Ervaringen met Voldoend Onderricht Persoon / VOP

8,1
Gemiddeld cijfer voor Voldoend Onderricht Persoon / VOP producten
Gebaseerd op 89 ervaringen
starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Goede kennis lesgever. Had op het einde iets meer ruimte voor vragen mogen laten. Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 01-07-2021 00:00

"Goede kennis lesgever. Had op het einde iets meer ruimte voor vragen mogen laten. Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van … alles lezen - 01-07-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"duidelijk, compleet en in de praktijk toepasbaar. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 04-06-2021 00:00

"duidelijk, compleet en in de praktijk toepasbaar. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze train… alles lezen - 04-06-2021 00:00

starstarstarstarstar
Verhoeven
10
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Een fantastische en leerzame opleiding, die eigenlijk 15 jaar te laat is gegeven. Ik ben mij nu veel beter bewust van de risico's die ik al die tijd heb gelopen door veel zaken te doen en problemen zelf op te lossen, terwijl dit totaal niet verantwoord is gebleken. Mij is nu in ieder geval zeer duidelijk, wat wij w�l mogen doen en ga mij daar zeer zeker aan houden." - 30-05-2021 00:00

"Een fantastische en leerzame opleiding, die eigenlijk 15 jaar te laat is gegeven. Ik ben mij nu veel beter bewust van de risico's die ik al … alles lezen - 30-05-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Nieuwe kennis op het gebied van elektriciteit, goed als basis om veilig te kunnen werken. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 26-04-2021 00:00

"Nieuwe kennis op het gebied van elektriciteit, goed als basis om veilig te kunnen werken. Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inho… alles lezen - 26-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Deze was goed ,legde alles duidelijk en goed uit. Ook met beelden op t.v. was zeer duidelijk en leerzaam. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 20-04-2021 00:00

"Deze was goed ,legde alles duidelijk en goed uit. Ook met beelden op t.v. was zeer duidelijk en leerzaam. Ik geef de trainer van deze cursus… alles lezen - 20-04-2021 00:00

starstarstarstar_borderstar_border
Anoniem
6
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"leuke training, aardige man die dit gaf. alleen bepaalde info is voor ons niet interessant, snap dat dit erbij hoort maar niet relevant. Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 6." - 15-04-2021 00:00

"leuke training, aardige man die dit gaf. alleen bepaalde info is voor ons niet interessant, snap dat dit erbij hoort maar niet relevant. Ik… alles lezen - 15-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Zeer goed uitleg en de juiste informatie' Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 9." - 02-04-2021 00:00

"Zeer goed uitleg en de juiste informatie' Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waar… alles lezen - 02-04-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"de handelingen die wij als personeel WEL mogen verrichten worden goed uitgelegd via een presentatie en een toelichting door de docent , verder is het een zinvolle cursus die toch wel welkom was." - 10-03-2021 00:00

"de handelingen die wij als personeel WEL mogen verrichten worden goed uitgelegd via een presentatie en een toelichting door de docent , verd… alles lezen - 10-03-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"nuttige training voor de werkzaamheden die wij uitvoeren Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 04-03-2021 00:00

"nuttige training voor de werkzaamheden die wij uitvoeren Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze… alles lezen - 04-03-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Struick
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Alles werd duidelijk onderbouwd met praktijk voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 26-02-2021 00:00

"Alles werd duidelijk onderbouwd met praktijk voorbeelden. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van dez… alles lezen - 26-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"prettige docent die ons interactief mee liet doen met de training. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 23-02-2021 00:00

"prettige docent die ons interactief mee liet doen met de training. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programm… alles lezen - 23-02-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Is me alles meegevallen ik ben niet gewend om achter een beeldscherm te zitten heel de dag maar was zo voorbij. Heb niet echt iets negatiefs te melden. De trainer geef ik een 9." - 22-02-2021 00:00

"Is me alles meegevallen ik ben niet gewend om achter een beeldscherm te zitten heel de dag maar was zo voorbij. Heb niet echt iets negatiefs… alles lezen - 22-02-2021 00:00

starstarstarstarstar
Withaar, H.
10
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"helder duidelijke uitleg. voldoende ruimte voor eigen inbreng Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 09-02-2021 00:00

"helder duidelijke uitleg. voldoende ruimte voor eigen inbreng Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van… alles lezen - 09-02-2021 00:00

starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Teveel theorie en werd naar mijn idee uitgelegd in "vaktermen" en formules. Meer rekening houden dat er geen elektriciens tussen zitten is wellicht een verbeterpunt en mogelijk meer praktische uitleg en ter plekke doe-het-zelf zaken oppakken" - 02-02-2021 00:00

"Teveel theorie en werd naar mijn idee uitgelegd in "vaktermen" en formules. Meer rekening houden dat er geen elektriciens tussen zitten is … alles lezen - 02-02-2021 00:00

starstarstar_borderstar_borderstar_border
Anoniem
4
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Cursus was erg theoretisch, had meer praktijk willen zien Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 4." - 27-01-2021 00:00

"Cursus was erg theoretisch, had meer praktijk willen zien Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van dez… alles lezen - 27-01-2021 00:00

Beste,

Dank je wel voor je review en het delen van jouw persoonlijke feedback. Jammer om te lezen dat het programma niet geheel naar wens was. Fijn dat je dit aangeeft bij ons. We brengen jouw ervaring intern onder de aandacht.

