Windows Communication Foundation 4.0 Introduction (in-company)

Type product
Tijdsduur
Logo van Reflection IT
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 Reflection IT heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: incompany training nodig? Vraag een offerte aan bij meerdere aanbieders!

Beschrijving

Omschrijving

Windows Communication Foundation (WCF) is Microsoft’s framework voor het bouwen van gedistribueerde systemen. WCF bouwt voort op de uitgebreide set van bestaande distributie mechanismes en stroomlijnt deze. Hieronder vallen ook ASP.NET Web services en .NET Remoting. WCF maakt het de ontwikkelaars mogelijk om met behulp van een enkel eenvoudig programmeermodel, transactionele toepassingen te bouwen die veilig, betrouwbaar en configureerbaar zijn. Omdat WCF de WS-* series van Xml Web service standaarden ondersteunt, maakt het samenwerking met andere platformen en technologieen mogelijk. Deze introductie training behandelt de belangrijkste technologieen en bevat voorbeelden en oefe…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Microsoft Windows Communication Foundation, Microsoft .NET (2.0), ASP (.NET), PHP en Programmeren (algemeen).

Omschrijving

Windows Communication Foundation (WCF) is Microsoft’s framework voor het bouwen van gedistribueerde systemen. WCF bouwt voort op de uitgebreide set van bestaande distributie mechanismes en stroomlijnt deze. Hieronder vallen ook ASP.NET Web services en .NET Remoting. WCF maakt het de ontwikkelaars mogelijk om met behulp van een enkel eenvoudig programmeermodel, transactionele toepassingen te bouwen die veilig, betrouwbaar en configureerbaar zijn. Omdat WCF de WS-* series van Xml Web service standaarden ondersteunt, maakt het samenwerking met andere platformen en technologieen mogelijk. Deze introductie training behandelt de belangrijkste technologieen en bevat voorbeelden en oefeningen. Daarbij wordt de nieuwste mogelijkheden van het .NET 4.0 Framework en Visual Studio 2010 gebruikt.

Inhoud

  • Basic Principles of WCF: Clients and Services, Endpoints (Address, Binding, Contract), Behaviours, Hosting
  • IIS Hosted WCF Services: Create WCF Service, Protocol Mappings, Create Client (Proxy, Async)
  • Self Hosted WCF Services: WCF Library Project (WcfSvcHost.exe and WcfTestClient.exe), Add TCP Binding (SvcConfigEditor.exe), Self Hosted Console Application, Compare performance Http vs Tcp
  • Advanced Topics: Default EndPoints, ChannelFactory, DataContract, Instance Management, ExceptionHandling & Faults, Metadata, ASP.NET Compatibility Mode, WCF in Shared ASP.NET Hosting, HTTP Monitoring
  • WCF REST Services: WCF REST Service Template, Caching, HTTP Client (WCF Starter Kit)
  • WCF Data Services: OData, Data Source Providers, Service Operations, Interceptors, Client Libraries (.NET, JSON & JQuery Templates)

Voorkennis

Deelnemers moet een gedegen kennis van .NET hebben en hoe .NET toepassingen kunnen worden gemaakt met C#. Kennis van gedistribueerde systemen en van Web services is erg handig, maar niet noodzakelijk.

Lesmateriaal

Wat Reflection IT bijzonder maakt, is ons lesmateriaal. Dat ontwikkelen we zelf. Het standaard Microsoft Official Curriculum(MOC) dat veel opleiders gebruiken, vinden we namelijk te beperkt. We passen ons lesmateriaal voor en na een training steeds aan. Want iedere opleidingsvraag is weer anders en iedere training levert nieuwe inzichten op. Die verwerken we meteen. Net als alle ontwikkelingen in softwaretechnologieën en toepassingen daarvan. We maken ons materiaal in het Engels en geven er in het Nederlands of Engels uitleg bij. Als cursist krijgt u natuurlijk al het materiaal mee naar huis.

Training bij Reflection IT

De training kan op 2 manieren gegeven worden.

  • Als een in-company training in Nederland en België bij u op locatie voor een groep van 3 tot maximaal 12 deelnemers.
  • Als een small-group training in ons kantoor in Asten voor 1 tot maximaal 4 deelnemers, mogelijk van verschillende bedrijven. Data in overleg. Ook bij 1 deelnemer gaat de training door.

Indien u specifieke wensen heeft, helpen wij u graag bij het samenstellen van een maatwerktraining.

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.