Kubernetes Fundamentals training

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Kubernetes Fundamentals training

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 400 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
14 feb. 2022
Toon rooster
event 14 februari 2022, 09:00-17:00, Virtual, Dag 1
placeUtrecht
11 mei. 2022
Toon rooster
event 11 mei 2022, 09:00-17:00, Utrecht, Dag 1
placeAmsterdam
29 jun. 2022
Toon rooster
event 29 juni 2022, 09:00-17:00, Amsterdam, Dag 1
placeDelft
27 jul. 2022
Toon rooster
event 27 juli 2022, 09:00-17:00, Delft, Dag 1
placeUtrecht
14 sep. 2022
Toon rooster
event 14 september 2022, 09:00-17:00, Utrecht, Dag 1
placeDelft
10 nov. 2022
Toon rooster
event 10 november 2022, 09:00-17:00, Delft, Dag 1

Beschrijving

De K8s fundamentals biedt een introductie in containerclusters - waarom het nodig is, hoe het helpt bij het automatiseren van deployment, schalen en management van gecontaineriseerde applicatiesDe Kubernetes fundamentals training van DevOn, de technische zusterorganisatie van Prowareness, biedt een introductie in containerclusters - waarom het nodig is, hoe het helpt bij het automatiseren van deployment, schalen en management van gecontaineriseerde applicaties, gepaard met veel hands-on oefeningen met Kubernetes (K8s), één van de meest populaire container beheersystemen. In deze training leer je… • Waarom containerbeheer belangrijk is • Kubernetes op te zetten op Linux met Minikube • Hoe con…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kubernetes, Cloud Computing, Amazon Web Services (AWS), Docker en Google Cloud.

De K8s fundamentals biedt een introductie in containerclusters - waarom het nodig is, hoe het helpt bij het automatiseren van deployment, schalen en management van gecontaineriseerde applicatiesDe Kubernetes fundamentals training van DevOn, de technische zusterorganisatie van Prowareness, biedt een introductie in containerclusters - waarom het nodig is, hoe het helpt bij het automatiseren van deployment, schalen en management van gecontaineriseerde applicaties, gepaard met veel hands-on oefeningen met Kubernetes (K8s), één van de meest populaire container beheersystemen. In deze training leer je… • Waarom containerbeheer belangrijk is • Kubernetes op te zetten op Linux met Minikube • Hoe containers in Kubernetes te onderhouden • Hoe een automatisch-schaalbaar, zelf-organiserend applicatiecluster te bouwen • Deploy, schaal en configureer applicaties in Kubernetes • Hoe data bij te houden in Kubernetes Trainingmateriaal • Eendaagse training en oefeningen • Slides van de training en de oefeningen Voorwaarden • Conceptuele kennis van containers • Docker kennis is NIET vereist • Bekend met Linux shell is een plus Publiek • Docker fans die de volgende stap willen zetten • DevOps engineers die richting production-grade container management willen gaan Hands-on In de hands-on gedeeltes van deze training ga je door de belangrijkste aspecten van Kube

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.