Agile HR training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Agile HR training

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 407 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeAmsterdam
9 mrt. 2022 tot 10 mrt. 2022
Toon rooster
event 9 maart 2022, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 1
event 10 maart 2022, 09:00-16:30, Amsterdam, Dag 2
placeDelft
9 mrt. 2022 tot 10 mrt. 2022
Toon rooster
event 9 maart 2022, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 10 maart 2022, 09:00-16:30, Delft, Dag 2
placeDen Bosch
27 jun. 2022 tot 28 jun. 2022
Toon rooster
event 27 juni 2022, 09:00-16:30, Den Bosch, Dag 1
event 28 juni 2022, 09:00-16:30, Den Bosch, Dag 2

Beschrijving

De Agile HR training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die werkzaam zijn binnen of met HR-afdelingen en betrokken zijn of gaan zijn bij een Agile transformatieDe tweedaagse Agile HR training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op hoe de HR branche bij een Agile transformatie het meeste uit de medewerkers kan halen. Tijdens de training leer je over het Agile gedachtegoed, het aanvliegen van HR verschillende HR processen op een Agile manier en hoe je HR-instrumenten zo effectief mogelijk afstemt op de veranderende behoefte van medewerkers binnen een Agile (wordende) organisatie. ONDERWERPEN: - Agile/Lean principes - De nieuwe medewerker (zelfsturing) - Instromen/staffing - Pro…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile HR, Agile Coach, Agile Marketing, Agile Project Management (AgilePM) en Agile Leiderschap.

De Agile HR training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die werkzaam zijn binnen of met HR-afdelingen en betrokken zijn of gaan zijn bij een Agile transformatieDe tweedaagse Agile HR training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op hoe de HR branche bij een Agile transformatie het meeste uit de medewerkers kan halen. Tijdens de training leer je over het Agile gedachtegoed, het aanvliegen van HR verschillende HR processen op een Agile manier en hoe je HR-instrumenten zo effectief mogelijk afstemt op de veranderende behoefte van medewerkers binnen een Agile (wordende) organisatie. ONDERWERPEN: - Agile/Lean principes - De nieuwe medewerker (zelfsturing) - Instromen/staffing - Profiel typologie - Ontwikkelen - Motiveren - Behouden - Beoordelen - Belonen - Ambassadeurs en uitstromende medewerkers CERTIFICERING: Na het succesvol afronden van de training ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname van Prowareness WeOn Academy.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Agile HR.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.