Effectief leidinggeven op afstand

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
25 nov. 2021
Toon rooster
event 25 november 2021, 09:30-16:00, Utrecht
computer Online: Webinar
25 nov. 2021
Toon rooster
event 25 november 2021, 09:30-16:00, Webinar

Beschrijving

Help uw team op afstand door deze crisistijd!

Door de coronacrisis zijn veel medewerkers gedwongen om digitaal vanuit huis te werken. Hierdoor ontstaan nieuwe manieren van samenwerken. En voor managers en leidinggevenden komt daar een nieuwe dimensie bij, namelijk leidinggeven op afstand. Het vergt veel van uw vaardigheden als leidinggevende om in deze context te functioneren en een meerwaarde te blijven voor uw medewerkers en voor uw organisatie. In deze training krijgt u praktische handvatten én de benodigde theoretische onderbouwing om succesvol uw team op afstand aan te sturen. Door de inzet van verschillende werkvormen en met een goede balans tussen praktische en theoretische elementen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Help uw team op afstand door deze crisistijd!

Door de coronacrisis zijn veel medewerkers gedwongen om digitaal vanuit huis te werken. Hierdoor ontstaan nieuwe manieren van samenwerken. En voor managers en leidinggevenden komt daar een nieuwe dimensie bij, namelijk leidinggeven op afstand. Het vergt veel van uw vaardigheden als leidinggevende om in deze context te functioneren en een meerwaarde te blijven voor uw medewerkers en voor uw organisatie. In deze training krijgt u praktische handvatten én de benodigde theoretische onderbouwing om succesvol uw team op afstand aan te sturen. Door de inzet van verschillende werkvormen en met een goede balans tussen praktische en theoretische elementen, ervaart u uw eigen kwaliteiten en valkuilen in de praktijk. U ontdekt hoe u effectief en efficiënt kunt zijn in deze tijd en u leert te communiceren op een manier waarop uw boodschap overkomt en er geen misverstanden ontstaan. Zorg dus voor een waardevolle bijdrage als leidinggevende in deze crisistijd!

Bestemd voor

Iedereen die leiding geeft aan medewerkers die thuiswerken.

Certificaat

Na de training krijgt u een certificaat van deelname.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rendement Uitgeverij BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.