Agile HR virtual training

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 372 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
28 jun. 2021 tot 29 jun. 2021
Toon rooster
event 28 juni 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
event 29 juni 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 2
placeVirtual
8 sep. 2021 tot 9 sep. 2021
Toon rooster
event 8 september 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
event 9 september 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 2
placeVirtual
15 sep. 2021 tot 16 sep. 2021
Toon rooster
event 15 september 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
event 16 september 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 2
placeVirtual
13 dec. 2021 tot 14 dec. 2021
Toon rooster
event 13 december 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1
event 14 december 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 2

Beschrijving

De virtuele Agile HR training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die werkzaam zijn binnen of met HR-afdelingen en betrokken zijn of gaan zijn bij een Agile transformatie.De tweedaagse virtuele Agile HR training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op hoe HR kan aansluiten – en zelfs een drijvende kracht kan worden – bij Agile Transformaties. Tijdens de training leer je over het Agile gedachtegoed, het vergroten van wendbaarheid in typische HR processen en het inzetten van het Agile gedachtengoed voor de continue ontwikkeling van HR op basis van de Employee Journey. We besteden aandacht aan de vier gebieden van verandering (Individu, Cultuur, Leren en Organiseren), bekijken hoe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile HR, Agile Coach, Agile Marketing, Agile Project Management (AgilePM) en Agile Leiderschap.

De virtuele Agile HR training van Prowareness is bedoeld voor deelnemers die werkzaam zijn binnen of met HR-afdelingen en betrokken zijn of gaan zijn bij een Agile transformatie.De tweedaagse virtuele Agile HR training is ontwikkeld door Prowareness en speelt in op hoe HR kan aansluiten – en zelfs een drijvende kracht kan worden – bij Agile Transformaties. Tijdens de training leer je over het Agile gedachtegoed, het vergroten van wendbaarheid in typische HR processen en het inzetten van het Agile gedachtengoed voor de continue ontwikkeling van HR op basis van de Employee Journey. We besteden aandacht aan de vier gebieden van verandering (Individu, Cultuur, Leren en Organiseren), bekijken hoe je beschikbare data in kunt zetten voor verbeter trajecten en helpen je een start te maken om meer wendbaarheid te creëren bij jou Agile HR organisatie. ONDERWERPEN: - Agile/Lean principes - Agile HR processen: Belonen vs. Beoordelen, Agile functiehuis - De brug tussen Agile en HR: Employee Journey - Data & HR - Individu (profiel typologie, interne motivatie/ikigai) - Cultuur (feedback, motiveren, autonomie) - Leren (“Leren leren”, ontwikkelen, de zelfsturende medewerker) - Organiseren (HR DevOps, Agile organisaties) CERTIFICERING: Na het succesvol afronden van de virtuele training ontvangen de deelnemers een certificaat als bewijs van deelname.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Agile HR.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.