Scheidegger

Logo van Scheidegger
Adres:

Marathon 7
1213 PD Hilversum

Overzicht

Ervaringen (64)

Wijnand Sta (1)
“Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met hen. Ik had mij aangemeld voor Scheidegger College. Deze hebben zij gecanceld op nog geen 24 uur voor a...”

 

Scheidegger Opleidingen - Met Scheidegger sta je sterker!

Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 60 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een stap in hun carrière willen zetten. Inmiddels hebben al ruim één miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger gevolgd. 

De voordelen van Scheidegger

Klassikale lessen in kleine groepen
Scheidegg…

Lees de volledige beschrijving

Beschrijving

Scheidegger Opleidingen - Met Scheidegger sta je sterker!

Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim 60 jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een stap in hun carrière willen zetten. Inmiddels hebben al ruim één miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger gevolgd. 

De voordelen van Scheidegger

Klassikale lessen in kleine groepen
Scheidegger gelooft in de toegevoegde waarde van klassikale lessen in kleine groepen. De begeleiding van deze lessen door een goede docent is essentieel voor het succesvol afronden van een opleiding. Klassikaal onderwijs zorgt ervoor dat de leerstof veel sneller en beter opgepikt wordt. Daarnaast is het zeer prettig om met medestudenten in de les te zitten. Je leert niet alleen met elkaar, maar ook van elkaar. Uiteraard dienen de lessen ook als bekende 'stok achter de deur' om de opleiding snel en succesvol te kunnen voltooien. Les van inspirerende docenten in combinatie met een thuisstudiegedeelte via e-Learning biedt je de juiste motivatie om je kennis en vaardigheden verder te willen ontwikkelen en te slagen voor je opleiding.

Erkende diploma's
Bij Scheidegger behaal je een (door het ministerie van OCW) landelijk erkend diploma of een officieel diploma van Scheidegger Opleidingen. Bijna alle diploma's van de korte praktijkgerichte opleidingen van Scheidegger geven vrijstelling(en) in de officieel erkende MBO-opleidingen van Scheidegger of de HBO-opleidingen van Hogeschool NCOI. Daarnaast kun je via Scheidegger erkende diploma's halen van de Associatie voor Praktijkexamens.

Korte, praktijkgerichte opleidingen
De opleidingen van Scheidegger zijn gericht op volwassenen die zich snel willen ontwikkelen binnen een bepaald vakgebied. De opleidingen duren gemiddeld negen maanden en zijn zeer praktijkgericht. Bij Scheidegger kun je dus in korte tijd een belangrijke stap in je carrière maken.

Moderne aanpak
Scheidegger werkt met modernste onderwijsmiddelen. De combinatie van klassikale lessen, actueel studiemateriaal en een digitale leeromgeving maakt van Scheidegger een unieke en zeer moderne opleider. De digitale leeromgeving (e-Connect) biedt je uitstekende ondersteuning bij de voorbereiding op de lessen en praktijkopdrachten. Daarnaast vind je er alle actuele informatie over de planning van je opleiding en je examens. Je kunt er ook makkelijk communiceren met je docent en medestudenten. Bij Scheidegger worden alle modules afgerond met een praktijkgerichte opdracht, examen of een mondeling examen. 

Examengarantie
We zijn overtuigd van onze kwaliteit. Onze ervaren docenten weten precies hoe ze de leerstof op een aantrekkelijke manier moeten overbrengen. Je kunt er dus van op aan dat je prettig leert. Maar er is meer, zoals onze unieke examengarantie. Op deze manier heb jij de grootste kans om je opleiding met succes af te ronden. Mocht je onverhoopt toch niet in één keer slagen, terwijl je wel de lessen hebt gevolgd en je opdrachten hebt ingeleverd, dan krijg je van ons een herkansing. Je mag het examen kosteloos overdoen. Zo slaag je bij Scheidegger altijd!

350 opleidingen en trainingen
Scheidegger Opleidingen verzorgt al ruim zestig jaar klassikale, praktijkgerichte opleidingen voor mensen die een stap in hun carrière willen zetten. Inmiddels hebben al ruim één miljoen Nederlanders een van de 350 praktijkgerichte opleidingen of trainingen van Scheidegger met succes afgerond. 

Vestigingen in heel Nederland
Scheidegger is een landelijk opleidingsinstituut met 21 opleidingsplaatsen verspreid over heel Nederland. Er is dus altijd een mogelijkheid om in de buurt van je woonplaats of werk een opleiding te volgen. Scheidegger is een van de weinige landelijke opleidingsinstituten met zo'n groot aanbod van klassikale opleidingen op zo veel opleidingslocaties. 

Onderdeel van NCOI Opleidingsgroep
Scheidegger Opleidingen is onderdeel van NCOI Opleidingsgroep. NCOI Opleidingsgroep is de grootste opleider van werkend Nederland. NCOI en Scheidegger zijn officieel erkend door het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Daarnaast heeft NCOI alle mogelijke erkenningen en kwaliteitskeurmerken op het gebied van opleiden in Nederland. NCOI Opleidingsgroep is ook ISO-gecertificeerd. De opleidingen van Scheidegger voldoen aan dezelfde hoge kwaliteitseisen

Meer weten?

Wil je meer informatie over een van onze opleidingen? Neem dan NU gratis contact op met onze studieadviseurs via 035-7121992 of ga naar www.scheidegger.nl.

