Advanced Product Backlog Management training

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 8,7 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 8,7 (uit 136 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Brassersplein 1, Delft
2 okt. 2019
Toon rooster
event 2 oktober 2019, 09:00-16:30, Day 1
NH Hotel Amersfoortsestraatweg 27, Bussum
29 nov. 2019
Toon rooster
event 29 november 2019, 09:00-00:00, Day 1
Dokter Stolteweg 21, Zwolle
22 jan. 2020
Toon rooster
event 22 januari 2020, 09:00-16:30, Day 1
Brassersplein 1, Delft
26 mrt. 2020
Toon rooster
event 26 maart 2020, 09:00-16:30, Day 1

Beschrijving

Advanced Product Backlog Management training

De Product Backlog op een effectieve wijze managen wordt door veel Product Owners als ‘uitdagend’ ervaren. Hoe orden je de Product Backlog? Hoe bepaal je wat de meeste waarde heeft? Wat is de rol van het Development Team en van de Stakeholders hierbij? Hoe pas je effectieve Refinement technieken toe? Deze vragen en meer wordt behandeld in de Advanced Product Backlog Management Training. Na het volgen van deze tweedaagse training beschik je over concrete tips, tools en technieken om jouw Product Backlog op een effectieve en efficiënte wijze te kunnen managen, waardoor je de waarde van jouw product voor klanten, gebruikers en de organisatie kan maxi…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Management Algemeen, Kwaliteitsmanagement, Leiderschap, Projectmanagement en Change Management.

Advanced Product Backlog Management training

De Product Backlog op een effectieve wijze managen wordt door veel Product Owners als ‘uitdagend’ ervaren. Hoe orden je de Product Backlog? Hoe bepaal je wat de meeste waarde heeft? Wat is de rol van het Development Team en van de Stakeholders hierbij? Hoe pas je effectieve Refinement technieken toe? Deze vragen en meer wordt behandeld in de Advanced Product Backlog Management Training. Na het volgen van deze tweedaagse training beschik je over concrete tips, tools en technieken om jouw Product Backlog op een effectieve en efficiënte wijze te kunnen managen, waardoor je de waarde van jouw product voor klanten, gebruikers en de organisatie kan maximaliseren.

Is de Advanced Product Backlog Management training geschikt voor mij?

Ben jij werkzaam als Product Owner of Product Manager? Dan is deze training bij uitstek geschikt voor jou! Ben je Scrum Master of Agile Coach? Dan kan deze training ook erg waardevol voor je zijn, omdat je leert hoe je jouw Product Owner beter kan ondersteunen op het gebied van Product Backlog Management. Om het maximale uit deze training te halen, raden wij je sterk aan om eerst een Professional Scrum Foundation Training of een Professional Scrum Product Owner Training te volgen. We gaan er in deze training namelijk vanuit dat je beschikt over de basiskennis van het Scrum Framework.

De focus en de leerdoelen van de Advanced Product Backlog Management training

Na het volgen van de training heb je geleerd:

  • Hoe je een optimale Product Backlog creëert;
  • Hoe je krachtige Product Backlog items schrijft;
  • Hoe je kan plannen en forecasten aan de hand van jouw Product Backlog;
  • Hoe je Refinement effectiever kan inrichten;
  • Welke tools en technieken je kan gebruiken om waarde te bepalen;
  • Hoe je Agile Product Roadmaps kan maken;
  • Hoe je meer grip krijgt op de ontwikkeling van jouw product(en);
  • En kort gezegd: Hoe je nog meer waarde voor jouw product kan creëren.

De opbouw van de training

In deze training staat “Learning by doing” centraal. We behandelen verschillende modellen, tools en technieken in het kader van Product Backlog Management, waarmee je direct tijdens de training aan de slag gaat. Aan het eind van deze eendaagse training loop je weg met concrete tips, tools en technieken voor bijvoorbeeld het opstellen van de Product Visie, Agile Product Roadmaps, een Product Owner Board, een Story Map en uiteraard de Product Backlog zelf. Middels deze tips, tools en technieken kan je direct na de training aan de slag gaan om het Product Backlog Management voor jouw product naar een volgend niveau te tillen. In de training wordt theorie afgewisseld met praktijk en gaan we aan de slag met cases, praktijkvoorbeelden en video’s.

 

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 70 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.