Team Kanban Practitioner virtual training - TKP

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Prowareness Agile Academy
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Prowareness Agile Academy heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 384 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #1 in Kwaliteit- & Projectmanagement en #1 beste grote opleider.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeVirtual
24 aug. 2021
Toon rooster
event 24 augustus 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
placeVirtual
27 sep. 2021
Toon rooster
event 27 september 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
placeVirtual
24 nov. 2021
Toon rooster
event 24 november 2021, 08:30-16:30, Virtual, Dag 1
placeVirtual
15 dec. 2021
Toon rooster
event 15 december 2021, 09:00-16:30, Virtual, Dag 1

Beschrijving

De virtuele gecertificeerde Team Kanban Practitioner training is bedoeld voor deelnemers die recent zijn begonnen met Kanban en meer handvatten zoeken om Kanban effectief toe te passen.De virtuele eendaagse Team Kanban Practitioner training richt zich op hoe je de wendbaarheid van je organisatie kunt vergroten met behulp van Kanban. De focus ligt op het belangrijkste uitgangspunt van Kanban: start met wat je nu doet. Tijdens de virtuele training leer je wat de Kanban principes zijn, hoe je door middel van Kanban je snelheid en wendbaarheid als organisatie vergroot, hoe je sneller inspeelt op veranderingen in de omgeving én heb je kennis opgedaan om je organisatie meer Agile te maken. Door he…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Kanban, Projectmanagement, Scrum, Scrum Product Owner en Scrum Master.

De virtuele gecertificeerde Team Kanban Practitioner training is bedoeld voor deelnemers die recent zijn begonnen met Kanban en meer handvatten zoeken om Kanban effectief toe te passen.De virtuele eendaagse Team Kanban Practitioner training richt zich op hoe je de wendbaarheid van je organisatie kunt vergroten met behulp van Kanban. De focus ligt op het belangrijkste uitgangspunt van Kanban: start met wat je nu doet. Tijdens de virtuele training leer je wat de Kanban principes zijn, hoe je door middel van Kanban je snelheid en wendbaarheid als organisatie vergroot, hoe je sneller inspeelt op veranderingen in de omgeving én heb je kennis opgedaan om je organisatie meer Agile te maken. Door het volgen van een virtuele training, ervaar je alle facilitatietechnieken en tools die onze trainers hiervoor gebruiken. Dit levert extra waarde op tegenover een fysieke training. ONDERWERPEN: - Wat is de Kanban methode? - De Kanban principes en toepasbaarheid op je werkzaamheden - De vier Kanban systemen en de inzet ervan CERTIFICERING: Deelnemers ontvangen na het succesvol afronden van het examen het door Kanban University erkende TKP certificaat.

De Agile Academy van Prowareness biedt meer dan 50 verschillende trainingen aan, van Scrum Master tot transitieleider. We zijn gespecialiseerd in trainingen, opleidingen en masterclasses op het gebied van Digital Transformations, Agile HR, Agile Marketing, Business Agility, Kanban, SAFe, Lean Startup, Continuous Delivery, Scrum, Agile Testing en Agile Leiderschap. Wil je liever een gepersonaliseerd leerplan? Ook hiervoor kan je bij ons terecht! 

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze training. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Kanban.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.