Ervaringen

Gemiddeld cijfer voor Scheidegger (Deel je ervaring)

5,5 Gebaseerd op 64 ervaringen van 48 opleidingen, trainingen en cursussen

 

Scheidegger ervaringen

MBO Marketing

"Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met hen. Ik had mij aangemeld voor Scheidegger College. Deze hebben zij gecanceld op nog geen 24 uur voor aanvang van de les. Maar ben inmiddels toch maar begonnen aan een andere opleiding via Scheidegger. Wat mij het meeste opvalt is dat ze zeggen landelijk te opereren maar in de praktijk is het vaak dat men komt in Utrecht, Amsterdam of Rotterdam. Zo heb ik vaak mede studenten uit Limburg of Groningen. Daarbij is de communicatie erg slecht geregeld. Leerkrachten vertellen dingen die niet relevant zijn, komen te laat of doen zelfs hun eigen beklag over Scheidegger als werkgever. Vaak is het erg jammer dat er betaald moet worden voor de koffie. Maar daar kan ik nog overheen komen. Mijn vriendin volgt een opleiding bij het NCOI, is exact dezelfde organisatie, maar wanneer er stront aan de knikker is niet. Haar hele klas had gemiddeld een 4 gehaald, maar verantwoordelijkheid nemen, ho maar. Dat doen ze niet! Nu heb ik ook een soortgelijke ervaring gehad met Scheidegger. Ik heb het idee dat de beoordelaar helemaal niet onafhankelijk is, want het viel mij op in een beoordeling dat er werd gerefereerd aan gebeurtenissen tijdens de les. Die erg specifiek waren. Daarbij zijn zij voorzichtig in de namen doorgeven in wie ook daadwerkelijk de beoordeling heeft geschreven. Want wanneer je dit wilt weten moet het eerst naar de examencommissie die dit moet beoordelen, dan ben je al gauw ruim 3 maanden verder voordat je überhaupt antwoord krijgt. Sneller dus om gewoon het examen opnieuw te betalen en opnieuw te maken. Helaas is het bedrijf erg goed in klanten binnen slepen en erg makkelijk in ze weer afstoten. Deze opleider belooft een hoop, maar komt niet na! Anders gezegd: ze vertellen veel, maar zeggen zo weinig!" "Helaas heb ik een zeer slechte ervaring met hen. Ik had mij aangemeld voor Scheidegger College. Deze hebben zij gecanceld op nog geen 24 uur…" - Lees volledige ervaring

Praktijkdiploma Debiteurenbeheer

"Systeem, examens en examenlocatie zeer goed. De inhoud sloot prima aan op het gevraagde niveau en ook het tijdspad was conform de verwachtingen. Begeleiding van trainer stuk minder (ondanks dat het een elearning cursus betrof)." "Systeem, examens en examenlocatie zeer goed. De inhoud sloot prima aan op het gevraagde niveau en ook het tijdspad was conform de verwachtin…" - Lees volledige ervaring

Praktijkdiploma Debiteurenbeheer is niet meer beschikbaar

MBO Schuldhulpverlening

"De opleiding MBO schuldhulpverlening was voor mij goed te combineren met mijn baan van 20 uur. Goede uitleg en prima locatie. Studieboeken zijn duidelijk en makkelijk te lezen. Ik ben zeer tevreden. " "De opleiding MBO schuldhulpverlening was voor mij goed te combineren met mijn baan van 20 uur. Goede uitleg en prima locatie. Studieboeken z…" - Lees volledige ervaring

Basisopleiding Personeelsmanagement

"Ik vond de stof en leraar/lerares goede tips en uitleg geven. De locatie op zich het St. Nicolaas Lyceum in Amsterdam prima, alleen parkeren is een drama als je laat bent. Ook het tijdstip daarheen is vaak niet gunstig, er staat erg vaak file op de Ring A10." "Ik vond de stof en leraar/lerares goede tips en uitleg geven. De locatie op zich het St. Nicolaas Lyceum in Amsterdam prima, alleen parkeren…" - Lees volledige ervaring

Basisopleiding Personeelsmanagement is niet meer beschikbaar

Computervaardigheden

"Na een aanvankelijke valse start (boek was niet op tijd vanwege het feit dat mijn (inmiddels) ex-werkgever mij niet op tijd aanmeldde, werden de lessen daarna door mij positief beoordeeld. De heterogeniteit van de groep vormde geen beletsel een succesvolle cursus te hebben mogen volgen, mede door de vakkundige manier waarop de cursusleider met dit feit omging." "Na een aanvankelijke valse start (boek was niet op tijd vanwege het feit dat mijn (inmiddels) ex-werkgever mij niet op tijd aanmeldde, werde…" - Lees volledige ervaring

Laat nog 5 ervaringen zien

Deel je ervaring

Deel je ervaring

Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneren wij € 1,- aan Stichting Edukans.

Deel jouw ervaring

Leerproducten

Verder leren? Het begint op Springest.nl

 • Alles waarvan je verder kunt leren
  Meer dan 34.763 cursussen, opleidingen, trainers, coaches, e-learning en in-company trainingen.
 • Hulp bij het zoeken en inschrijven
  Stel jouw opleidingsvraag, gebruik de keuzehulp of bel / chat met een leeradviseur.
 • Ervaringen van deelnemers
  Ruim 40.000 onafhankelijke ervaringen helpen je kiezen voor de beste opleiders.
 • Gratis informatie aanvragen
  Op je gemak vergelijken en met je collega's overleggen, meestal direct met PDF.
 • Direct inschrijven
  Klaar om te gaan leren? Schrijf je direct in, altijd gratis annuleren!
 • Ook voor leren in je organisatie
  Volumekorting, in-company training, social learning met collega's en altijd real-time inzicht.

Keurmerken

 • Logo van Stibex
 • Logo van Associatie voor Praktijkexamens
Not for humans