Leerdag Mediastrategie

Niveau
Tijdsduur

Leerdag Mediastrategie

RondomNIEUWS
Logo van RondomNIEUWS

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

Beschrijving

Uw bedrijf, product of dienst in het nieuws? Met een nieuwe blik op uw eigen persbericht leert u hoe u effectief de media benadert en de aandacht van de journalist trekt. Tijdens de leerdag Mediastrategie maakt voormalig FD journalist Anna van Os van RondomNIEUWS u wegwijs in de journalistiek en leert u nieuws maken in één dag. Bent u verantwoordelijk voor... ...de externe communicatie of publiciteit? ...het mediabeleid? ...de marketing? ...de contacten met de pers? Wilt u dat uw persbericht door de krant wordt opgepikt? In één dag... ...wordt u wegwijs gemaakt in medialand ...krijgt u inzicht in nieuws ...kunt u een effectief persbericht schrijven ...kunt u zich inleven in h…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Mediatraining, Omgaan met, Presenteren, PR (Public Relations) & Voorlichting en Schrijven voor het web.

Uw bedrijf, product of dienst in het nieuws? Met een nieuwe blik op uw eigen persbericht leert u hoe u effectief de media benadert en de aandacht van de journalist trekt. Tijdens de leerdag Mediastrategie maakt voormalig FD journalist Anna van Os van RondomNIEUWS u wegwijs in de journalistiek en leert u nieuws maken in één dag. Bent u verantwoordelijk voor... ...de externe communicatie of publiciteit? ...het mediabeleid? ...de marketing? ...de contacten met de pers? Wilt u dat uw persbericht door de krant wordt opgepikt? In één dag... ...wordt u wegwijs gemaakt in medialand ...krijgt u inzicht in nieuws ...kunt u een effectief persbericht schrijven ...kunt u zich inleven in het journalistieke denkproces ...weet u hoe u een relatie opbouwt met de pers ...delen ik mijn tips & trics

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)

Aanmelden voor nieuwsbrief

We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.