Fiscale (eindejaars)actualiteiten

Niveau
Tijdsduur

Fiscale (eindejaars)actualiteiten

Rendement Uitgeverij BV
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 6 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Volledig op de hoogte het nieuwe jaar in!

Het einde van het jaar is voor ondernemers hét moment om de fiscale positie – zowel zakelijk als privé – onder de loep te nemen. Rondom de jaarwisseling worden er ieder jaar weer vele wijzigingen doorgevoerd in onze fiscale wetgeving. Ondernemers en particulieren moeten tijdig op al die wijzigingen inspelen om de belastingdruk over het lopende jaar te beperken en goed voorbereid op de nieuwe fiscale regelingen het nieuwe jaar in te gaan. De training Fiscale (eindejaars)actualiteiten biedt u een overzicht van de fiscale wijzigingen per 1 januari 2021. Ook hoort u diverse maatregelen die u nog dit jaar kunt oppakken om de belastingdruk over het lopend…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Fiscaal, Actualiteiten, Fiscaal recht, Belastingrecht en Internationaal Belastingrecht.

Volledig op de hoogte het nieuwe jaar in!

Het einde van het jaar is voor ondernemers hét moment om de fiscale positie – zowel zakelijk als privé – onder de loep te nemen. Rondom de jaarwisseling worden er ieder jaar weer vele wijzigingen doorgevoerd in onze fiscale wetgeving. Ondernemers en particulieren moeten tijdig op al die wijzigingen inspelen om de belastingdruk over het lopende jaar te beperken en goed voorbereid op de nieuwe fiscale regelingen het nieuwe jaar in te gaan. De training Fiscale (eindejaars)actualiteiten biedt u een overzicht van de fiscale wijzigingen per 1 januari 2021. Ook hoort u diverse maatregelen die u nog dit jaar kunt oppakken om de belastingdruk over het lopende jaar te verminderen.

Bestemd voor 

  • Ondernemers met een BV
  • Ondernemers met een eenmanszaak
  • Fiscalisten
  • Accountants en assistent-accountants
  • Adviseurs van ondernemers
  • Particulieren

Docent

Hans Zwagemaker

PE-punten

6 punten voor het Register Belastingadviseurs (RB)
6 punten voor de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA)

Inhoud

De concrete onderwerpen worden na Prinsjesdag bekendgemaakt.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rendement Uitgeverij BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.