Doelgericht rapporteren

Niveau
Tijdsduur
Startdatum en plaats
Logo van Rendement Uitgeverij BV
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8 Rendement Uitgeverij BV heeft een gemiddelde beoordeling van 8 (uit 4 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Utrecht
6 jun. 2019
Utrecht
12 dec. 2019

Beschrijving

Inleiding

Van u als financieel professional wordt steeds meer verwacht. Uw rapportages zijn namelijk van grote invloed voor de toekomst van uw organisatie. Het is dus noodzakelijk dat uw financiële gegevens overzichtelijk en eenvoudig worden overgebracht. Zeker omdat uw directie vaak niet over de juiste financiële kennis beschikt. Rendement helpt u hierbij met de training ‘Rapporteren voor financials’. In één dag leert u de juiste selecties te maken in Excel en deze te koppelen aan Word, zodat uw cijfers correct, snel en duidelijk in Word-rapporten komen te staan. Daarnaast leert u ook de koppeling naar PowerPoint te maken, waardoor u op een eenvoudige, boeiende en efficiënte manier uw fina…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Inleiding

Van u als financieel professional wordt steeds meer verwacht. Uw rapportages zijn namelijk van grote invloed voor de toekomst van uw organisatie. Het is dus noodzakelijk dat uw financiële gegevens overzichtelijk en eenvoudig worden overgebracht. Zeker omdat uw directie vaak niet over de juiste financiële kennis beschikt. Rendement helpt u hierbij met de training ‘Rapporteren voor financials’. In één dag leert u de juiste selecties te maken in Excel en deze te koppelen aan Word, zodat uw cijfers correct, snel en duidelijk in Word-rapporten komen te staan. Daarnaast leert u ook de koppeling naar PowerPoint te maken, waardoor u op een eenvoudige, boeiende en efficiënte manier uw financiële gegevens kan toelichten. Kortom: in één dag alles wat u nodig heeft voor een professionele presentatie - van rapport tot dia-presentatie - van uw financiële gegevens.

Bestemd voor

De training ‘Rapporteren voor financials’ is bestemd voor financials en managers die minder tijd willen besteden aan het rapporteren van hun financiële gegevens.

Certificaat

Na de trainingsdag krijgt u een certificaat van deelname.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Heb je een vraag? Onze adviseurs helpen je graag. Bel ons op 085 7440830 of e-mail naar info@springest.nl.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
infoEr is een telefoonnummer vereist om deze informatieaanvraag in behandeling te nemen. (optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heeft u nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.