Remarcable trainingen

Adres:

Pegasusstraat 202
2401HZ Alphen a/d Rijn

Beschrijving

Beter kleine stapjes wel, dan grote nog niet…

Tijdens een Remarcable training word je geïnspireerd om kleine stapjes buiten je comfortzone te zetten. Met nieuwe inzichten en praktische vaardigheden ga je tijdens en na afloop van je training concreet aan de slag.
Zo realiseer je jouw persoonlijke en zakelijke doelen…!

Remarcable trainingen is opgezet door Marc van Katwijk. Van Katwijk wil zo veel…

Lees de volledige beschrijving

Beter kleine stapjes wel, dan grote nog niet…

Tijdens een Remarcable training word je geïnspireerd om kleine stapjes buiten je comfortzone te zetten. Met nieuwe inzichten en praktische vaardigheden ga je tijdens en na afloop van je training concreet aan de slag.
Zo realiseer je jouw persoonlijke en zakelijke doelen…!

Remarcable trainingen is opgezet door Marc van Katwijk. Van Katwijk wil zo veel mogelijk organisaties laten profiteren van het resultaat van zijn bijzondere trainingswijze.

Remarcable Trainingen

Remarcable trainingen biedt trainingen aan op het gebied van Communicatie, Management, Teamontwikkeling en Sales. De rode draad in deze trainingen is: persoonlijke en zakelijke groei. Tijdens de bijeenkomsten staan de persoonlijke leerdoelen centraal, dus daar wordt het programma op aangepast. De deelnemer staat dus centraal en niet het programma!

Reflectie, inzicht en bewustwording zijn de kenmerken van een Remarcable training. Marc van Katwijk, trainer: “Ik leer de deelnemers geen kunstjes. Aangeleerde kunstjes leer je namelijk ook zo weer af…”

Bewustwording
Remarcable werkt aan bewustwording van het eigen gedrag omdat dat alleen de mogelijkheid biedt om uit onbewuste gedragspatronen te stappen. Deze onbewuste patronen leiden namelijk vaak tot ‘meer van hetzelfde’.

Remarcable leert te ontdekken dat er meer wegen naar Rome leiden. Kiezen voor een andere (effectievere) weg vergroot mogelijkheden en verbetert de relaties en resultaten.

Interactief
De trainingen zijn interactief en maken vaak op confronterende wijze duidelijk hoe je moeiteloos je doelen bereikt. Je leert hoe je in je eigen stijl je effectiviteit in lastige situaties vergroot en hoe je het voor jezelf minder ingewikkeld kan maken. Een Remarcable training is concreet en praktijkgericht. Een flexibele, dynamische ervaring waarbij je continue feedback krijgt.

Remarcable gebruikt hooguit 20% van de tijd voor theorie, de overige 80% besteden de trainers aan interactieve praktijkgerichte oefeningen. Daardoor ben je continue actief bij de training betrokken en leer je doorlopend met en van elkaar.

Praktijkgericht
Omdat er gewerkt wordt met je eigen praktijkcases, kunnen inzichten en vaardigheden direct na de training worden vertaald naar je dagelijkse praktijk.

Wie is Marc?

Marc van Katwijk (1966) heeft in het bedrijfsleven veel management- en trainingswerkzaamheden verricht. Hij was vooral gefascineerd door de ontwikkeling van mensen, teams en organisaties. Tijdens die 15 jaar van leiding geven en trainen ontwikkelde hij een onderscheidende en succesvolle eigen stijl en methodiek, later omgedoopt tot de ‘remarcable’ stijl.

Succesvol
Het trainen beviel Marc zo goed en verliep zo succesvol dat hij in 2005 besloot om als zelfstandige te beginnen met ‘Remarcable Trainingen’ om zo een meer divers publiek te bereiken. Hij wil zo veel mogelijk mensen, teams en organisaties laten profiteren van het resultaat van zijn bijzondere trainingswijze.

Juiste snaar
Marc is een trainer die je op het juiste moment weet te raken. Zijn training blijft je altijd bij. Inmiddels is hij een veelgevraagd trainer voor diverse organisaties in verschillende branches en traint hij bovendien regelmatig ervaren en startende trainers.

Aansprekende stijl
Remarcable trainingen draait nu al weer enige jaren. De deelnemers zijn erg positief over Marc’s aansprekende stijl van trainen en coachen. Het plezier waarmee Marc traint en spreekt en zijn feeling met de ‘echte’ praktijk straalt af op alle aanwezigen … dat is misschien wel één van de grootste krachten achter het succes van Remarcable trainingen.

Boek 'Commercieel luisteren'

Marc van Katwijk heeft zijn ervaring ook gebruikt voor het publiceren van het boek ‘Commercieel luisteren’. Een boek over oenen, kampioenen en strandballen. Nieuwsgierig geworden?

Ervaring met Remarcable trainingen?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Remarcable trainingen? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze adviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 86.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel je opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel met een Springest adviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 110.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, gratis annuleren is mogelijk!