MBO Leidinggevende Keuken (niveau 4)
"Feedback van de studiecoach was enthousiasmerend, snel en helder.
Sommige opdrachten leken op elkaar, soms in dezelfde en soms in een eerdere module; heel herkenbaar.
De opdrachten vond ik zodanig dat ze voor mij voor elk type bedrijf te linken waren met de praktijk, dus positief." - 09-10-2019 14:35
"Feedback van de studiecoach was enthousiasmerend, snel en helder. Sommige opdrachten leken op elkaar, soms in dezelfde en soms in een eerde… alles lezen - 09-10-2019 14:35
Fijn te lezen dat je de opleiding op Post-HBO niveau positief hebt ervaren, Klaus! We hopen in de toekomst nog eens iets voor je te kunnen betekenen.
- 09-10-2019 14:35Beschrijving
Praktijkgericht opleiden op afstand.
We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.
- Geen inschrijfgeld
- Persoonlijke begeleiding per module
- Unieke leermethodiek
- De praktijk staat centraal
- Modulaire opbouw van opleidingen
Een leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van gerechten, ook leidinggevende taken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat je diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Je stelt begrotingen op en let op de toegekende budgetten. Je coördineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Je verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt je rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken en zorg je voor de inkoop van producten. Uiteraard werk je mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je zo…

Veelgestelde vragen
Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.
Praktijkgericht opleiden op afstand.
We helpen deelnemers van E-learning opleidingen bij het realiseren van maximale persoonlijke groei. Echt groeien kan alleen met de juiste aandacht en de juiste instrumenten. Daarom is de unieke Leermethodiek ontwikkeld. Centraal staat hierbij een veelzijdigheid van leervormen en een unieke vorm van studiebegeleiding.
- Geen inschrijfgeld
- Persoonlijke begeleiding per module
- Unieke leermethodiek
- De praktijk staat centraal
- Modulaire opbouw van opleidingen
Een leidinggevende keuken heeft naast uitvoerende werkzaamheden in de keuken, zoals het bereiden van gerechten, ook leidinggevende taken. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van alle werkzaamheden in de keuken. Dit houdt in dat je diverse plannen maakt en de uitvoering ervan bewaakt. Je stelt begrotingen op en let op de toegekende budgetten. Je coördineert en organiseert de uitvoering van de werkzaamheden in de keuken. Je verdeelt taken onder medewerkers en bewaakt de voortgang. Ook houdt je rekening met wettelijke regels en voorschriften voor werkzaamheden in de keuken en zorg je voor de inkoop van producten. Uiteraard werk je mee in de uitvoering van dagelijkse werkzaamheden. Je zorgt voor het opstellen van menukaarten, menuplanningen en het uitvoeren van bijbehorende calculaties. Je bent kostenbewust en vertoont commercieel gedrag.
Wat kun je doen met deze opleiding?
Als leidinggevende keuken heb je een veelzijdig takenpakket. De volgende werkzaamheden worden door een leidinggevende keuken uitgevoerd:
Bereidt gerechten
- Bereidt gerechten en componenten
- Maakt mise en place
- Maakt werkruimtes, gereedschappen en machines in de keuken schoon
- Past recepten aan
- Plant zijn werkzaamheden
- Verricht onderhoud aan keukeninventaris
- Werkt gerechten voor de uitgifte af
Beheert keukenvoorraden
- Bestelt benodigde producten
- Controleert producten en voert keukenadministratie uit
- Ontvangt en controleert geleverde producten
- Slaat geleverde producten op
Vernieuwt en verbetert de dienstverlening in de keuken
- Ondersteunt de verbetering van de kwaliteit
- Ondersteunt de verbetering van efficiency en de beheersing van kosten
- Ontwikkelt nieuwe gerechten
- Stelt de menukaart op
- Voert menu-engineering uit
Geeft leiding en voert beheerstaken uit
- Begroot financiën
- Bewaakt financiën
- Maakt een operationeel plan
- Plant en verdeelt de werkzaamheden
- Stuurt medewerkers aan
- Voert intern formele gesprekken
"Feedback van de studiecoach was enthousiasmerend, snel en helder.
Sommige opdrachten leken op elkaar, soms in dezelfde en soms in een eerdere module; heel herkenbaar.
De opdrachten vond ik zodanig dat ze voor mij voor elk type bedrijf te linken waren met de praktijk, dus positief." - 09-10-2019 14:35
"Feedback van de studiecoach was enthousiasmerend, snel en helder. Sommige opdrachten leken op elkaar, soms in dezelfde en soms in een eerde… alles lezen - 09-10-2019 14:35
Fijn te lezen dat je de opleiding op Post-HBO niveau positief hebt ervaren, Klaus! We hopen in de toekomst nog eens iets voor je te kunnen betekenen.
- 09-10-2019 14:35Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.