Ervaringen met Onderhoudsmanagement

7,8
Gemiddelde score van Onderhoudsmanagement producten
Gebaseerd op 4 ervaringen
starstarstarstar_borderstar_border
jonge
6
Cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen

"Eric Rensen gaf goed les en had ruim voldoende kennis en ervaring. De nieuwe vorm van lesgeven was prettig maar hier en daar dienen nog de puntjes op de i te worden geplaatst." - 06-07-2015 12:37

"Eric Rensen gaf goed les en had ruim voldoende kennis en ervaring. De nieuwe vorm van lesgeven was prettig maar hier en daar dienen nog de p… alles lezen - 06-07-2015 12:37

starstarstarstarstar_border
Wim Masseling
8
Cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen

"Goed: Veel interactie tussen cursisten en trainer. Ook het werken in groepen heb ik als positief ervaren, alsmede uitwisselen van ervaringen en bespreken van praktijkvoorbeelden.
Het boek is ook van voldoende kwaliteit om je te helpen de lesstof te doorgronden. Heb me geen minuut verveelt tijdens de lessen." - 29-04-2015 08:43

"Goed: Veel interactie tussen cursisten en trainer. Ook het werken in groepen heb ik als positief ervaren, alsmede uitwisselen van ervaringen… alles lezen - 29-04-2015 08:43

starstarstarstarstar_half
S Zupancic
9
Cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen

"de docent had goede vakkennis en wist de lesstof enthousiast en duidelijk over te brengen. ook de opdrachten waren leuk om te doen (alleen of met een groepje). de duur tussen de cursusdagen(1 week) was een beetje aan de krappe kant omdat je zowel thuis als op het werk nog aan opdrachten moest werken. verder een zeer leerzame cursus waar ik zeker veel van heb opgestoken " - 26-11-2014 12:53

"de docent had goede vakkennis en wist de lesstof enthousiast en duidelijk over te brengen. ook de opdrachten waren leuk om te doen (alleen o… alles lezen - 26-11-2014 12:53

starstarstarstarstar_border
Schrijver
Maintenance Engineer
8
Cursus Onderhoudsmanagement van technische systemen

"Docent had goede vakkennis en wist e.e.a. enthousiast te brengen met voorbeelden. Wellicht verstandig om cursus ipv 1x / week naar 1x/ 2 weken te verplaatsen ivm werkverplichtingen. Dat geeft ook meer ruimte om opdrachten toe te passen in de praktijk." - 20-06-2014 11:17

"Docent had goede vakkennis en wist e.e.a. enthousiast te brengen met voorbeelden. Wellicht verstandig om cursus ipv 1x / week naar 1x/ 2 wek… alles lezen - 20-06-2014 11:17