Bevlogen Leiderschap Exclusieve Coaching

Logo van Roodzant Training Coaching & Advies
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9,3 Roodzant Training Coaching & Advies heeft een gemiddelde beoordeling van 9,3 (uit 11 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, startdatum, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Dit product heeft geen vaste startdata en/of plaatsen.Vraag informatie aan over deze Coaching

Roodzant Training Coaching & Advies biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: Amsterdam, Utrecht

Beschrijving

Ik werk met bewezen technieken en methodes. Daarom geef ik resultaatgarantie op al mijn programma's, trainingen en events

Ik heb vele leidinggevenden in organisaties ontmoet en gesproken. Veelal spreken zij de oprechte wens uit om betere resultaten neer te willen zetten. Voor zichzelf en voor hun team. Met de beste bedoelingen volgen zij vakinhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen. En zijn in eerste instantie écht gemotiveerd om hier in de praktijk mee aan het werk te gaan. Maar gedragsverandering blijkt vaak lastig. Zeker wanneer je dagelijkse realiteit uitdagend, hectisch en stressvol is. Keer op keer blijkt dat het veranderen van zaken buiten henzelf, niet de oplossing is. Leiding geven aan anderen kan pas effectief wanneer je glashelder hebt hoe je leiding geeft aan jezelf. Persoonlijk leiderschap d…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leiderschap, Strategisch management, Motiveren, Teambuilding en Operationeel management.

Ik werk met bewezen technieken en methodes. Daarom geef ik resultaatgarantie op al mijn programma's, trainingen en events

Ik heb vele leidinggevenden in organisaties ontmoet en gesproken. Veelal spreken zij de oprechte wens uit om betere resultaten neer te willen zetten. Voor zichzelf en voor hun team. Met de beste bedoelingen volgen zij vakinhoudelijke cursussen en vaardigheidstrainingen. En zijn in eerste instantie écht gemotiveerd om hier in de praktijk mee aan het werk te gaan. Maar gedragsverandering blijkt vaak lastig. Zeker wanneer je dagelijkse realiteit uitdagend, hectisch en stressvol is. Keer op keer blijkt dat het veranderen van zaken buiten henzelf, niet de oplossing is. Leiding geven aan anderen kan pas effectief wanneer je glashelder hebt hoe je leiding geeft aan jezelf. Persoonlijk leiderschap dus. En dat vraagt om aandacht voor je binnenwereld.

Stevig en bevlogen leiding geven aan anderen is een natuurlijk gevolg van ontwikkeling van persoonlijk leiderschap. Natuurlijk is het essentieel dat je ook over de juiste ‘gereedschappen’ beschikt, zoals effectieve communicatie en krachtige gesprekstechnieken. Maar als je verzuimd om als leidinggevende aandacht te besteden aan jouw persoonlijk leiderschap, dan loop je daarin uiteindelijk vast. In mijn programma’s, trainingen en coachtrajecten besteed ik daarom altijd aandacht aan beide aspecten. En dat vraagt iets van de deelnemer. Het is nodig dat je verantwoordelijkheid neemt voor je eigen leerproces. Wanneer je bereid bent om dát te doen, dan zijn we een match en is resultaat in samenwerking gegarandeerd.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.