Wil jij ook je eigen profiel aanpassen? Log in bij Mijn Springest
Dylan Stahl

Dylan Stahl

Praatjesmaker

Over mij

Al vroeg in mijn leven kwam ik er achter dat praten me ‘goed af ging’ en dat het veel voldoening geeft om te zien dat je met een goed verhaal het hart van andere mensen kan raken. Het meeste van mijn werk bestond dan ook uit vertegenwoordiging of verkoop.


Nu kwam ik er achter dat het beroep verkoper of vertegenwoordiger nogal eens met imagoproblemen kampt. Vaak word je ‘praatjesmaker’ genoemd en word je soms argwanend bekeken als potentiële oplichter. Toegegeven, er zijn nog steeds mensen die zich verkoper noemen en geen goed voorbeeld zijn, maar jij kunt het verschil maken!


Je kunt alleen succesvol zijn als je altijd eerlijk en oprecht bent.


Vertegenwoordiger is een onmisbaar beroep waar vakkennis en vakkundigheid voor nodig is en waar je trots op kunt zijn als je dat goed doet.


Met de cursus ‘commerciële vaardigheden’ die ik in samenwerking met IPro Training NL mag geven, help ik je om juist dát te bereiken.


Ik heb zelf veel profijt gehad van het voorbeeld van anderen. Daarom is kennis en ervaring delen in de vorm van training en onderwijs een belangrijk onderdeel van mijn leven geworden.


Ik leer je geen trucjes of revolutionair nieuwe ideeën, maar je wordt je meer bewust van jouw beste eigenschappen en gaat die versterken en op de juiste manier inzetten, zodat jij op een nog doeltreffender manier je werk kan doen.


Ik zie er naar uit jou te leren kennen!

Leerervaringen

Leerpad: