MBO Leidinggevende Bediening (niveau 4)

Type product
Logo van Sandvalley Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Sandvalley Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Een leidinggevende bediening is ingesteld op het bereiken van commerciële effectiviteit. Je richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Je stemt de producten en diensten af op relevante ontwikkelingen in de markt en koopt producten en diensten op verantwoorde wijze in. Als leidinggevende bediening ben je ingesteld op interpersoonlijke effectiviteit. Je staat open voor gevoelens, houding en motivatie van anderen en laat dit in zijn handelen tot uiting komen. Je beschikt over coachings- en aansturingsvaardigheden en kan luisteren om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te kunnen begeleiden. Dienstverlening staat centraal.

Wat kun je doen met deze opleiding…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Leidinggeven, Leiderschap, Coachend Leidinggeven, Persoonlijk Leiderschap en Leidinggeven aan professionals.

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Een leidinggevende bediening is ingesteld op het bereiken van commerciële effectiviteit. Je richt alle activiteiten op de gast en zijn belangen. Je stemt de producten en diensten af op relevante ontwikkelingen in de markt en koopt producten en diensten op verantwoorde wijze in. Als leidinggevende bediening ben je ingesteld op interpersoonlijke effectiviteit. Je staat open voor gevoelens, houding en motivatie van anderen en laat dit in zijn handelen tot uiting komen. Je beschikt over coachings- en aansturingsvaardigheden en kan luisteren om (lerende) medewerkers op de werkvloer optimaal en persoonsgericht te kunnen begeleiden. Dienstverlening staat centraal.

Wat kun je doen met deze opleiding?

Als leidinggevende bediening heb jij een veelzijdig takenpakket. De volgende werkzaamheden worden door een leidinggevende bediening uitgevoerd:

Werkt in de bediening

  • Adviseert gasten en neemt de bestelling op
  • Creëert en onderhoudt de sfeer
  • Maakt dranken serveergereed
  • Neemt reserveringen aan
  • Ontvangt gasten
  • Rekent de bestelling(en) af en neemt afscheid
  • Serveert de bestelling en ruimt af
  • Voert afrondende werkzaamheden uit
  • Voert voorbereidende werkzaamheden uit
  • Werkt met de kassa

Bewaakt de voorraad

  • Controleert de voorraad
  • Ontvangt en controleert de bestelling
  • Pakt de bestelling uit en slaat deze op

Bestelt en beheert de voorraad

  • Beheert de opslag van de voorraad
  • Bestelt de voorraad
  • Reclameert foute levering bij de leverancier
  • Vraagt offertes op en selecteert leveranciers

Doet voorstellen voor de samenstelling van de menu- en drankenkaart

  • Levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het gastvrijheidsconcept en bewaakt deze
  • Selecteert dranken
  • Signaleert en beoordeelt trends en ontwikkelingen
  • Stelt de menukaart op
  • Verzamelt informatie

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Bewaakt het sociaal hygiënisch beleid
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.