Met vriendelijke groet,
NEN Trainingen

- 27-01-2021 00:00
starstarstarstar_halfstar_border
Anoniem
7
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"hoi veel theorie en wij zijn toch praktische mensen al met al toch weer goed om er wat van te leren Ik geef de trainer van deze cursus een 7. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 21-01-2021 00:00

"hoi veel theorie en wij zijn toch praktische mensen al met al toch weer goed om er wat van te leren Ik geef de trainer van deze cursus een 7… alles lezen - 21-01-2021 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Training sluit goed aan met onze werkzaamheden. Duidelijk verhaal. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 14-12-2020 00:00

"Training sluit goed aan met onze werkzaamheden. Duidelijk verhaal. Ik geef de trainer van deze cursus een 9. De inhoud van het hele programm… alles lezen - 14-12-2020 00:00

starstarstarstarstar
Schoester , H.J
10
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Wij hebben zelf best wel moeite met online praten. Dus het is al lastig om iedereen in te stellen qua beeld en geluid, maar dat lukte vrij snel. Het lijkt me wel handig als we duidelijk ge�nstrueerd worden om pas te spreken als je spreektijd krijgt en niet door elkaar gaat praten. Inhoudelijk is/was de training goed." - 25-11-2020 00:00

"Wij hebben zelf best wel moeite met online praten. Dus het is al lastig om iedereen in te stellen qua beeld en geluid, maar dat lukte vrij s… alles lezen - 25-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Geeft goede training, duidelijk en geen verbeter punten Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 24-11-2020 00:00

"Geeft goede training, duidelijk en geen verbeter punten Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze… alles lezen - 24-11-2020 00:00

starstarstarstarstar
Wijk, M van
10
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Paul is een topper ! verder online is en blijft lastig Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 6." - 23-11-2020 00:00

"Paul is een topper ! verder online is en blijft lastig Ik geef de trainer van deze cursus een 10. De inhoud van het hele programma van dez… alles lezen - 23-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"blijft lastig om op afstand de lessen te volgen de dynamiek missen we wel. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 8." - 23-11-2020 00:00

"blijft lastig om op afstand de lessen te volgen de dynamiek missen we wel. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele … alles lezen - 23-11-2020 00:00

starstarstarstarstar
Anoniem
10
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"Al heel mooi dat vooraf de PPTS en vragenlijst meegestuurd was bij de uitnodiging, om je voor te bereiden. en de Docent gaf aanvulling en goeie voorbeelden (wat wel/niet te doen)." - 22-11-2020 00:00

"Al heel mooi dat vooraf de PPTS en vragenlijst meegestuurd was bij de uitnodiging, om je voor te bereiden. en de Docent gaf aanvulling en go… alles lezen - 22-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_border
Anoniem
8
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"iets te weinig vanuit de norm op papier gewerkt, veel dagelijkse voorbeelden zijn er aangehaald. ik weet dat het saai is alleen maar theorie maar ik miste wel de link met bepaalde artikelen binnen de norm." - 20-11-2020 00:00

"iets te weinig vanuit de norm op papier gewerkt, veel dagelijkse voorbeelden zijn er aangehaald. ik weet dat het saai is alleen maar theorie… alles lezen - 20-11-2020 00:00

Rob van der Geer
starstarstarstar_halfstar_border
Rob van der Geer
7
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"gelukkig was dit geen saaie training. De trainer sprong goed in de vraagstukken. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het hele programma van deze training waardeer ik met een 7." - 20-11-2020 00:00

"gelukkig was dit geen saaie training. De trainer sprong goed in de vraagstukken. Ik geef de trainer van deze cursus een 8. De inhoud van het… alles lezen - 20-11-2020 00:00

starstarstarstarstar_half
Anoniem
9
NEN 3140: Voldoende Onderricht Persoon (VOP)

"De training was met een klein groepje 4 personen omdat er een aantal afgemeld waren. Dit kwam de training wel ten goede denk ik. 4 personen is naar mijn idee groot genoeg zodat er voldoende interactie is tijdens de training." - 19-11-2020 00:00

"De training was met een klein groepje 4 personen omdat er een aantal afgemeld waren. Dit kwam de training wel ten goede denk ik. 4 personen … alles lezen - 19-11-2020 00:00