star

Ervaringen van deelnemers

Ruim 75.000 onafhankelijke ervaringen.

Opleidingen tot Accountmanager in Delft

Bekijk ook: Netwerken, Binnendienst verkoop, Verkoopgesprek, Contractmanagement, NIMA Sales-B, Commercieel medewerker, Verkoopmethoden, Agenda- & relatiebeheer, NIMA Sales-A, Verkoopstrategie, Relatiemanagement en Buitendienst verkoop.

Tip: bekijk ook de Accountmanagement producten die niet aan een specifieke startdatum of plaats gebonden zijn: E-Learning (5), Thuisstudie (4), Boek (3), of Accountmanagement in heel Nederland (76). Of vraag vrijblijvend een offerte aan voor een incompany training.

check_box_outline_blank
Thumbnail schermafbeelding 2018 01 03 om 11.50.21

Accountmanager

Logo van Fabius Opleidingen
Maandag 5 maart 2018 in Delft en 122 andere data
Thumbnail schermafbeelding 2018 01 03 om 11.50.21

De opleiding Accountmanager Tijdens de opleiding Accountmanager leer je wat het betekent in een commerciële omgeving te werken, wat echt kla…

Voor de overige producten is er nog geen startdatum bekend, of kun je je niet direct inschrijven.

check_box_outline_blank

HBO Workshop – Sturen op Accountmanagement

Logo van VSK-Academy
Delft en 40 andere regio's

Doelgroep Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die de basiskennis van sturen op accountmanagement willen beheersen. Ook als u een diepe…

check_box_outline_blank

HBO Training -Accountmanagement

Logo van VSK-Academy
Delft en 40 andere regio's

Doelgroep Deze training is ontwikkeld voor iedereen die op een effectieve manier accountmanagement willen toepassen. Vooropleiding VSK-Acade…

check_box_outline_blank

HBO Accountmanagement en Sales

Logo van VSK-Academy
Delft en 40 andere regio's

De opleiding is ook geschikt voor iedereen die inzicht willen hebben in accountmanagement en sales binnen organisaties. Studiebegeleiding Me…

check_box_outline_blank

HBO Leergang Accountmanagement en Sales

Logo van VSK-Academy
Delft en 40 andere regio's

De opleiding is ook geschikt voor iedereen die inzicht willen hebben in accountmanagement en sales binnen organisaties. Studiebegeleiding Me…

check_box_outline_blank

MBO Workshop – Basiskennis Accountmanagement

Logo van VSK-Academy
Delft en 40 andere regio's

Doelgroep Deze workshop is ontwikkeld voor iedereen die de basiskennis accountmanagement willen beheersen. Ook als u een diepergaand leertra…

check_box_outline_blank

Accountmanagement

Logo van Next Generation Training
Delft en 34 andere regio's

Account Management Accountmanagement is “ a way of live” . Als accountmanager ben je regiseur van het gehele proces rondom de prospect en kl…

Keuzehulp Opleiding Account Management

Als accountmanager bent u verantwoordelijk voor en het eerste aanspreekpunt van een aantal klanten van het bedrijf waar u voor werkt. U denkt strategisch mee met deze klanten zonder de belangen van het eigen bedrijf uit het oog te verliezen en bent relatie- marketing- en salesmanager in één.

Een opleiding of training accountmanagement kan u klaarstomen voor deze veelzijdige en veelomvattende functie. Een paar punten die u goed zou moeten overwegen alvorens een training te kiezen.

  1. Leerdoel bepalen
  2. Trainingsduur
  3. Organisatie

Leerdoel bepalen

Omdat u als accountmanager van alle markten thuis moet zijn en in feite relatiemanager, salesmanager en marketingmanager in één bent, moet u veel verschillende kwaliteiten in huis hebben. Wat heeft u precies nodig, wat wilt u verbeteren? Oftewel; wat is uw leerdoel? Stem uw trainingkeuze hierop af.

In een training accountmanagement komen alle aspecten van de discipline aan bod. Er wordt bijvoorbeeld gewerkt aan het opstellen van een accountplan, het beïnvloeden van koopgedrag en het vergroten van de commerciële vaardigheden.

Misschien bent u beter af met een training die op een van deze kernwaarden in gaat zoals een training onderhandelen, leidinggeven, sales of effectief communiceren? Als accountmanager kunt u ook baat hebben bij (bijvoorbeeld) een verkooptraining om te voorkomen dat u in een routine vervalt en u weer helemaal op scherp te zetten om het maximale uit klanten te halen.

Naast een training accountmanagemant bestaan er ook trainingen Key-accountmanagement, die dieper ingaan op de specifieke organisatiestructuren en behoeften van langdurige klanten.

Bedenk voor het maken van een keuze goed wat voor training u precies nodig heeft en wat u verwacht te leren om een weloverwogen keuze te kunnen maken. Loop misschien samen met een collega uw werk- of taakbeschrijving door en probeer uw sterke en zwakke punten eruit te halen.

Trainingsduur

Aspireert u een baan als accountmanager, bent u net begonnen, heeft u al een aantal jaar ervaring of durft u uzelf inmiddels een professional te noemen?

Trainingen verschillen van duur. Zo bestaan er trainingen die inleidend van aard zijn en geschikt zijn voor starters, maar er zijn ook masterclasses voor accountmanagers met ervaring die de fijne kneepjes van het vak nog eens toegelicht willen zien. De tijdsduur varieert van enkele dagen of enkele weken tot een traject van een paar maanden of een programma van één of meerdere jaren. Kijk goed wat aansluit bij uw wensen en doelen.

Organisatie

Voor elke leerperiode geldt dat hoe meer u op uw gemak bent, hoe meer u uit uzelf kan halen. Zorg er dus voor dat u een opleidingsaanbieder kiest die bij u past en waar u aansluiting mee voelt.

Verdiep uzelf in de organisatie door de website te bekijken, een brochure te bestellen en te lezen, bel eventueel op met uw leerdoelen in uw achterhoofd. Een goede aanbieder zal met u meedenken om te bepalen welke van de onderdelen van het vak accountmanager bij u versterking nodig hebben. Kunt u uzelf vinden in de ideologie en/ of missie van het bedrijf? Staat de bedrijfsspirit u aan? Van een goede klik krijgt u nieuwe inspiratie en energie.

Welke training u ook gaat doen: win van te voren informatie in, bijvoorbeeld in de vorm van een brochure, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken en het beste uit de training en uit uzelf kan halen.

people Incompany training nodig? Een maatwerktraject is zo geregeld!
Geef ons je wensen door en wij matchen je aanvraag met relevante aanbieders. Gratis en geheel vrijblijvend.