MBO Meewerkend Horeca Ondernemer (niveau 4)

Type product
Niveau
Logo van Sandvalley Training
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,4 Sandvalley Training heeft een gemiddelde beoordeling van 8,4 (uit 5 ervaringen)

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Beschrijving

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Een meewerkend horecaondernemer is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een kleinschalig restaurant, café of bar. Je bent belast met de operationele leiding van het bedrijf, bepaalt en bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid en je werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden; van het opnemen van bestellingen en drankjes serveren tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. Je bent binnen het bedrijf verantwoordelijk voor een passende sfeer, afgestemd op de bedrijfsformule en het gastvrijheidsconcept. Je bent bewust van de invloed van je dubbelrol als collega en eigenaar, leidinggevende of werkgever. Verder ben je een koersbepaler en vernieuwer. Je durft ri…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Nog niet gevonden wat je zocht? Bekijk deze onderwerpen: Horeca, Klantgerichtheid, Eventmanagement, Ondernemen en Sociale Hygiene.

Praktijkgericht opleiden op afstand.

We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.

  • Geen inschrijfgeld
  • Persoonlijke begeleiding per module
  • Unieke leermethodiek
  • De praktijk staat centraal
  • Modulaire opbouw van opleidingen

Een meewerkend horecaondernemer is oprichter, eigenaar en/of bedrijfsleider van een kleinschalig restaurant, café of bar. Je bent belast met de operationele leiding van het bedrijf, bepaalt en bewaakt het sociaal-hygiënisch beleid en je werkt mee aan de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden; van het opnemen van bestellingen en drankjes serveren tot het opmaken van de rekening en afscheid nemen van de gast. Je bent binnen het bedrijf verantwoordelijk voor een passende sfeer, afgestemd op de bedrijfsformule en het gastvrijheidsconcept. Je bent bewust van de invloed van je dubbelrol als collega en eigenaar, leidinggevende of werkgever. Verder ben je een koersbepaler en vernieuwer. Je durft risico\'s te nemen en je kunt handelen in onzekere situaties.

Wat kun je doen met deze opleiding?

Als meewerkend horecaondernemer heb jij een divers takenpakket. De volgende werkzaamheden worden door jou uitgevoerd:

Onderneemt

  • Bepaalt inkoop- en voorraadbeleid
  • Implementeert het ondernemingsplan
  • Maakt marktanalyse
  • Ontwikkelt een ondernemingsplan
  • Stelt financieel beleid vast en bepaalt de verkoopprijs
  • Treft voorbereidingen voor het starten van een onderneming
  • Voert commerciële activiteiten uit

Geeft leiding en voert beheerstaken uit

  • Begroot financiën
  • Bewaakt financiën
  • Maakt een operationeel plan
  • Plant en verdeelt de werkzaamheden
  • Stuurt medewerkers aan
  • Voert intern formele gesprekken

Werkt mee in drank- en spijsverstrekkende bedrijven

  • Bereidt gerechten
  • Creëert en bewaakt sfeer
  • Maakt de rekening op en neemt afscheid van de gast
  • Maakt dranken serveergereed
  • Neemt de bestelling op en serveert deze
  • Neemt speciale arrangementen, partijen of bestellingen aan
  • Ontvangt en informeert/adviseert de gast
  • Sluit het bedrijf af
  • Verricht voorbereidende werkzaamheden in het horecabedrijf
  • Voert afrondende werkzaamheden uit in het horecabedrijf

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.
  • Vraag informatie aan over deze opleiding. Je ontvangt vanaf dan ook een seintje wanneer iemand een ervaring deelt. Handige manier om jezelf eraan te herinneren dat je wilt blijven leren!
  • Bekijk gerelateerde producten mét ervaringen: Horeca.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.