot pluspunt. De afstand tot Amsterdam is voor mij behoorlijk en had waarschijnlijk niet gekomen naar een opleiding in classroom. Het klopt natuurlijk dat de interactie niet het zelfde is, maar op zich vind ik dat het nog meeviel. De lesgever heeft getracht om de drempel te verlagen voor communicatie en heeft ons er toch trachten bij te betrekken. Ik had de indruk dat de lesgever meer opzag tegen online lesgeven. Het klopt dat dit zwaar kan zijn, en soms is het aangewezen om les te geven met een duo. " - 16-02-2021 00:00

"Voor mij, als Belg, is online training een groot pluspunt. De afstand tot Amsterdam is voor mij behoorlijk en had waarschijnlijk niet gekome… alles lezen - 16-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Kellershohn, K.
9
NEN 1010: basis

"Voor mij zijn de belangrijkste zaken besproken met betrekking tot verlichting en WCD's. Er is goed en duidelijk uitgelegd en focus gelegd op datgene waar vraag naar was. De trainer geef ik een 9." - 19-01-2021 00:00

"Voor mij zijn de belangrijkste zaken besproken met betrekking tot verlichting en WCD's. Er is goed en duidelijk uitgelegd en focus gelegd op… alles lezen - 19-01-2021 00:00