OR & Financiën

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeUtrecht
18 nov. 2021
Toon rooster
event 18 november 2021, 09:30-16:00, Utrecht
computer Online: Webinar
18 nov. 2021
Toon rooster
event 18 november 2021, 09:30-16:00, Webinar

Beschrijving

Inleiding

Voor uw OR-werk is het belangrijk op de hoogte te zijn van de financiële situatie in uw organisatie. Maar in de praktijk blijkt dat de meeste ondernemingsraden niet over voldoende financiële en economische kennis beschikken. Daarom organiseert Rendement de training OR & Financiën. In één dag weet u precies welke gegevens u nodig heeft en hoe u hier een conclusie uit kunt trekken. Alleen met de juiste informatie kunt u tijdig eventuele financiële problemen herkennen. Het is dus noodzakelijk dat u de benodigde informatie krijgt van de financiële en HR-afdeling. Wij leren u hierbij optimaal gebruik te maken van uw bevoegdheden. Daarnaast maken wij u bekend met de meest gebruikte term…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inleiding

Voor uw OR-werk is het belangrijk op de hoogte te zijn van de financiële situatie in uw organisatie. Maar in de praktijk blijkt dat de meeste ondernemingsraden niet over voldoende financiële en economische kennis beschikken. Daarom organiseert Rendement de training OR & Financiën. In één dag weet u precies welke gegevens u nodig heeft en hoe u hier een conclusie uit kunt trekken. Alleen met de juiste informatie kunt u tijdig eventuele financiële problemen herkennen. Het is dus noodzakelijk dat u de benodigde informatie krijgt van de financiële en HR-afdeling. Wij leren u hierbij optimaal gebruik te maken van uw bevoegdheden. Daarnaast maken wij u bekend met de meest gebruikte termen en geven wij u praktische tips bij het analyseren van de financiële gegevens. Daarbij maken wij gebruik van eenvoudige OR-ratio’s. Hierdoor kunt u op een makkelijke manier uitrekenen hoe u organisatie er echt voorstaat. Wij zorgen er dus voor dat u de financiële kennis in huis heeft waar u als OR-lid echt iets mee kunt.

Bestemd voor

De opleiding OR & Financiën is bestemd voor zowel beginnende als ervaren OR-leden.

Onderwijsvorm

Klassikaal

Aantal praktijkbijeenkomsten

1 bijeenkomst (2 dagdelen)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rendement Uitgeverij BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.