Van Excuus Truus naar Actieve Arie

Type product
Tijdsduur

Van Excuus Truus naar Actieve Arie

Ready2Improve
Logo van Ready2Improve

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Excuus Truus & Actieve Arie:

De maatschappij waarin we tegenwoordig leven zorgt er voor dat we steeds minder bewegen en steeds meer in de verleiding raken om te blijven zitten. Inmiddels weten we dat zitten het nieuwe roken is. Jaarlijks sterven er meer en meer mensen als gevolg van te weinig beweging. Een actieve werkstijl aanleren is dus super belangrijk om gezond te blijven. In deze workshop van 1,5 tot 2 uur ga je actief aan de slag om van een Excuus Truus te transformeren naar een Actieve Arie. Je wordt door middel van creatieve werkvormen, samen met de andere workshop deelnemers, uitgedaagd om na te denken waar je zelf excuusjes over maakt en hoe je door kleine aanpassingen een actie…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Excuus Truus & Actieve Arie:

De maatschappij waarin we tegenwoordig leven zorgt er voor dat we steeds minder bewegen en steeds meer in de verleiding raken om te blijven zitten. Inmiddels weten we dat zitten het nieuwe roken is. Jaarlijks sterven er meer en meer mensen als gevolg van te weinig beweging. Een actieve werkstijl aanleren is dus super belangrijk om gezond te blijven. In deze workshop van 1,5 tot 2 uur ga je actief aan de slag om van een Excuus Truus te transformeren naar een Actieve Arie. Je wordt door middel van creatieve werkvormen, samen met de andere workshop deelnemers, uitgedaagd om na te denken waar je zelf excuusjes over maakt en hoe je door kleine aanpassingen een actieve levenshouding aan kunt leren. Deze workshop is interactief en zet jou echt in de actiestand.

  • inzicht in wat sedentair gedrag is;
  • inzicht in eigen excuses om niet te bewegen;
  • inzicht in negatieve gezondheidseffecten van sedentair gedrag;
  • onderzoeken van mogelijkheden om in beweging te komen op 4 terreinen: in je priveleven, in je dagelijkse woon-werkverkeer, tijdens je werk en tijdens je pauze

"Doordat we in de workshop op een creatieve manier met elkaar samen op zoek gingen naar wat ons zou helpen om meer te bewegen tijdens onze dag kwamen we op oplossingen die we niet van tevoren konden bedenken. Inmiddels hebben we een aanvraag bij facilitair gedaan voor een hinkelbaan in de gang."

Er zijn nog geen ervaringen.

    Deel je ervaring

    Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

    Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.