Online marketing 3.0

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
12 dec. 2019

Beschrijving

Inleiding

Het samenstellen van een optimale en succesvolle online marketingmix blijkt in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. Het vakgebied online marketing maakt het ook niet eenvoudiger, doordat het continu in beweging is en er steeds meer online mogelijkheden bijkomen. Maar dit laatste biedt ook zeker kansen. Door het kiezen van het juiste (online) kanaal, kunt u uw doelgroep veel directer en effectiever bereiken. Tijdens de training ‘Online marketing in de praktijk’ krijgt u daarom eerst een overzicht van alle mogelijkheden en onmogelijkheden van online marketing. Daarnaast leert u deze mogelijkheden toepassen op uw eigen marketingactiviteiten, zodat u met een geheel aangescherpt onli…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Campagne management, Online marketing, Reputatiemanagement, SEO en Google Analytics.

Inleiding

Het samenstellen van een optimale en succesvolle online marketingmix blijkt in de praktijk vaak lastiger dan gedacht. Het vakgebied online marketing maakt het ook niet eenvoudiger, doordat het continu in beweging is en er steeds meer online mogelijkheden bijkomen. Maar dit laatste biedt ook zeker kansen. Door het kiezen van het juiste (online) kanaal, kunt u uw doelgroep veel directer en effectiever bereiken. Tijdens de training ‘Online marketing in de praktijk’ krijgt u daarom eerst een overzicht van alle mogelijkheden en onmogelijkheden van online marketing. Daarnaast leert u deze mogelijkheden toepassen op uw eigen marketingactiviteiten, zodat u met een geheel aangescherpt online marketingplan naar huis gaat. 

Bestemd voor

Deze opleiding is bestemd voor iedereen die betrokken is bij of verantwoordelijk is voor (online) marketing binnen een organisatie.

Onderwijsvorm

Klassikaal

Aantal praktijkbijeenkomsten

1 bijeenkomst (2 dagdelen)

Certificaat

Na de training krijgt u een certificaat van deelname.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rendement Uitgeverij BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.