MBO Manager/Ondernemer Horeca (niveau 4)

Type product
Niveau
Logo van Sandvalley Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Sandvalley Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Als Manager/Ondernemer Horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid van het horecabedrijf. Je geeft sturing aan het team en je werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan zowel in de keuken als de bediening zijn. Je zorgt dat gasten zich welkom voelen en je houdt de commerciële doelen van de formule in het oog. Je werkt op wisselende tijden, in de vroege en/of late uren. Als manager/ondernemer horeca bewaak je de veiligheid in het bedrijf conform de bedrijfsregel…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Horeca, Klantgerichtheid, Eventmanagement, Ondernemen en Sociale Hygiene.

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Als Manager/Ondernemer Horeca werk je als eigenaar of bedrijfsleider van bijvoorbeeld een hotel, restaurant of café. Dit kan een zelfstandig bedrijf zijn of onderdeel van een keten. Je bent verantwoordelijk voor de inkoop, sales en marketing, financiën en het personeelsbeleid van het horecabedrijf. Je geeft sturing aan het team en je werkt mee in de uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden. Dit kan zowel in de keuken als de bediening zijn. Je zorgt dat gasten zich welkom voelen en je houdt de commerciële doelen van de formule in het oog. Je werkt op wisselende tijden, in de vroege en/of late uren. Als manager/ondernemer horeca bewaak je de veiligheid in het bedrijf conform de bedrijfsregels en je zorgt dat wetgeving wordt nageleefd.

Wat kun je doen met deze opleiding?

Een manager/ondernemer horeca heeft een veelzijdig takenpakket. De volgende werkzaamheden worden door jou uitgevoerd:

Onderneemt

  • Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Implementeert het ondernemingsplan
  • Maakt marktanalyse
  • Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Voert commerciële activiteiten uit

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • Creëert en bewaakt sfeer
  • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf
  • Werkt mee in de bediening
  • Werkt mee in de keuken

Werkt mee in logiesverstrekkende bedrijven

  • Bewaakt de veiligheid
  • Checkt de gast in
  • Checkt de gast uit
  • Maakt night audit rapportages van de omzet
  • Neemt reserveringen aan voor kamers en/of zalen en arrangementen
  • Ontwikkelt arrangementen en speciale activiteiten
  • Verleent service aan gasten tijdens hun verblijf

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze opleiding. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Horeca.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.