Finance voor Ervaren Managers (Finance for Senior Managers)

Niveau
Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats
Logo van Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education
Opleiderscore: starstarstarstarstar_half 9 Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education heeft een gemiddelde beoordeling van 9 (uit 14 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

placeRotterdam
3 mrt. 2021 tot 5 mrt. 2021
placeRotterdam
24 nov. 2021 tot 26 nov. 2021

Beschrijving

Ontwikkel know-how over financiële overzichten, investeringsbeslissingen en management op basis van waarde om je carrière een boost te geven.

Leer de ‘taal van financiën’ binnen de bedrijfswereld

Je moet als senior manager immers aspecten van financiën begrijpen en toepassen om geslaagde beslissingen te nemen. In deze driedaagse, Engelstalige cursus leer je de benodigde financiële concepten en vaardigheden om effectief met je collega's van financiën en accounting samen te werken. Deze kennis is noodzakelijk voor besluiten en acties zoals het starten van een nieuw product of een nieuwe dienst, investeren in nieuwe productiefaciliteiten, acquisitie doen of het afstoten van bedrijfsonderdelen…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Ontwikkel know-how over financiële overzichten, investeringsbeslissingen en management op basis van waarde om je carrière een boost te geven.

Leer de ‘taal van financiën’ binnen de bedrijfswereld

Je moet als senior manager immers aspecten van financiën begrijpen en toepassen om geslaagde beslissingen te nemen. In deze driedaagse, Engelstalige cursus leer je de benodigde financiële concepten en vaardigheden om effectief met je collega's van financiën en accounting samen te werken. Deze kennis is noodzakelijk voor besluiten en acties zoals het starten van een nieuw product of een nieuwe dienst, investeren in nieuwe productiefaciliteiten, acquisitie doen of het afstoten van bedrijfsonderdelen.

Tijdens de training leer je van expert drs. Dennis Jullens hoe je met de financiële kant van bedrijfsvoering moet omgaan, waaronder ondernemingswaardering, ratio's en financiële prestaties. Je bent daarna beter voorbereid op het omgaan met de tegenhangers van je bedrijf, zoals banken, consultants, klanten en investeerders.

Leerdoelen

Tijdens de cursus:

  • leer je hoe je belangrijke financiële verklaringen moet lezen
  • pas je de voornaamste ratio's toe om financiële prestaties en kracht te analyseren
  • verken je verschillende methoden om investeringsprojecten te analyseren
  • leer je hoe je kasstromen en disconteringsvoeten kunt voorspellen waarop investeringsbesluiten kunnen worden gebaseerd
  • leer je hoe je de principes van op waarde gebaseerd management kunt overbrengen en toepassen
  • onderzoek je de belangrijkste methoden voor ondernemingswaardering.

Het programma Finance for Senior Managers is ook een onderdeel van het Advanced Management and Leadership Programme van RSM.

Alumni from RSM and Erasmus University Rotterdam receive a 10% discount on selected programmes. Contact our programme advisor for more information.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze cursus. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Finance.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Vraag nu gratis en vrijblijvend informatie aan:

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
We slaan je gegevens op, en delen ze met Rotterdam School of Management, Erasmus University - Executive Education, om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen. Meer info vind je in ons privacybeleid.