Digital Transformation training

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 377 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
30 dec. 2021
Toon rooster
event 30 december 2021, 09:00-16:30, Delft, Dag 1

Beschrijving

De Digital Transformation training van Prowareness is bedoeld voor managers die meer willen weten over de huidige digitale revolutie en de vervolgstappen op dit gebied voor hun organisatie.De eendaagse Digital Transformation training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op hoe je binnen je huidige organisatie kunt inspelen op de huidige digitale revolutie en wat relevante vervolgstappen kunnen zijn om hier juist op in te spelen. Tijdens de training leer je meer over hoe je Data, Customer Journey denken, Automation én Agile combineert om de concurrentie voor te blijven. Daarnaast krijg je een goed beeld van wat een Digital Transformation is, word je geïnspireerd door war stories over …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

De Digital Transformation training van Prowareness is bedoeld voor managers die meer willen weten over de huidige digitale revolutie en de vervolgstappen op dit gebied voor hun organisatie.De eendaagse Digital Transformation training is ontwikkeld door Prowareness en richt zich op hoe je binnen je huidige organisatie kunt inspelen op de huidige digitale revolutie en wat relevante vervolgstappen kunnen zijn om hier juist op in te spelen. Tijdens de training leer je meer over hoe je Data, Customer Journey denken, Automation én Agile combineert om de concurrentie voor te blijven. Daarnaast krijg je een goed beeld van wat een Digital Transformation is, word je geïnspireerd door war stories over Digital Transformations, krijg je handvatten voor het creëren van digitale capabilities in jouw organisatie en ken je de valkuilen die met Digital Transformations samenhangen. ONDERWERPEN: - Waarom zou je digital gaan? - Wat is een Digital Transformation? - Het Digital Transformation framework - Digitale bouwblokken gebruiken in een Digital Transformation - De grootste uitdagingen van een Digital Transformation CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het afronden van de training een certificaat als bewijs van deelname.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.