OR & Verkiezingen

Niveau
Tijdsduur
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,2 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8,2 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Inleiding

Tijdens OR-verkiezingen krijgen werknemers de kans om nieuwe OR-leden te kiezen. Het is de bedoeling dat de (nieuwe) OR een goede afspiegeling is van de organisatie. Voor zowel de achterban, de bestuurder als de OR zelf is het dus belangrijk dat de juiste werknemers worden gekozen. Een eerlijke en succesvolle verkiezing is hierbij een must. Daarom organiseert Rendement de praktijkgerichte ééndaagse training OR & Verkiezingen. Tijdens de training OR & Verkiezingen zorgen wij ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle wettelijke procedures rondom de OR-verkiezingen. Daarnaast spelen creativiteit, organisatie en planning van een campagne een grote rol. Dit geldt zowel voor het …

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Inleiding

Tijdens OR-verkiezingen krijgen werknemers de kans om nieuwe OR-leden te kiezen. Het is de bedoeling dat de (nieuwe) OR een goede afspiegeling is van de organisatie. Voor zowel de achterban, de bestuurder als de OR zelf is het dus belangrijk dat de juiste werknemers worden gekozen. Een eerlijke en succesvolle verkiezing is hierbij een must. Daarom organiseert Rendement de praktijkgerichte ééndaagse training OR & Verkiezingen. Tijdens de training OR & Verkiezingen zorgen wij ervoor dat u volledig op de hoogte bent van alle wettelijke procedures rondom de OR-verkiezingen. Daarnaast spelen creativiteit, organisatie en planning van een campagne een grote rol. Dit geldt zowel voor het werven van nieuwe kandidaten als voor de daadwerkelijke nieuwe OR-leden. Wij geven u praktische tips en tools die zorgen voor een opvallende en geslaagde campagne.

Bestemd voor

Deze training is bestemd voor zowel beginnende als ervaren OR-leden.

Onderwijsvorm

Klassikaal

Aantal praktijkbijeenkomsten

1 bijeenkomst (2 dagdelen)

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rendement Uitgeverij BV, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.