Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren (ook virtueel)

Tijdsduur
Locatie
Op locatie, Online
Startdatum en plaats

Functionerings- en beoordelingsgesprekken voeren (ook virtueel)

Schouten & Nelissen
Logo van Schouten & Nelissen
Opleiderscore: starstarstarstarstar_border 8,5 Schouten & Nelissen heeft een gemiddelde beoordeling van 8,5 (uit 694 ervaringen)
Beste opleider van Nederland

Winnaar Beste opleider van Nederland 2020: #3 in Vitaliteit & Gezondheid.

Lees meer over Beste Opleider van Nederland 2020.

Tip: meer info over het programma, prijs, en inschrijven? Download de brochure!

Startdata en plaatsen

computer Online: VIRTUAL CLASS
11 feb. 2022 tot 18 mrt. 2022
placeAMSTERDAM
17 mrt. 2022 tot 31 mrt. 2022
computer Online: VIRTUAL CLASS
17 mei. 2022 tot 7 jun. 2022
placeUTRECHT
1 jun. 2022 tot 15 jun. 2022

Beschrijving

Schouten & Nelissen. Sterkmakers.

Organisaties en professionals van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, verbeteren en leren. Wij helpen mensen, teams en organisaties veerkrachtig en vitaal te blijven. Met een uitgebreid aanbod leervormen en oplossingen. En met een aanpak gericht op de mens. Want als je mensen sterker maakt, maak je de organisatie ook sterker.

Resultaat

  • Je begeleidt de performance management cyclus vanuit een duidelijke visie
  • Je kunt helder maken wat de toegevoegde waarde is van performance management
  • Je kunt de toegevoegde waarde van beoordelingen beargumenteren
  • Je kunt formuleren hoe jij je leiderschap in dit proces wilt invullen
  • Je weet waarom een medewerker eigen verantwoordelijkheid moet nemen
  • Je voert effectieve ontwikkelgesprekken met je medewerkers

Voor wie?

Voor wie?

Jij hebt als leidinggevende het beste voor met de organisatie. En wilt sturen op resultaten. Dat lukt met performance management. Een goede gesprekscyclus biedt medewerkers een stevige basis om te presteren en ontwikkelen. Hoe je performance management vorm…

Lees de volledige beschrijving

Veelgestelde vragen

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Schouten & Nelissen. Sterkmakers.

Organisaties en professionals van nu kunnen niet stil blijven staan. Ze moeten continu veranderen, verbeteren en leren. Wij helpen mensen, teams en organisaties veerkrachtig en vitaal te blijven. Met een uitgebreid aanbod leervormen en oplossingen. En met een aanpak gericht op de mens. Want als je mensen sterker maakt, maak je de organisatie ook sterker.

Resultaat

  • Je begeleidt de performance management cyclus vanuit een duidelijke visie
  • Je kunt helder maken wat de toegevoegde waarde is van performance management
  • Je kunt de toegevoegde waarde van beoordelingen beargumenteren
  • Je kunt formuleren hoe jij je leiderschap in dit proces wilt invullen
  • Je weet waarom een medewerker eigen verantwoordelijkheid moet nemen
  • Je voert effectieve ontwikkelgesprekken met je medewerkers

Voor wie?

Voor wie?

Jij hebt als leidinggevende het beste voor met de organisatie. En wilt sturen op resultaten. Dat lukt met performance management. Een goede gesprekscyclus biedt medewerkers een stevige basis om te presteren en ontwikkelen. Hoe je performance management vorm en inhoud geeft, dat ontdek je in deze training. Het gaat je niet om gesprekstechnieken, je wilt vooral een eigen visie ontwikkelen.

Alle trainingen en opleidingen gaan door

Je vindt de laatste informatie op www.sn.nl/over-ons/corona-maatregelen. Kies je bij je inschrijving voor de locatie Zaltbommel? Dan zijn je lessen fysiek op locatie. Kies je voor een andere locatie? Dan zijn je lessen t/m 25 januari tijdelijk online. 

Kies je voor de ‘virtual class’? Dan verandert er uiteraard niks. Je lessen zijn te allen tijde online. We garanderen dezelfde kwaliteit en resultaten: www.sn.nl/opleidingen-en-trainingen/virtual-classroom.

Inhoud

Performance management is er niet voor niks. Zeker in tijden waarin organisaties steeds in beweging zijn. Een resultaatgerichte performance cyclus biedt je de kans om de strategische doelen te verbinden aan de persoonlijke doelen van medewerkers. En ervoor te zorgen dat zij niet alleen de kennis en kunde bezitten, maar deze ook op duurzame wijze aanwenden. 

