Opleiding Leiderschap & Vakmanschap in stakeholdermanagement

Niveau
Tijdsduur

Opleiding Leiderschap & Vakmanschap in stakeholdermanagement

Raakt
Logo van Raakt

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Deze opleiding richt zich op stakeholdermanagement en het verbinden van mensen, teams en organisaties aan een opgave, in project of programma. Wil je een echte stap in je persoonlijke ontwikkeling zetten, zodat je effectiever bent in een complexe omgeving met veel belangen dan heeft dit programma de ideale combinatie van vakinhoud en leiderschapsontwikkeling. Verbinding met de omgeving komt in onze ogen alleen tot stand als de stakeholdermanager zich bewust is van zijn of haar rol en zichzelf als 'instrument' gaat zien voor de totstandkoming van verbinding. Zelfkennis én vakkennis zijn onlosmakelijk verbonden in het ontwikkelen van de stakeholdermanager en als professional. De aspecten ‘Ken …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Stakeholdermanagement, PR (Public Relations) & Voorlichting, Bedrijfskunde, Beïnvloeden en Overtuigen.

Deze opleiding richt zich op stakeholdermanagement en het verbinden van mensen, teams en organisaties aan een opgave, in project of programma. Wil je een echte stap in je persoonlijke ontwikkeling zetten, zodat je effectiever bent in een complexe omgeving met veel belangen dan heeft dit programma de ideale combinatie van vakinhoud en leiderschapsontwikkeling. Verbinding met de omgeving komt in onze ogen alleen tot stand als de stakeholdermanager zich bewust is van zijn of haar rol en zichzelf als 'instrument' gaat zien voor de totstandkoming van verbinding. Zelfkennis én vakkennis zijn onlosmakelijk verbonden in het ontwikkelen van de stakeholdermanager en als professional. De aspecten ‘Ken jezelf’ en ‘Ken je vak’ vormen daarom de leidraad van het programma. De hoofdthema’s zijn: Verbinding maken, Regie voeren en Resultaten boeken. Deze worden benaderd vanuit twee invalshoeken; 'Ken jezelf' en 'Ken je vak'. De opleiding bestaat uit een intakegesprek en drie modules van twee dagen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op, en delen ze met Raakt, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.