Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education

Adres:

Bayle Building
Burgemeester Oudlaan 50

3062 PA Rotterdam

Beschrijving

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) wordt consequent gerekend tot de top 10 meest toonaangevende business schools van Europa. RSM biedt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en opleidingen ter verdere bevordering van excellentie in alle aspecten van management. RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel…

Lees de volledige beschrijving

Rotterdam School of Management, Erasmus University (RSM) wordt consequent gerekend tot de top 10 meest toonaangevende business schools van Europa. RSM biedt baanbrekend wetenschappelijk onderzoek en opleidingen ter verdere bevordering van excellentie in alle aspecten van management. RSM is gevestigd in de internationale havenstad Rotterdam, een bruisend knooppunt van bedrijven, logistiek en handel. RSM richt zich op het ontwikkelen van zakelijke leiders die streven naar internationale carrières en die door hun innovatieve ideeën kunnen werken aan een duurzame toekomst. RSM heeft een ruim aanbod van bachelor, master, MBA, PhD en executive programma's van het hoogste niveau. Studievoorlichting en activiteiten van RSM voor toekomstige studenten, executives en alumni worden ook aangeboden vanuit ons kantoor in Chengdu, China.

RSM Executive Education helpt professionals op ieder punt in hun carrière om hun leiderschapsvermogen en zakelijke vaardigheden verder te ontwikkelen om complexe uitdagingen aan te pakken. Het portfolio van gespecialiseerde korte open programma’s is gebaseerd op baanbrekend onderzoek en geeft deelnemers nieuwe perspectieven en kennis die direct in praktijk kunnen worden toegepast. Programma’s worden aangeboden in Rotterdam of op locatie.

 

Ervaring met Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education?

Heb je een training, opleiding of cursus gevolgd bij Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education? Help anderen en deel je ervaring op Springest!

Als dank doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Keurmerken

Springest helpt je groeien.

Springest is de site waar je alles vindt om naast je werk te leren. Voor particulieren én organisaties. Lees ervaringen van andere deelnemers en overleg met onze leeradviseurs.

 • Alles waarvan je verder kunt leren

  Meer dan 50.000 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en incompany trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven

  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Gratis informatie aanvragen

  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Ervaringen van deelnemers

  Ruim 74.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Ook voor leren in je organisatie

  Volumekorting, incompany training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.
 • Inschrijven met laagste prijsgarantie

  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, meestal gratis annuleren!