Lean IT Leadership

Type product
Tijdsduur

Lean IT Leadership

Quint
Logo van Quint
Opleiderscore: starstarstarstarstar 9,7 Quint heeft een gemiddelde beoordeling van 9,7 (uit 6 ervaringen)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Deze Lean Leadership training voor IT is uitermate geschikt voor managers en professionals die het voortouw willen nemen in het veranderproces van hun organisatie naar een Lean organisatie. Tijdens de training maken wij je vertrouwd met de belangrijkste begrippen rond Lean IT leiderschap. Bovendien leer je hoe je als leider deze kennis praktisch kunt vertalen naar de specifieke context van jouw organisatie. Daarnaast reiken wij je de A3 methode aan waarmee je jouw persoonlijke uitdagingen bij het ontwikkelen van Lean IT leiderschap kunt vastleggen en erover kunt communiceren. De training heeft als doel je meer inzicht te geven in Lean leiderschap, wat dit inhoudt voor jou en wat jouw rol is …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Lean management, Lean, Leiderschap, Business intelligence en Six Sigma.

Deze Lean Leadership training voor IT is uitermate geschikt voor managers en professionals die het voortouw willen nemen in het veranderproces van hun organisatie naar een Lean organisatie. Tijdens de training maken wij je vertrouwd met de belangrijkste begrippen rond Lean IT leiderschap. Bovendien leer je hoe je als leider deze kennis praktisch kunt vertalen naar de specifieke context van jouw organisatie. Daarnaast reiken wij je de A3 methode aan waarmee je jouw persoonlijke uitdagingen bij het ontwikkelen van Lean IT leiderschap kunt vastleggen en erover kunt communiceren. De training heeft als doel je meer inzicht te geven in Lean leiderschap, wat dit inhoudt voor jou en wat jouw rol is bij het ontwikkelen van andere leiders in de organisatie.

Waarom deze Lean IT Leadership training?

In elke publicatie over de toepassing van Lean principes binnen organisaties wordt verwezen naar het cruciale belang van leiderschap voor het slagen van dergelijke initiatieven, of het mislukken daarvan als het aan leiderschap ontbreekt. Dit is dan ook de reden waarom deze Lean IT Leadership training een prominente plaats heeft in het certificeringsschema van de Lean IT Association. Er zijn talloze publicaties verschenen over leiderschap, vele over leiderschap in de IT, beduidend minder over Lean leiderschap en slechts enkele over Lean leiderschap binnen de IT context. In deze Leadership training worden gepubliceerde ideeën over leiderschap, Lean leiderschap en leiderschap in de IT gecombineerd met praktijk ervaringen van Lean IT-professionals. Deelnemers krijgen zo een uitgebreide, veelzijdige kijk op Lean leiderschap binnen de IT.

Wat ga je leren?

  • Inzicht in het concept van Lean leiderschap;
  • Inzicht in de toepassing van Lean leiderschap in de IT context;
  • Toepassen van het Lean IT leiderschap ontwikkelingsmodel;
  • Ontwikkelen tot een Lean IT leider;
  • Anderen helpen om zich te ontwikkelen tot Lean IT leiders;
  • De visie en doelen van de organisatie op elkaar afstemmen;
  • Inzicht in het concept van organisatieverandering;
  • Inzicht in hoe je de leiding kunt nemen bij het veranderen van jouw organisatie.

Opzet Lean IT Leadership Training

De Lean IT Leadership training duurt drie dagen. Tijdens deze training gaan we uitgebreid in op de belangrijkste elementen van Lean leiderschap in de IT context zoals; het Leadership Development Model; zelfontwikkeling, het ontwikkelen van anderen, het bouwen van teams; het toepassen van Lean Leiderschap in de praktijk.

Vereiste voorkennis

Deelnemers dienen in het bezit te zijn van het IT Foundation certificaat.

​Lean IT Leadership certificering

Deze training bereidt je voor op het APMG Lean IT Leadership examen en de daarbij behorende certificering. De training is gebaseerd op de specificaties van de Lean IT Association (LITA). ​LITA bepaalt de standaarden op het gebied van Lean IT kennis en kunde. De kwaliteit van de training, het lesmateriaal en de trainers zijn beoordeeld en geaccrediteerd volgens LITA normen.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.