De gesprekscyclus (afspraken maken – evalueren/feedback geven – beoordelen) ondersteunt jou en je medewerker om zicht te houden op elkaars verwachtingen. En om die te verbinden aan concrete afspraken. Je leert de vier aspecten van performance management te gebruiken als basis voor de hele cyclus: resultaat, proces, financiële doelen en persoonlijke ontwikkeling.

Deze training geeft je de juiste hulpmiddelen om resultaatgericht begeleiden en beoordelen in te passen in jouw organisatie. Een goede feedbackcultuur is tevens een belangrijker pijler van performance management, dus ook dat passeert zeker de revue. 

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • De performance management cyclus
  • De stijlen van leidinggeven binnen de performance management cyclus
  • De eigen verantwoordelijkheid van je medewerker
  • De feedbackcultuur binnen je team

Let op! In deze training gaat het niet om gesprekstechnieken. Wil je leren hoe je effectiever een gesprek voert, kom dan naar een van onze communicatietrainingen zoals de training Effectief communiceren in één dag.

New Heroes

Tijdens deze training krijg jij toegang tot het online platform New Heroes. Je gaat actief aan de slag met enkele opdrachten uit de leerreizen van New Heroes. Daarnaast kun jij op eigen initiatief verder werken aan je vaardigheden op het gebied van persoonlijke kracht, communicatie en leiderschap. Alles in jouw eigen tempo, waar en wanneer jij het wilt. 

Leerdagen

De totale doorlooptijd van de training bedraagt 6 weken. De training bestaat uit een online kick-off en 2 bijeenkomsten van 1 dag. Je tijdsinvestering is circa 2 uur aan zelfstudie per week: theorie- en praktijkopdrachten via de MijnSN leercommunity.

Deelnemers

De maximale groepsgrootte van deze training is 12 deelnemers.

Certificaat 

Na afronding van de training ontvang je, op basis van aanwezigheid en actieve deelname, een certificaat van Schouten & Nelissen University of Applied Sciences. Hiermee heb je een door het bedrijfsleven kwalitatief hoog gewaardeerd certificaat in huis.

Training

Jouw investering in deze training bedraagt € 995,00 (exclusief 21% btw). 

Volg je de training particulier of via een btw-vrijgestelde organisatie (bijvoorbeeld overheid, zorginstelling of bank)? Dan bieden wij je de voordelige mogelijkheid om geen btw te betalen, maar slechts een toeslag van 10% over de training en datgene wat onlosmakelijk aan de training verbonden is. De investering bedraagt dan € 1094,50. Dit kun je aangeven bij je inschrijving (online of telefonisch).

Financiering

Als je zelf (deels) je training of opleiding financiert, zijn er verschillende mogelijkheden en interessante wettelijke regelingen om gebruik van te maken, waardoor jij voordeliger kan studeren. Bekijk de mogelijkheden: www.sn.nl/financieringsmogelijkheden.

Materiaal

Jouw investering in het lesmateriaal bedraagt € 85,55 (exclusief btw). Je ontvangt hiervoor:

  • Persoonlijke licentie voor de leeromgeving MijnSN
  • 6 mnd toegang tot online trainingen van New Heroes
  • Materiaalpakket
  • Omdat ik het zeg (boek)
  • Hoe zal ik het zeggen (e-book)

Daarnaast ontvang je de hand outs en wordt er gebruikt gemaakt van online testen en scans. Mocht je reeds in het bezit zijn van de literatuur of deze niet via ons willen ontvangen, geef dit dan aan in het opmerkingenveld op het online inschrijfformulier of bij jouw telefonische inschrijving.

Arrangement

Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je in totaal € 140,00 (exclusief btw). Indien een lesdag virtueel wordt gegeven komen de arrangementskosten voor die dag te vervallen.

Blijf op de hoogte van nieuwe ervaringen

Er zijn nog geen ervaringen.

Deel je ervaring

Heb je ervaring met deze cursus? Deel je ervaring en help anderen kiezen. Als dank voor de moeite doneert Springest € 1,- aan Stichting Edukans.

Er zijn nog geen veelgestelde vragen over dit product. Als je een vraag hebt, neem dan contact op met onze klantenservice.

Download gratis en vrijblijvend de informatiebrochure

Aanhef
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)
(optioneel)

Heb je nog vragen?

(optioneel)
We slaan je gegevens op om je via e-mail en evt. telefoon verder te helpen.
Meer info vind je in ons privacybeleid.