Applying Professional Kanban

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Applying Professional Kanban

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 420 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
1 nov. 2022 tot 2 nov. 2022
Toon rooster
event 1 november 2022, 09:00-16:30, Delft, Dag 1
event 2 november 2022, 09:00-16:30, Delft, Dag 2

Beschrijving

In de Applying Professional Kanban training leer je de basisprincipes van flow en hoe je deze kunt gebruiken om je teamproces efficiënter, voorspelbaarder en effectiever te maken. ProKanbanKanban is hard op weg de moderne manier te worden om de levering van klantwaarde door een organisatie te beheren. In de ‘always-on’-omgeving van vandaag de dag heb je duidelijke practices nodig die je vermogen om continu te leveren niet in de weg staan, maar die voldoende structuur bieden om iedereen op één lijn en gefocust te houden. De tweedaagse Applying Professional Kanban van Prowareness geeft je een diepgaande introductie in het verbeteren van de effectiviteit van je team door het toepassen van Kanba…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Scrum Master.

In de Applying Professional Kanban training leer je de basisprincipes van flow en hoe je deze kunt gebruiken om je teamproces efficiënter, voorspelbaarder en effectiever te maken. ProKanbanKanban is hard op weg de moderne manier te worden om de levering van klantwaarde door een organisatie te beheren. In de ‘always-on’-omgeving van vandaag de dag heb je duidelijke practices nodig die je vermogen om continu te leveren niet in de weg staan, maar die voldoende structuur bieden om iedereen op één lijn en gefocust te houden. De tweedaagse Applying Professional Kanban van Prowareness geeft je een diepgaande introductie in het verbeteren van de effectiviteit van je team door het toepassen van Kanban flow-principes. ONDERWERPEN:Kanban-theorie, -strategie en -praktijken - Kanban-praktijken toepassen - Workflowontwerp en visualisatie - Hoe een Kanban-systeem te verbeteren? - Hoe te beginnen? - Leg de basisprincipes van flow uit - Beschrijf de waarde van WiP-limieten - Maak een visueel bord om uw werk te beheren CERTIFICERING: Inclusief bij de training komt ook een gratis poging tot het behalen van het APK I examen en een gratis herkansing onder voorwaarde dat de eerste poging binnen twee weken na afloop van de training wordt afgenomen.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.