Kanban Systems Improvement virtual training - KSI

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 384 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
30 sep. 2021 tot 1 okt. 2021
Toon rooster
event 30 september 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 1 oktober 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2
placeVirtual
6 dec. 2021 tot 7 dec. 2021
Toon rooster
event 6 december 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 7 december 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2

Beschrijving

De virtuele gecertificeerde Kanban Systems Improvement training is bedoeld voor deelnemers die de KSD training gevolgd hebben en willen leren over de werking van Kanbansystemen.De virtuele tweedaagse Kanban Systems Improvement training richt zich op ontwikkelaars, projectsmanagers, ingenieurs, business analisten en CXO’s die ervaring hebben met Kanban en reeds de KSD training hebben gevolgd. Tijdens de virtuele training leer je over de uitrol en dagelijkse werking van een Kanbansysteem door middel van het combineren van theorie met de praktijk. Door het volgen van een virtuele training, ervaar je alle facilitatietechnieken en tools die onze trainers hiervoor gebruiken. Dit levert extra waard…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Scrum Master.

De virtuele gecertificeerde Kanban Systems Improvement training is bedoeld voor deelnemers die de KSD training gevolgd hebben en willen leren over de werking van Kanbansystemen.De virtuele tweedaagse Kanban Systems Improvement training richt zich op ontwikkelaars, projectsmanagers, ingenieurs, business analisten en CXO’s die ervaring hebben met Kanban en reeds de KSD training hebben gevolgd. Tijdens de virtuele training leer je over de uitrol en dagelijkse werking van een Kanbansysteem door middel van het combineren van theorie met de praktijk. Door het volgen van een virtuele training, ervaar je alle facilitatietechnieken en tools die onze trainers hiervoor gebruiken. Dit levert extra waarde op tegenover een fysieke training. ONDERWERPEN: - Het bouwen van een informatie flow: 7 Kanban Cadences - Omgaan met weerstand bij implementatie van limit Work-in-Progress - Begrijpen van asymmetrische betrokkenheid - Uitrol fasen voor een Kanban initiatief - Het ontwikkelen van servicegerichtheid - Kanban-waarden: een andere benadering van de invoering van Kanban - Scrumban case study - Manage evolutionaire verandering CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het volgen van de virtuele KSI een certificaat van deelname. Op het moment dat zowel de KMP1 en KMP2 gevolgd zijn, krijg je als deelnemer het Kanban University Kanban Management Professional certificaat.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.