RPA Foundation Training

Niveau
Tijdsduur
Trainer
Paul van Schaik
Logo van RPA Experts
Opleiderscore: starstarstarstarstar 10 RPA Experts heeft een gemiddelde beoordeling van 10 (uit 1 ervaring)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

Er zijn nog geen startdata bekend voor dit product.

RPA Experts biedt haar producten standaard aan in de volgende regio's: 's-Hertogenbosch, Alkmaar, Almere / Lelystad, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Amsterdam, Antwerpen, Apeldoorn, Arnhem, Assen, Breda, Brugge, Brussel, Delft, Den Haag, Deventer, Dordrecht, Drachten, Ede, Eindhoven, Emmen, Enschede, Gent, Gouda, Groningen, Haarlem, Haarlemmermeer, Heerenveen, Hilversum, Leeuwarden, Leiden, Luik, Maastricht, Middelburg, Nijmegen, Roermond, Rotterdam, Terneuzen, Tilburg, Utrecht, Veenendaal, Venlo, Westland, Zaanstad, Zoetermeer, Zwolle

Beschrijving

RPA Foundation Training, iets voor jou?

De RPA Foundation training is geschikt voor RPA-beginnelingen. Ben je wel geïnteresseerd in RPA, maar weet je nog niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze training geschikt voor jou! Het maakt hiervoor niet uit of je van het managent niveau bent of een werknemer. Tijdens deze training leer je de essentiële ‘ins’ en ‘outs’ van RPA. Hierdoor weet je na afloop wat interessante en geschikte processen binnen jouw organisatie zijn voor RPA en heb je handvatten die je helpen bij het ontwijken van de valkuilen die vaak bij een eerste RPA implementatie voorkomen. Hierdoor zorg je ervoor dat je de geschikte kennis van RPA in huis hebt en voorkom je fouten…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

RPA Foundation Training, iets voor jou?

De RPA Foundation training is geschikt voor RPA-beginnelingen. Ben je wel geïnteresseerd in RPA, maar weet je nog niet waar en hoe je moet beginnen? Dan is deze training geschikt voor jou! Het maakt hiervoor niet uit of je van het managent niveau bent of een werknemer. Tijdens deze training leer je de essentiële ‘ins’ en ‘outs’ van RPA. Hierdoor weet je na afloop wat interessante en geschikte processen binnen jouw organisatie zijn voor RPA en heb je handvatten die je helpen bij het ontwijken van de valkuilen die vaak bij een eerste RPA implementatie voorkomen. Hierdoor zorg je ervoor dat je de geschikte kennis van RPA in huis hebt en voorkom je fouten bij een implementatie. Na het volgen van deze training ben je in staat om direct aan de slag te gaan met RPA binnen je eigen organisatie.

Wat is RPA precies?

RPA staat voor Robotic Process Automation. Maar nee, dit betekent niet dat het hier om een werkelijke robot gaat. Maar wat is RPA dan wel? Het is eigenlijk gewoon een software die je instelt. Je kunt het beter zien als een virtuele robot die op de achtergrond werkzaamheden van je kan overnemen. Hiervoor automatiseert hij repetitieve, rule-based processen en zorgt hij dat werknemers zich hier niet meer mee bezig hoeven te houden. Dit kan zich op veel verschillende processen betrekken, waarbij gedacht kan worden aan:

  • Administratieve werkzaamheden;
  • Financiële en IT support-werkzaamheden;
  • Backoffice-werk.

Dé expert in Robotic Process Automation van Nederland.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.