Leading with Agility ICP-LEA Training

Tijdsduur
Locatie
Op locatie
Startdatum en plaats

Leading with Agility ICP-LEA Training

Prowareness Agile Academy
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,2 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,2 (uit 463 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeDelft
7 okt. 2024 tot 9 okt. 2024
Toon rooster
event 7 oktober 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 1
event 8 oktober 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 2
event 9 oktober 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 3
placeDelft
9 dec. 2024 tot 11 dec. 2024
Toon rooster
event 9 december 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 1
event 10 december 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 2
event 11 december 2024, 09:00-17:00, Delft, Dag 3

Beschrijving

De gecertificeerde driedaagse Leading with Agility van Prowareness training is bedoeld voor voor professionals op elk niveau van een organisatie die leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen.De driedaagse Leading with Agility (LEA) training van Prowareness is bedoeld voor professionals op elk niveau die leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van personal, servant en transformational leadership. Leer hoe je cross-functionele teams kunt leiden, verschillende managementmethoden kunt toepassen en innovatie kunt stimuleren in agile of scrumteams. Onderwerpen zijn onder andere: organisatorische wendbaarheid, management en leiderschap, inzicht in vormen van mandaat en invloed, …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Agile Management, (Agile) Portfoliomanagement, Agile (algemeen), Agile Coach en Agile Marketing.

De gecertificeerde driedaagse Leading with Agility van Prowareness training is bedoeld voor voor professionals op elk niveau van een organisatie die leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen.De driedaagse Leading with Agility (LEA) training van Prowareness is bedoeld voor professionals op elk niveau die leiderschapsvaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van personal, servant en transformational leadership. Leer hoe je cross-functionele teams kunt leiden, verschillende managementmethoden kunt toepassen en innovatie kunt stimuleren in agile of scrumteams. Onderwerpen zijn onder andere: organisatorische wendbaarheid, management en leiderschap, inzicht in vormen van mandaat en invloed, emotionele intelligentie, mentale modellen, mindful leiderschap, jezelf kennen en leiden vanuit eigen waarden, effectieve communicatie en storytelling, vaardigheden van een Agile leider en het creëren van een omgeving waarin teams maximaal waarde leveren. Ook de verander- en transformatieaanpak en het verschil tussen managen en leiden van verandering komen aan bod. De Leading with Agility is geaccrediteerd door ICAgile en biedt een kans om kennis en vaardigheden te verdiepen zonder examenstress. Na succesvolle afronding ontvang je het door ICAgile erkende ICP-LEA certificaat.

UNLEASHING POTENTIAL
Wij willen professionals voorbereiden en klaar maken voor de dag van morgen. Ons uitgangspunt is just-in-time Blended Learning. We dagen professionals uit om te 'leren leren', hun competenties te verbeteren en om hun kennis te borgen.

Prowarenss Agile Academy biedt een breed scala trainingen: van operationeel tot en met strategisch, in zowel een business en IT context.  

EXPERTISE
Wij zijn specialist in classroom trainingen (virtueel en fysiek), e-learnings, competentie assessments, persoonlijk opleidingsadvies en L&D consultancy op het gebied van Agile, Lean, DevOps, Scrum, Kanban, Lean Startup, Scaling, SAFe, LeSS, Agile & Servant leadership, Agile HR, Agile L&D en Digital Transformations.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.