Kanban System Design virtual training - KSD

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 382 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
23 sep. 2021 tot 24 sep. 2021
Toon rooster
event 23 september 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 24 september 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2
placeVirtual
29 nov. 2021 tot 30 nov. 2021
Toon rooster
event 29 november 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
event 30 november 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 2

Beschrijving

De tweedaagse virtuele Kanban System Design training is bedoeld voor deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Kanban en de fundamenten van de Kanbanmethode willen leren.De tweedaagse virtuele Kanban System Design training is bedoeld voor deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Kanban en werkzaam zijn als manager of ontwikkelaar. Tijdens de training ligt de focus op het leren van de fundamenten van de Kanbanmethode en het ontwerpen van een Kanban-systeem om flow in het werk te creëren. Je leert hoe je kunt omgaan met verschuivende prioriteiten en multitasking, hoe je kunt voorkomen dat werk zich opstapelt terwijl er gebrek aan werk is op andere plaatsen en hoe je flow…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Scrum Master.

De tweedaagse virtuele Kanban System Design training is bedoeld voor deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Kanban en de fundamenten van de Kanbanmethode willen leren.De tweedaagse virtuele Kanban System Design training is bedoeld voor deelnemers die voor het eerst in aanraking komen met Kanban en werkzaam zijn als manager of ontwikkelaar. Tijdens de training ligt de focus op het leren van de fundamenten van de Kanbanmethode en het ontwerpen van een Kanban-systeem om flow in het werk te creëren. Je leert hoe je kunt omgaan met verschuivende prioriteiten en multitasking, hoe je kunt voorkomen dat werk zich opstapelt terwijl er gebrek aan werk is op andere plaatsen en hoe je flow creëert in het werk en dit vervolgens uitwerkt. Door het volgen van een virtuele training, ervaar je alle facilitatietechnieken en tools die onze trainers hiervoor gebruiken. Dit levert extra waarde op tegenover een fysieke training. ONDERWERPEN: - Beheersing van Work-in-Progress: van push naar pull - Visualiseren van het werk: het ontwerpen van een planbord op de muur - Meten en beheren van flow: controle grafieken en flow diagrammen - Expliciet maken van werkwijzen: classes of service - Faciliteren van verandering en gezamenlijk verbeteren CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het afronden van de virtuele training een certificaat van deelname.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.